Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε κίνδυνο οι μαθητές του Λυκείου Λουτρακίου με ευθύνη του Λυκειάρχη

- Advertisement -

Δεκάδες μηνύματα έχουμε δεχθεί στο loutrakiblog για το Διευθυντή του Λυκείου Λουτρακίου, σχετικά με τη συμπεριφορά του.

Οι μαθητές χθες ζήτησαν να προβούν σε μια καθιστική διαμαρτυρία για το Μακεδονικό ζήτημα, αλλά εκείνος περί άλλων τυρβάζει και προτίμησε για να αποτρέψει την συμβολική κινητοποίηση των μαθητών, να επιτρέψει σήμερα, ημέρα ψύχους και έκτακτων καιρικών φαινομένων, την εκδρομή των παιδιών στην παραλία Λουτρακίου, ενώ εκείνος απουσιάζει από τη θέση του !!!….
Το Loutrakiblog ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί του , αλλά ο κ. Μπαλής δεν δέχθηκε να μας μιλήσει σήμερα, αύριο είπε που θα βρίσκεται στο σχολείο.
Οι άνεμοι πνέουν τόσο δυνατοί που αποκολλήθηκε ο σιδερένιος φανοστάτης !!!
Οπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα παιδιά βολτάρουν στην παραλία και αφού πέρασαν από το συγκεκριμένο σημείο, έπεσε ο σιδερένιος φανοστάτης (!!!!) .
Καταλαβαίνετε τι θα είχε συμβεί αν ο φανοστάτης έπεφτε λίγα δευτερόλεπτα πριν που περνούσαν τα παιδιά … Ούτε να το φανταστούμε δε θέλουμε…
- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Καταστηματάρχες της παραλίας που είδαν το φανοστάτη να πέφτει λίγα δευτερόλεπτα αφού πέρασαν τα παιδιά από το σημείο, τραβούσαν τα μαλλιά τους αγαπητέ ανώνυμε

  2. Ασχολείστε από το πρωί με την παπαρ… καταγγελία γιατί σήκωσε 5-6μποφωρ και τι θα κάνουν τα αμηρα τα παιδάκια που έχουν προμηθευτεί φουλ μαλμπορο και στριφτο και πίνουν καφέ κοροιδευοντα σας.

  3. Που είναι οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου ? Που είναι ο ιδιωτης που έβαλαν να στόλισε το λουτρακι ? Πόσο θα απαξιωνόντα οι υπηρεσίες , πόσο θα λουφαρεται τους "δικούς σας υπαλληλους" για να βάλετε ιδιώτες !
    Ένας πρώην "υπαλληλος"

  4. Εισαι ανεύθυνος 10.25.Εσυ με τόσα μποφόρ γιατί δεν κάνεις σερφ;Τα παιδια γιατι θα πρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσα σε δέντρα η πινακίδες που ανά πάσα ώρα και στιγμη μπορούν να πέσουν στα κεφάλια τους;Υπάρχει ανακοίνωση για επικινδυνα καιρικα φαινόμενα.Αυτο σημαίνει όχι ασκοπη μετακίνηση στους δρόμους,στο ύπαιθρο,και στη θάλασσα.Ποσο πιο απλα πρέπει να στο πουν οι ανακοινώσεις στα ΜΜΕ για να το καταλάβεις;

  5. Ο Σύλλογος των καθηγητών του ΓΕΛ Λουτρακίου λειτουργεί ή πίνουν καφέ και αμολάνε τα παιδιά στην παραλία με τέτοιες συνθήκες; Ο προιστάμενος της διεύθυνσης τι κάνει; Τα γνωρίζει αυτά που γίνονται στο Λουτράκι;;

  6. Θεωρώ πως η εκδρομή ήταν σε άκυρη μέρα, όμως ας μην σπιλώνουμε
    ανθρώπους, ο Λυκειάρχης είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Σήμερα κάποια σχολεία της χώρας έκαναν αποχή για το Μακεδονικό… Μία αποχή υποκινούμενη, για ένα θέμα που έχουν ήδη αποφασίσει την μοίρα του… ορθώς το δικό μας σχολείο δεν μπήκε στην διαδικασία αποχής και έγινε ο περίπατος, απλά έπρεπε να γίνει κάπου αλλού ίσως! Όσον αφορά τον φανοστάτη έχει πολύ καιρό πρόβλημα και πριν 2 εβδομάδες κρεμόταν ξανά από τον στύλο! Ας κατηγορήσουμε λοιπόν τον Δήμο Λουτρακίου για την ανικανότητα στο να επιδιορθώνει απλές βλάβες οι οποίες μπορούν να αποβούν μοιραίες και επίσης Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης, (στου οποίου το κατάστημα είναι μπροστά ο φανοστάτης), δεν μπορεί τόσο καιρό να ενοχλήσει την υπηρεσία του Δήμου έτσι ώστε να φτιαχτεί;; Ευτυχώς λοιπόν που εξαιτίας ανικανότητας του Δήμου για να κάνει σωστά την δουλειά του δεν συνέβη κάποιο ατύχημα, γιατί μόνο ο εξαιρετικός Άνθρωπος ο Λυκειάρχης του Λουτρακίου θα την πλήρωνε στο τέλος!!!!

  7. για να μην κοροιδευομαστε και για να σταματησει πλεον η προπαγανδα στη σελιδα του τοπου μας, ο κυριος διευθυντης επειδη υπηρξε και δικος μου διευθυντης δεν θα απετρεπε τετοιο πραγμα λογω ιδεολογιων ουτε ειναι κατα του ζητηματος με την μακεδονια…ως διευθυντης του σχολειου κοιταει να γινονται σωστα τα μαθηματα , δεδομενου οτι ειναι και περιοδος διαγωνισματων, και μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας , υπαρχουν καλυτεροι τροποι απο την αποχη…οι μαθητες κοιτανε να χασουν μαθημα…σταματηστε να κατηγορειτε και μαλιστα ομομαστικα ντροπη σας

  8. Κόφτε το δούλεμα ρε, τι θέλετε να μας πείτε ότι είδε λιακάδα και τα πήγε περίπατο στην παραλία; Εδώ έβγαλε ανακοίνωση η γγ πολιτικής προστασίας ποιον δουλεύουνε οι συριζαίοι;;;;

  9. Είμαστε σοβαροί???κουνηστε λίγο τα κεφάλια σας…αφηστε απ έξω κομματικά πολιτική και μαθητές που θελουν να χασουν μαθήματα….με τέτοιο καιρό αμπαρωμενα στις τάξεις θα επρεπε να είναι και οχι να βολταρουν στην παραλία….

  10. ειναι απαραδεκτο που επεσε το φωτιστικο,ωραια ασφαλεια,
    δεν εχει κινητοποιηθει κανενας
    δεν γνωριζω πως με 6-7B δεν πρεπει να βγαινουμε στην παραλια
    μην μας ερθει κατι στο κεφαλι…ας γινοταν σε αλλη χωρα!

  11. Τέτοιου είδους ατυχήματα μπορούν μα συμβούν και μέσα στο ίδιο το προαύλιο θεωρώ. Άσκοπα κατηγορείτε ονομαστικά. Την ευθύνη την έχει ο Δήμος και μόνο αυτός. Ας συντηρούν και τίποτα.

  12. Προς τον 10.25:Εχει μετετραπει το ΓΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ σε ενα απεραντο καπνιστηριο ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Ενταξει για την εκδρομη μες στο κρυο δεν φταιει κανεις, για το καπνισμα των καθηγητων μπροστα στα παιδια κ στα Γραφεια ποιος φταιει? Απαντηση:Μαλλον ο ….. ΚΑΝΕΝΑΣ!

  13. Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο 12.27.Ο νους και η γνώση αρκούν.Αμα δεις και καδο σκουπιδιών να κόβει βόλτες στον δρομο σίγουρα τον έβγαλε βόλτα η ΠΗΝΕΛΟΠΗ.

  14. Καλά έκανε ο λυκειάρχης.Οχι θα αφήνει να λυμαίνονται τα χρυσαυγιτικα σκυλιά στα σχολεία.Τωρα σας έπιασε ο πόνος για τις διαμαρτυρίες των μαθητών.Τοσα χρόνια για τόσα διαχρονικά προβλήματα στα σχολεία όταν έκαναν καμία κατάληψη λεγατε ότι το έκαναν μόνο για να χάσουν μάθημα.

  15. Στην ρουφιανιά είμαστε πρώτοι. Διάβασα για τον απαράδεκτο διευθυντή, για τους αδιάφορους καθηγητές και ακόμη πολιτικές χροιές σε ένα θέμα που ευτυχώς δεν έγινε κάποιο ατύχημα- δυστύχημα. Στο προαύλιο του σχολείου με τέτοιον αέρα θα μπορούσε να γίνει κάποιο ανάλογο ατύχημα. Ίσως , ήταν ατυχής η επιλογή της εκδρομής αλλά ένας σπασμένος φανοστάτης από τον αέρα δεν είναι ούτε ευθύνη του διευθυντή , ούτε των καθηγητών , ούτε του Σύριζα , ούτε της Χρυσής Αυγής, ούτε της δημοτικής αρχής. Έγινε. Με την φύση δεν τα βάζει κανείς. Ευκαρία ψάχνουμε να φτιάξουμε θηλιά. Γι αυτό καταντήσαμε έτσι σαν χώρα γιατί δεν ήμασταν ποτέ μονιασμένοι. Ποτέ δεν ψάξαμε την λύση για ένα πρόβλημα αλλά ποιον να κατηγορήγουμε.

  16. χρυσαυγιτικα σκυλια τα παιδια μας κοπροσκυλο φασιστερε ????

    προς λουτρακι μπλογκ… το "κοπροσκυλο" γι αυτον ειναι τιμη !! ας δημοσιευτει !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog