Όλοι έμμισθοι ….και τον “πούλησαν” αλλά αυτός ….Κύριος

2019-02-02T11:45:48+03:0027 Νοέ 2018 | 07:07|Κατηγορίες: ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ, Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|Ετικέτες: , |21 Σχόλια

Τέσσερις αποχωρήσεις μέχρι στιγμής από την παράταξη Γκιώνη. Ολοι έμμισθιοι, Τρεις αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Η Μαρία Πρωτοπαππά ήταν η πρώτη αποχωρήσασα, η οποία ήταν η “αντ΄αυτού” αντιδήμαρχος μέχρι την τελευταία στιγμή, η οποία με μια επιστολή παραίτησης παρουσίασε το ‘δήμαρχο της καρδιάς της”, όπως είχε γραψει στην προσωπική της σελίδα στο fb πολλές φορές, ως καννίβαλο.
Ο Θανάσης Γεωργίου ήταν εκείνος που στην ουσία διαχώρισε τη θέση του, όταν αντικαταστάθηκε στην αντιδημαρχία από τον Κώστα Παντελέου και θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση στην ίδια του την ομάδα, αφού χάθηκε η αντιμισθία, ρίχνοντας γέφυρες και προσπαθώντας να συμπορευθεί με τον Κώστα Λογοθέτη, που μέχρι τη στιγμή της χαμένης αντιδημαρχίας, καυγάδιζε συνεχώς μαζί του και του ασκούσε δριμεία κριτική. Ξαφνικά ο Λογοθέτης είχε σε όλα δίκιο. Σου λέει, κάτσε μπας και παρω απο δω καμμια αντιδημαρχία.
Αφού δεν έπιασε το κόλπο, έριξε τα δίχτυα στο Δημήτρη Βασιλείου και αφού δεν είδε και κει φως, είπε δεν πάω με τη Μαρία;;

Ο Παναγιώτης Πέτρου μέχρι πρότεινος πρόεδρος του ΔΣ, ακολούθησε τους προηγούμενους, αφού προηγουμένως θυμήθηκε να διαφωνήσει με το Δήμαρχο στο θέμα του Καζίνο και της Τουριστικής που μέχρι πριν λίγο συμφωνούσε και ψήφιζε τα θέματα με κλειστά μάτια.
Χτες ο Σωτήρης Νικολάου, πρώην αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων,ανεξαρτητοποιήθηκε,ο οποίος έχει κρατήσει ήπιους τόνους μέχρι στιγμής και ο επόμενος που πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί πλέον για τα “μάτια” της Μαρίας είναι ο Κωνσταντίνος Σπύρου, δεν ήταν έμμισθος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιώνης, φανερά ενοχλημένος από τη στάση τους, την οποία δεν θεωρεί εντιμη και ηθική πολιτικά, δεν είναι ωραίο να παραμένουν στην παράταξη ασκώντας αντιπολίτευση εκ των έσω.Πράγμα για το οποίο κατηγορήθηκε από τους παραπάνω, αν και αυτό που είπε ο Δήμαρχος είναι το αυτονόητο.

Αν και τον παρουσίασε “κανίβαλλο” η Μαρία Πρωτοπαππά στην επιστολή παραίτησής της, ο Γιώργος Γκιώνης φέρθηκε σαν αληθινός κύριος και της ευχήθηκε καλό αγώνα!
Αν και έχει δεχθεί άπειρα πυρά από το Θανάση Γεωργίου, εκείνος προσπάθησε να κρατήσει στα συμβούλια μια στάση πολιτικού πολιτισμού και ήθους, χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις.
Τα παράπονα του Σωτήρη Νικολάου τα διαβάσατε στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του. Φημολογείται ότι κατά ποσοστό 60% δεν θα είναι καν υποψήφιος, ενώ κατά ένα 40% εάν είναι, θα είναι με το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά…
Τα παράπονα του Κώστα Σπύρου όπως φημολογείται είναι η μη αξιοποίησή του στα Πίσια και η ελλιπής ενημέρωσή του για τα θέματα του χωριού, αν και ο ίδιος δεν έχει εκφράσει άσχημο λόγο για το Δήμαρχο (τουλάχιστον δημόσια), που σημειωτέον στηρίζει από το 1998. Οπως επίσης φημολογείται δεν θα είναι καν υποψήφιος…

Εν πάσει περιπτώσει αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην πόλη μας ! Σας έχουμε πολλά για τη συνέχεια !

21 Σχόλια

 1. ANONYMOUS 27 Νοεμβρίου 2018 σε 19:22 - Απάντηση

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

 2. ANONYMOUS 27 Νοεμβρίου 2018 σε 19:34 - Απάντηση

  Πολύ σωστό το άρθρο!
  Η αποτύπωση της πραγματικότητας!

 3. ANONYMOUS 27 Νοεμβρίου 2018 σε 20:42 - Απάντηση

  Θα συμφωνήσω με τον κύριο ΚΑΠΠΟ ο οποίος στο βραδυνό δελτίο ειδησεων του SUPER TV είπε ότι όποιος συμβουλος ανεξαρτητοποιείται θα πρέπει αξιοπρεπώς να παραδίδει και την έδρα του πολλοί σύμβουλοι ψηφίζονται σε συνάρτηση αυτού που ηγείται του συνδιασμούς τους

 4. Αντρεας Λέκκας Ουαλλια 27 Νοεμβρίου 2018 σε 21:00 - Απάντηση

  Στο καλό και να μας γράφουν!να μην στεναχωριεται καθόλου ο Δήμαρχος υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί και ικανοί συνεργάτες που θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για το τόπο μας!!Για τους άλλους ο κόσμος θα κρίνει την στάση τους όταν θα έρθει η ώρα για το "βολή"!και μην μου πει κάνας πονηρός υπερασπιζωμε τον Δημαρχο και τέτοια εγώ αν και από απόσταση βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για όσους το καταλαβαινουν για όσους όχι θα μου πουν πάλι να κάτσω στα αυγά μου!!Καλημέρα σας! ☆☆☆☆

 5. ANONYMOUS 27 Νοεμβρίου 2018 σε 21:17 - Απάντηση

  Ο κόσμος οταν ψήφισε τους υποψήφιους σύμβουλους προεκλογικά,περίμενε μετεκλογικά να τους δεί να παίρνουν με τήν σειρά τους βέβαια κάποια θέση εύθηνης κάνοντας την διατριβή τους στις ιδέες που εχει ο καθένας ρε αδερφέ.Παράδειγμα η αλλαγη του λαδέμπορα απο τον κ.παντελέου,ο κόσμος είδε την οποια διαφορά,αυτό επρεπε να είχε γίνει και με τους υπόλοιπους πέντε αυτό είναι και τό μοιραίο λάθος του δημάρχου.

 6. ANONYMOUS 27 Νοεμβρίου 2018 σε 22:25 - Απάντηση

  Ουδείς πιο αχάριστος-οι του ευεργετηθέντος

  Jole7

 7. Αντρεας Λέκκας Ουαλλια 28 Νοεμβρίου 2018 σε 05:59 - Απάντηση

  Ας το ξαναγράψω κάτι γίνεται με το ίντερνετ αλλά σχόλια περνούν αλλά όχι. Να μην ανησυχεί ο δήμαρχος καθόλου με αυτούς που έφυγαν. Έχει πάρα πολλούς άλλους καλούς και ικανούς συνεργάτες που θα προσπαθησουν για το καλό του τόπου μας. Οι άλλοι θα πάρουν την απάντηση από τον κόσμο όταν θα έρθει η ώρα για το "βολη"!και μην βρεθεί τώρα κάνας πονηρός ότι υπερασπιζωμε το δημαρχο και τέτοια. Αν και σε μεγάλη απόσταση μπορώ να πω ότι βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και με ενδιαφέρει ο τόπος μας πρώτα από όλα.Καλημέρα σε όλους και ελπίζω να το στείλω αυτη τη φορά

 8. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 07:05 - Απάντηση

  Ίσως του αρκούν τα χρήματα που παίρνει και η κατάντια του δημου

 9. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 07:12 - Απάντηση

  ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ 4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΜΩΣ

 10. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 07:25 - Απάντηση

  Αν και δεν τον ψήφισα στις περασμένες εκλογές θεωρώ ότι θα τον ψηφίσω στις επόμενες διότι αποδεικνύει ότι είναι κύριος χωρίς να πέφτει χαμηλά εξαιτίας των λαγών που την κοπάνησαν. Θα τον ψηφίσω παρότι με ζητάει η Μαρία για το ψηφοδέλτιό της

 11. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 07:49 - Απάντηση

  Πήραν χαμπάρι ότι έχει χάσει το παιχνίδι ο Γκιώνης για νέα δημαρχία, και αλλάζουν ρούχα μήπως και κοροιδέψουν τους δημότες και να τους ψηφίσουν πάλι με άλλη προβιά.
  Δεν σφάξανε κύριοι…

 12. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 08:08 - Απάντηση

  Ο Γκιώνης έχει σταθεί στο ύψος του αντίθετα με το περιβάλλον της Μαρίας που μονίμως αναφέρεται στην προσωπική ζωή του…
  Μαρία μάζεψε τους γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινι

 13. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 08:46 - Απάντηση

  Ξέρω οτι μάλλον δεν θα περάσει το σχόλιο, αλλά για το έργο του δεν αναφέρεται τίποτα. 5 χρόνια χαμένα για τον αγιοθόδωρα. Ουτε λύκειο, ούτε βιολογικό, ουτε πολιτιστικό… Και αυτά ήταν προεκλογικές υποσχέσεις του, υπάρχει και το έντυπο υλικό ακόμα. Γιατί να μείνει κάποιος μαζί του λοιπόν?

 14. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 09:22 - Απάντηση

  Ο 10:42 έχει απόλυτο δίκιο.
  Οποιος θέλει να παραδίδει την θέση του στον επόμενο επιλαχοντα.
  Τι κάνουν εκεί τώρα, συμπολίτευση εχθες, αντιπολίτευση σήμερα ?
  Ας θυμηθεί ο κοσμος στις εκλογές ολες και όλους τους κωλοτούμπες..!

 15. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 09:25 - Απάντηση

  ουαλλε καλυτερα κατσε στα αυγα σου γιατι οσο μιλας εκτιθεσαι

 16. Αντρεας Λέκκας Ουαλλια 28 Νοεμβρίου 2018 σε 13:50 - Απάντηση

  Σπάσανε τα αυγά και βγηκανε κλωσσοπουλα.Να σου κρατήσω?αντέ γεια! ☆☆☆☆

 17. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 15:30 - Απάντηση

  Αντρέα άλλο να τα βλέπεις από την "γωνίτσα" τις Ουαλίας και αλλο να ζεις καθημερινά τα θα θα θα.. άσε λοιπόν μην ασχολείσαι γιατί εκτίθεσαι όπως σου λένε πολλοί φίλοι.

 18. ANONYMOUS 28 Νοεμβρίου 2018 σε 20:41 - Απάντηση

  ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ

 19. Αντρεας Λέκκας Ουαλλια 28 Νοεμβρίου 2018 σε 21:10 - Απάντηση

  Εγώ απλώς λέω ότι το άρθρο. Τον "πούλησαν"και "κύριος ο Γκιωνης!ποιος εκτίθεται?και ο 1041 καλά το πάει "κάτι θα φταίει"που δεν τα βλέπετε εσείς εκεί και περιμένετε εμένα να τα δω από εδώ .και το "Τηλεσκόπιο"να είχα του φίλου μας δεν θα το έβλεπα!πάντως τα σχόλια είναι μοιρασμένα γιατί "κολλάει"το θέμα στον "ουαλλια"αντέ Καλημέρα μας! ☆☆☆☆

 20. ANONYMOUS 29 Νοεμβρίου 2018 σε 07:59 - Απάντηση

  Πολλούς έχει πλησιάσει η Μαρία, αλλά πέφτει η πόρτα σύννεφο. Πιο λίγες απορρίψεις έχουν οι Ιεχωβάδες από τα τσιράκια της Μαριώς που πλησιάζουν κόσμο για να τον εντάξουν στην δύναμή της.

 21. ANONYMOUS 29 Νοεμβρίου 2018 σε 10:01 - Απάντηση

  Συμφωνώ ότι είναι έλλειψη αξιοπρέπειας από εκείνους που ανεξατροποιούνται αλλά κρατάνε την έδρα τους.
  Όμως να μην ξεχνάμε τι είδους Δήμαρχος ήταν και είναι ο Γκιώνης.
  Ένας κάκιστος Δήμαρχος χωρίς όραμα και σχέδιο για το Λουτράκι της επόμενης εικοσαετίας,χωρίς ΚΑΜΙΑ καινοτομία,που επί των ημερών του το επίπεδο του Δήμου υποχώρησε τραγικά. Ο τουρισμός που προσελκύουμε έγινε κακός ,έργα υποδομής ΚΑΘΟΛΟΥ,συμπεριφορές "τσαμπουκά" και τέλος δημοτικοί σύμβουλοι που δεν κάνουν ούτε για φτυσ….μο.
  Άρα λοιπόν ο Γκιώνης τώρα υφίσταται τις συμπεριφορές που εκείνος διάλεξε όταν τους έβαζε στο ψηφοδέλτιό του.
  Τι περίμενε από την Μαρία(που είχε φύγει απ' τον Παύλου) τι περίμενε από τον Μπισμπίκη ;;;
  Γκιώνη μου ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ.