Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιώργος Κοντός: Ο κ. Παντελέου κοσμεί το δημοτικό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

O κ.Γιώργος Κοντός, παλιός αυτοδιοικητικός και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε το λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στάμου Γιώργο..

Στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του νυν Αντιδημάρχου τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παντελέου Κων/νου και είπε :

Είμαι Fan club του Παντελέου. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο και ξέρω ότι θα δυσαρεστήσω πολλούς αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, εγώ ότι ενιωθα το έλεγα δημόσια.
Είναι ένα άτομο, που χαίρομαι που κοσμεί το δημοτικό συμβούλιο και δεν έχω τίποτα με κανέναν.
Εκτιμώ και τον κ. Μπισμπίκη και τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.
Ο κ. Παντελέου είναι εξαιρετικό άτομο, σας το λέω εγώ που είμαι και αντίθετος αυτή τη στιγμή με το Γκιώνη αλλά κάποτε πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς στις επόμενες εκλογές, με συναίνεση θα πάμε. Είναι ένα αγαπητό άτομο για μένα, ένα άτομο που ό,τι του ζητήσαμε το πραγματοποίησε χωρίς να μας δουλέψει, είτε στα Πίσια, είτε στην Περαχώρα, είτε στο Λουτράκι. Και αυτή τη στιγμή αν έκανα παρέμβαση, την έκανα μόνο για τον κ. Παντελέου γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ”, είπε ο κ. Κοντός

Δείτε το Βίντεο

Η τοποθέτηση του Γιώργου Κοντού προκάλεσε “εγκεφαλικά επεισόδια” στο Θανάση Γεωργίου, ο οποίος δεν άντεξε και του “επιτέθηκε”

Δείτε  την απάντηση του Γιώργο Κοντού στο Θανάση Γεωργίου που εκθειάζει το Κώστα Παντελέου

Γεωργίου-Μη διακόπτετε κ. Κοντέ
Κοντός-Δε κατάλαβα
Γεωργίου-Μιλάει η συνάδελφος
Κοντός-Ο κ. Παντελέου είναι αξιοπρεπέστατο άτομο

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΝΤΕ ΓΙΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙΣ;;;;ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!
    Κ. Πετρου

  2. Μας χρέωσαν με δάνεια, με κατασχέσεις, κατά σπατάλησαν τα χρήματα του Δήμου πάντα τις καλές εποχές, και έχουν το θράσος να εμφανίζονται και να διατυμπανιζουν (ήθελα να ήξερα ο Κ. Κώστας Παντε..συμφωνεί με αυτό το "γλείψιμο") νέα ρουσφέτια τάχα μου για το καλο του τοπου!! Ο κόσμος τους φτύνει και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει.

  3. Ειστε απαραδεκτοι ολοι οσο ο Κοντος ηταν στο δημο γινονοτυσαν παρα πολλη ωραια πραγματα Χρισιτυγεννα αποκριες ντροπη σας να λετε τετοια για ενα ανθρωπο που εχει προσφερει τοσ απολλα στον τοπο και εκαν εξακουστο τον τοπο

  4. 7:43 μ.μ. Και ομως τοτε το Λουτρακι ειχ επαρα πολη κοσμο απο αυτα τα καρναβαλια και τις εκδηλωσεις σε σχεση με την τετραετια την τωρα του Γκιωνη που απο εκδηλωσεις χαλια

  5. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ 320000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΠΙ ΓΚΙΩΝΗ .ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΩΣΑΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

  6. Μάλιστα γιατί είμαστε απαράδεκτοι δεν
    Μπορεί κανείς να μιλά απαξιωτικά και να
    Κοροϊδεύει όσο τι πρόσφερε άσε να το κρίνουμε
    Εμείς δεν ήταν και ευεργετης

  7. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΥΡΙΕ 9.17 ΑΜΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 350.000 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟ ΡΙΟ ΕΔΩ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ 2010.

  8. Ο Μιστερ καρναβαλακιας Κοντος επειδη ειχε μαθει στα χιλιαδες ευρω να διαχειριζεται για πολιτιστικες εκδηλωσεις και να σκορπαει παντου δημοτικο χρημα το 2011 οταν ο κ. Λογοθετης τον φωναξε για να κανει το καρναβαλι αυτος του ζητησε 400.000 ευρω για τα εξοδα των καρναβαλικων εκδηλωσεων οποτε φυσικο επακολουθο ηταν ο κ. Λογοθετης να τον στειλει απο κει που ηρθε.Ετσι ειχαν μαθει και ετσι λειτουργουσαν οι αρμεχτες του Δημου μας γιαυτο και η καμμενη γη απο το 2011 και μετα υπαρχει ακομα.
    Οποτε 9.17 χαλαρωσε λιγο γιατι με τα ευρωπουλα να ιπταται πανω απο το Λουτρακι και μερικοι να το παιζουν τζαμπα μαγκες ηταν ευκολο οσο ευκολα ηταν οι πακτωλοι χρηματων που διαχειριστηκαν.
    Σημαντικο δε οτι η κ. Πρωτοπαππα μαζι με τον υπαρχηγο Μπισμπικη που τους μαζεψαν τωρα μαζι με τον νουνου ηταν διαχρονικα και αυτη σε ολο αυτο το παρτυ διαχειρισης παρων με αποτελεσμα την καταντια του Δημου μας.Και εχουν και το θρασος να ζητουν την ψηφο μας σαν να μην συμβαινει τιποτα σαν να μην διοικησαν με εκατομυρια ευρω.Ξαναψηφιστε τους να παμε πιο κατω απο οτι ειμαστε.

  9. Ακούμε χιλιάδες ευρώ για εκδηλώσεις.Κοσμο όντως ειδαμε.Στο δια ταύτα ρε παιδιά.Για να είναι πετυχημένη μια εκδήλωση πρέπει να υπάρξει και κέρδος.Ξερει κανεις αν συνολικά όλες οι επιχειρήσεις του Λουτρακίου εισέπραξαν πάνω από 300000ευρω;Γιατί συνέχεια ακουμε για κόσμο στο Λουτράκι, αλλά οι καταστηματάρχες εκφράζουν παράπονα για χαμηλο τζιρο.

  10. Με όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά που διαβάζω για Καρναβάλια κλπ θα είχε φτιαχτεί ΟΛΟ το παραλιακό μέτωπο από το Cocoon μέχρι τη Νεράιδα!!!
    Θα είχα αλλάξει 100% όλη η εικόνα της πόλης.

    Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από το 1994 και μετά, οι οποίοι "ανακυκλώνονται" σε όλους τους συνδυασμούς ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (για να μην πω κατι βαρύτερο)

  11. Ντροπη σας ολοι σας ο Κντος εχιε προσφερει παρα πολλα στον τοπο εδω και χρονια και ναι ξερει να κανει εκδηλωσεις και καρναβαλια που γεμιζε ολοι η πολη για παρα πολλε ςμερες οχι οπως τωρα που εδω και 4 χρονια εχουν στολες αποκριατικες 25 χρονων καθε χρονο γινεταο η παρελαση συνεχει αμε τις ιδιες σιγα τον κοσμο που μαζευει θυμαμαι ειχ αερθει εκει καρναβαλι τραγουδουσ εστην Πλατεια η λαιδη ΝΤΙ ο κσμος ηταν αποτην πλατεια μεχρι το κεπ αυτο λεγεται αποκριες μ ετα ολα τις και παλι ντροπη σας να μιλατε ετσι για ενα ανθρωπο που εχει προσφερει τοσα στον τοπο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog