Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ενας νέος “γείτονας” έκανε την εμφάνισή του!

- Advertisement -

Ένα νέο blog ξεκίνησε , χθες, με ειδήσεις και σχόλια, κυρίως, από το δήμο μας.
  Το loutraki247.blogspot.com υπόσχεται, όπως αναφέρει, ενημέρωση, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Το loutrakiblog εύχεται επιτυχίες στον καινούριο μας “γείτονα”
Καλοτάξιδο στην ηλεκτρονική ενημέρωση!

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία στο νέο μπλοκ και να είναι αντικείμενικο όπως λέει και ο φίλος σαν το loutrakiblog.θα το δω και αυτό αλλά το loutrakiblog δεν το αλλάζω. Χαρούλα είμαι Λουτράκι αυτή τη εβδομάδα θα κανονίσω με το βαγκελη η το Σάκη να βρεθούμε!Καλησπέρα σε όλους! ☆☆☆☆

  2. Καλή αρχή στην νέα ιστιοσελίδα και από εμένα. Ίσως βρει εκεί καταφύγιο και ο δυσαρεστημένος και μονίμως παραπονεμένος ανθυπίλαρχος της κλαδικής ώστε να κάνει μία νέα αρχή στην ταλαίπωρη και τυραννισμένη ζωή του ο καψερός. Κώστας

  3. Βρε κουτρουμπίνα είμαι παραπονεμένος διότι δεν μου δώσατε όλα τα μεροκάματα….
    και δεν μου βάλατε όλα τα ένσημα…!!
    Άντε… διότι φαντάζεσαι και τι θα ακολουθήσει…
    Ο ταλαίπωρος όπου σε έκανε μάγκα..

  4. Για να είσαι πραγματικός μάγκας πρέπει να γράφεις και το ονοματάκι σου….
    Και θα σου πω εγώ μετά πόσο μάγκας είσαι…
    ή είσαι για κλοτσιές…!?…

  5. Έπαθε και το μυαλό σου τώρα? Χιλιαααααάδες φορές το'χω γράψει. Κώστας Αγγελίδης (αλλά με -ίδης εγώ, γιατί είμαι υπερήφανος για τις ρίζες μου και την μακρινή καταγωγή μου). Και τις απειλές για κλοτσιές άσ'τες καλύτερα διότι δεν είναι για την ηλικία σου τέτοια ακροβατικά, που θες πλέον τέσσερις να σε βαστάζουν για να ανέβεις μια καβασάκι. Για να ακούσουμε τώρα το δικό σου ονοματάκι.

  6. Γιατί δεν έρχεσαι στο καφενείο να μου τα πεις αυτά..
    Για να δούμε τέλος πάντων τι θέλεις από μένα…??
    Για να δούμε και την μαγκιά σου απο κοντά…!?

  7. Εδώ δεν ρώτησες να στα πω ρε? Στα είπα. Από κοντά την μαγκιά μου είπες? Αμέσως. Δωσ'μου διεύθυνση οικίας σου να έρθω να την δεις. Ελένη και Τάσο, την καλησπέρα μου. Σας ακολουθώ. Θα γελάσουμε τώρα.

  8. Αυτό λέω κι εγώ. Τέλος στις μαγκιές σου σε Ελένη, Τάσο, Ανδρέα. Ελπίζω να το κρατήσεις, διότι οι άντρες πάντα κρατάνε τον λόγο τους. Εδώ θα δούμε αν είσαι μπεσαλής άντρας.

  9. Εδώ δεν είναι on line τα σχόλια όπου γράφονται…!
    Έτσι δεν είναι βρε κουφοντίνα…??
    Οπότε την επιλογή την έχουν οι blogers…
    Οπότε όλα τα παράπονά σου σε αυτούς…!!
    Και μην ξεχνάς πάντα-μα πάντα αυτοί τα ξεκινούν…!?
    Οπότε άντε …….σου και εσύ…

  10. Ελα να αφιερώσω και ένα τραγουδάκι στον Κώστα και στους υπόλοιπους τις παρέάς μας να το "ελαφρυνουμε"λίγο. Χρηστακης "Έμαθα πως είσαι μάγκας"!Καλησπέρα από την βροχερή Ουαλλια!☆☆☆☆

  11. Λολάθηκες τελείως εσύ; Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο από τους συντάκτες. Εσύ είσαι αυτός που τα βρίζεις τα παιδιά όποτε αναρτούν κάτι που δεν σου αρέσει. Εγώ τα σέβομαι και εκτιμώ πολύ την αξαίσια δουλειά τους. Αντρέα μου, ας του αφιερώσω και εγώ του λολού το "αν είσαι μάγκας" του Μανώλη Χιώτη και Μαίρης Λίντα από την ταινία Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης.

  12. Χα χα το δικό σου τραγούδι είναι καλύτερο. Που το θυμήθηκες?!Τον είχαν βάλει το φουκαρα το Θανάση στην μέση και του τα "λέγανε"Ο Μανώλης με τη Μαίρη με πενιες!Καλημέρα σε όλους είπαμε και χαλαρά τώρα έρχονται χρονιαρες μέρες δεν κάνει να "γκρινιάζουμε"!☆☆☆☆

  13. Ελπίζω Αντρέα μου να πήρε το μάθημά του και να μην σας ξαναενοχλήσει με την Ελένη και τον Τάσο. Άντε να δούμε, γιατί σωστά λες, χρονιάρες μέρες έρχονται. Αλλά για εμάς, γιατί αυτός θα έχει στο ρεβεγιόν για παρέα του την ψημένη γαλοπούλα και το τηλεσκόπιο, τρομάρα του.

  14. Ναι, καλά λέει ο Ανδρέας μας, μην ασχολείσθε μαζί του κύριε Κώστα. Ας ελπίζουμε ότι ο Άγιος Νικόλαος σήμερα να τον φωτίσει και να τον μετατρέψει σε άνθρωπο. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ουσιαστικό. Ελένη, Μεσσηνία. Την καλησπέρα μου και στον αγαπητό Τάσο.

  15. Ναι, καλά λέει ο Ανδρέας μας, μην ασχολείσθε μαζί του κύριε Κώστα. Ας ελπίζουμε ο Άγιος Νικόλαος να τον φωτίσει και να τον κάνει άνθρωπο με αισθήματα και συμπεριφορά. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ουσιαστικό. Ελένη, Μεσσηνία. Την καλησπέρα μου και στον αγαπητό Τάσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog