Με πρωτοφανή για τα κορινθιακά δεδομένα και χωρίς προηγούμενο επιτυχία και με πλήθος κόσμου που είχε κατακλύσει το ασφυκτικά γεμάτο δημοτικό θέατρο με πάνω από 500 άτομα όλων των ηλικιών,
που κάθονταν σε πλαστικές καρέκλες αφού είχαν γεμίσει και όλα τα σκαλοπάτια της θεάτρου, πραγματοποιήθηκε Νύχτα Τετάρτη 28 Τον Νοέμβριο του 2ου μαθήματος της Σχολής Φοιτητικής Εκπαίδευσης Οικογένειας Δήμου Κορινθίων με θέμα: «σχολικό μάρκετινγκ: πολιτικές πρόληψης».

Ομιλητής ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θράκης, πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και δάσκαλος εγκληματολογίας κύριος Γιάννης Πανούσης, μετά
την αλλαγή του προγράμματος, αφού προγραμματίστηκε από τον κ. Παπαθεοδώρου ομιλία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της έκτακτης συμμετοχής του κ. Παπαθεοδώρου στη συνεδρίαση της επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος που καθιστούσε αδύνατη τη μετάβασή του στο Κόρινθο.

Η ανανέωση έγινε από τον Καθ ‘υλικό και καθολικά ειδικό και αρμόδιο για το θέμα του δασκάλου της ποινικής γραμματείας κύριου Πανούση, ο οποίος ενθουσιάστηκε στην πραγματικότητα το κοινό που για δύο ολόκληρες ώρες ήταν αφοσιωμένο να ακούσει και να κατακλύζεται με πλήθος ερωτήσεων.
Το Σχολείο Επιμόρφωσης της Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων Φαίνεται να έχει κερδίσει το κορινθιακό κοινό που έχει υιοθετήσει με ιδιαίτερη αγάπη και άφθονη συμμετοχή στα δύο πρώτα αρχικά μαθήματα.
Σημειώνεται ότι κατά το δεύτερο αυτό μάθημα πραγματοποιήθηκαν 100 νέες εγγραφές που μαζί με τα πρώτα 400 αναβαθμίσουν τον αριθμό των εγγεγραμμένων σε 500 άτομα.

Το επόμενο μάθημα του σχολείου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα από τον κορυφαίο ογκολόγο Κορίνθιο Ιατρό κύριο Γεώργιο ΣΑΜΩΝΗ με θέμα:
«Περιβάλλον και καρκινογένεση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε».

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στο κτήμα κορινθίων κ. Ο πνευματικός άξονας για αυτή την πρωτοβουλία που ξεκίνησε φαίνεται ότι έχει ήδη εδραιωθεί ως θεσμός στην Κορινθιακή κοινωνία, κάτι που συνέβη και με την Σχολή των γονέων της Ν. Α. Κορινθίας και βέβαια στην κ. Κατερίνα Παπανικολάου, διευθύντρια της σχολής που φροντίζει και καταφέρνει την άψογη λειτουργία της !!!

Δείτε φωτό