Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάγωσαν με την ατάκα Τσίπρα στο Μάτι: Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες…[βίντεο]

- Advertisement -

Πάγωσαν οι κάτοικοι στο Μάτι που διασώθηκαν από τη φονική πυρκαγιά του καλοκαιριού, όταν άκουσαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τους λέει ότι τα βοηθήματα που διεκδικούν για να ορθοποδήσουν δεν έχουν καμία σημασία γιατί θα τα σπαταλήσουν.,,,

Η απίστευτη αναφορά του πρωθυπουργού έγινε στη διάρκεια της σύσκεψης που είχε με πυρόπληκτους την Τρίτη το πρωί, δηλαδή την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν και για το χαμηλό ποσό της βοήθειας αλλά και για τις καθυστερήσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας επέμενε ότι το σημαντικό είναι να δημιουργηθούν υποδομές και όχι τα βοηθήματα. Και τότε είπε σε μια γυναίκα που διαμαρτυρόταν:

«Να σου πω και κάτι; Και να έπαιρνες αυτά τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες».

Η απάντηση του πρωθυπουργού κατεγράφη σε βίντεο από κάτοικο που μετείχε στη σύσκεψη.

 iefimerida.gr 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε τι κουμάσι είναι αυτός. Να στα μούτρα σας όσοι τον ψηφίσατε! Αυτοφασκελωθείτε πρόβατα! 99 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξ'αιτίας αυτού και των μπολσεβίκων που τον περιβάλλουν, και άλλοι 19 στην Μάνδρα Αττικής, αλλά…"ψάχνουμε να βρούμε λάθη, αλλά δεν βρίσκουμε", είπε ο κόκκινος στρατηγός τόσκας.

  2. Αυτός θα περάσει και τον Πάγκαλο στις λαλακιες!Τουλάχιστον ο Θεόδωρος είναι και χοντρός και δικαιολογείτε!☆☆☆☆

  3. Το εν λόγω απόσπασμα, «κομμένο» και «ραμμένο» στα σημεία που βολεύει τη «γαλάζια» προπαγάνδα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να απευθύνεται σε μία πυρόπληκτη της περιοχής, λεγόντάς της πως δεν θα σωθεί αν έπαιρνε 2.000 ευρώ και πως «θα τα σπατάλαγε».

    Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ti-pragmatika-eipe-o-tsipras-se-pyroplikti-sto-mati-gia-ta-2-000-eyro/#ixzz5YKtiAsdj

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog