Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία στο Κιάτο (vid)

- Advertisement -

Την όρεξη φαίνεται πως άνοιξαν σε Αλβανούς εθνικιστές στη χώρα μας τα προκλητικά και χυδαία λόγια που απηύθυνε ο πρωθυπουργός της γείτονος, Έντι Ράμα, σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δύο άτομα βρέθηκαν στο Κιάτο,στο χωριό Βασιλικό και αφού κατέβασαν την ελληνική σημαία, ύψωσαν με περίσσιο θράσος την αλβανική!

Σύμφωνα με το Star, το βίντεο των Αλβανών «θερμοκέφαλων», μάλιστα, πέραν του ότι αναρτήθηκε σε αλυτρωτικές σελίδες των Τσάμηδων (σ.σ. Συμμαχία για την Ενωμένη Αλβανία) στο Facebook, περιείχε και αναφορές για δήθεν «ρατσιστικές δράσεις της Ελλάδας», ώστε να… δικαιολογεί το ότι κατεβάζουν και σκίζουν την ελληνική σημαία.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Κιατανιωτες που ηταν? Δεν ξερουν ποιοι ειναι αυτοι που κατεβασαν την σημαια να τους κανουν μαυρους στο ξυλο? Αντε γιατι παραγινε το κακο με τους απλυτους….

  2. Να τους ΜΑΖΈΨΟΥΝ και να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν.. Σαν δεν ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ήρθαν ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ και έγιναν άνθρωποι.Τα κοπροσκυλα

  3. Σωστός ο φίλος 1218.το ξύλο το λιγότερο στο κοντάρι έπρεπε να τους κρεμάσουν.Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν!☆☆☆☆

  4. ειναι σαν την παροιμια που λεει οτι οταν χορτασει η ψειρα βγαινει βολτα στον γιακα ,ετσι κι αυτοι ,οταν τους μαζεψαμε την κορατσα την εκοβες με σπατουλα και τωρα δαγκωνουν το χερι που τους ταισε ,ουτε τα κοπροσκυλα (σορρυ ζωακια αδεσποτα )δεν κανουν ετσι .
    Να ντεπονται αυτοι που ζουν εκει που ξερουν και δεν καταγγελουν αλλα τωρα μαζευουμε τις ελιες εεεε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog