Τέσσερις αποχωρήσεις μέχρι στιγμής από την παράταξη Γκιώνη. Ολοι έμμισθιοι, Τρεις αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Η Μαρία Πρωτοπαππά ήταν η πρώτη αποχωρήσασα, η οποία ήταν η “αντ΄αυτού” αντιδήμαρχος μέχρι την τελευταία στιγμή, η οποία με μια επιστολή παραίτησης παρουσίασε το ‘δήμαρχο της καρδιάς της”, όπως είχε γραψει στην προσωπική της σελίδα στο fb πολλές φορές, ως καννίβαλο.
Ο Θανάσης Γεωργίου ήταν εκείνος που στην ουσία διαχώρισε τη θέση του, όταν αντικαταστάθηκε στην αντιδημαρχία από τον Κώστα Παντελέου και θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση στην ίδια του την ομάδα, αφού χάθηκε η αντιμισθία, ρίχνοντας γέφυρες και προσπαθώντας να συμπορευθεί με τον Κώστα Λογοθέτη, που μέχρι τη στιγμή της χαμένης αντιδημαρχίας, καυγάδιζε συνεχώς μαζί του και του ασκούσε δριμεία κριτική. Ξαφνικά ο Λογοθέτης είχε σε όλα δίκιο. Σου λέει, κάτσε μπας και παρω απο δω καμμια αντιδημαρχία.
Αφού δεν έπιασε το κόλπο, έριξε τα δίχτυα στο Δημήτρη Βασιλείου και αφού δεν είδε και κει φως, είπε δεν πάω με τη Μαρία;;

Ο Παναγιώτης Πέτρου μέχρι πρότεινος πρόεδρος του ΔΣ, ακολούθησε τους προηγούμενους, αφού προηγουμένως θυμήθηκε να διαφωνήσει με το Δήμαρχο στο θέμα του Καζίνο και της Τουριστικής που μέχρι πριν λίγο συμφωνούσε και ψήφιζε τα θέματα με κλειστά μάτια.
Χτες ο Σωτήρης Νικολάου, πρώην αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων,ανεξαρτητοποιήθηκε,ο οποίος έχει κρατήσει ήπιους τόνους μέχρι στιγμής και ο επόμενος που πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί πλέον για τα “μάτια” της Μαρίας είναι ο Κωνσταντίνος Σπύρου, δεν ήταν έμμισθος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιώνης, φανερά ενοχλημένος από τη στάση τους, την οποία δεν θεωρεί εντιμη και ηθική πολιτικά, δεν είναι ωραίο να παραμένουν στην παράταξη ασκώντας αντιπολίτευση εκ των έσω.Πράγμα για το οποίο κατηγορήθηκε από τους παραπάνω, αν και αυτό που είπε ο Δήμαρχος είναι το αυτονόητο.

Αν και τον παρουσίασε “κανίβαλλο” η Μαρία Πρωτοπαππά στην επιστολή παραίτησής της, ο Γιώργος Γκιώνης φέρθηκε σαν αληθινός κύριος και της ευχήθηκε καλό αγώνα!
Αν και έχει δεχθεί άπειρα πυρά από το Θανάση Γεωργίου, εκείνος προσπάθησε να κρατήσει στα συμβούλια μια στάση πολιτικού πολιτισμού και ήθους, χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις.
Τα παράπονα του Σωτήρη Νικολάου τα διαβάσατε στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του. Φημολογείται ότι κατά ποσοστό 60% δεν θα είναι καν υποψήφιος, ενώ κατά ένα 40% εάν είναι, θα είναι με το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά…
Τα παράπονα του Κώστα Σπύρου όπως φημολογείται είναι η μη αξιοποίησή του στα Πίσια και η ελλιπής ενημέρωσή του για τα θέματα του χωριού, αν και ο ίδιος δεν έχει εκφράσει άσχημο λόγο για το Δήμαρχο (τουλάχιστον δημόσια), που σημειωτέον στηρίζει από το 1998. Οπως επίσης φημολογείται δεν θα είναι καν υποψήφιος…

Εν πάσει περιπτώσει αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην πόλη μας ! Σας έχουμε πολλά για τη συνέχεια !