Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Ενέργειες του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου

- Advertisement -

Σε επικοινωνία του Loutrakiblog με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Ρουμελιώτη Γιώργο,θέσαμε ερωτήματα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, το υδατοδρόμιο, τη Μαυρολίμνη και τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς επίσης και για τα προστατευτικά δίχτυα που φέτος δεν μπήκαν.

Σύμφωνα με όσα μας απάντησε ο κ. Ρουμελιώτης,οι ενέργειες του Λιμενικού Ταμείου για τα ανωτέρω είναι οι εξής:

1) Εντός της προσεχούς εβδομάδος κατατίθεται στα αρμόδια Υπουργεία η Α΄ φάση της μελέτης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου προς έγκριση.

2) Έως τα τέλη Δεκεμβρίου κατατίθεται ο φάκελος στο αρμόδιο Υπουργείο για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Λουτρακίου.

3) Έχει εγκριθεί έργο για τη προστασία της περιοχής “Καταρράκτες” από το Π.Δ.Ε. (πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων) του Υπουργείου Ναυτιλίας και αναμένεται η έγκριση χρηματοδότησης δύο ακόμα έργων και μελετών από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” χάρις τα οποία θα υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του Λιμενικού Ταμείου για την ανάπτυξη των λιμενικών δραστηριοτήτων (λειτουργία λιμένος-Κρουαζιέρα-Υδατοδρόμια).

4) Εντός του 1ου εξαμήνου του 2019 θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την ανάθεση στο Λιμενικό Ταμείο του λιμένος Μαυρολίμνης και του λιμένος Αγ. Θεοδώρων για τον οποίο θα προχωρήσει και η δημοπράτηση.

5) Την άνοιξη του 2019 θα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τη τοποθέτηση προστατευτικών διχτυών για τη προστασία των λουομένων.

Ο κ. Ρουμελιώτης αποκάλυψε αποκλειστικά στο Loutrakiblog

ότι σε συνεργασία με το Δήμο και τη στήριξη των συναρμόδιων Υπουργείων προγραμματίζεται η διοργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου στις αρχές Μαρτίου 2019 με θέμα:


 “ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ”.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυριοι φτιαξτε τα φαναρια στην παραλια πρωτα,γιατι αν υπηρχε
    τραυματισμος θα μιλουσαμε με αλλο τροπο σημερα και μετα ερχονται και τα υδατοδρομια…..

  2. Το Δημοτικο Λιμενικο Ταμειο Λουτρακιου εχει κανει μεγαλη δουλεια που ακομα δεν εχει φανει, λογω της αργοποριας του Ελληνικου Δημοσιου, και της γραφειοκρατιας.
    Συντομα ομως θα ειναι ορατα προς ολους. Θα αλλαξει ολο το παραλιακο μετωπο της πολης.

  3. 7:32 μ.μ. Η παραλια ειναι μια χαρα ετσι οπως ειναι το μονο που χρειαζεται ειναι καινουργιες πλακες να ξαναμπουν οι αγγελικε ςοπως παλια να βαλουν ξυλιν απαγκακαι και να γινει το παρκο οπως παλια αυτο που εχουν δειξει σ εβιντεο γιοα την αναπλαση δεν ταιριαζει στην πολη καθολου αυτα ειναι για Μαιαμι μονο διοτι δνε θα λεγεγται Λουτρακι αλλα μια αλλη πολη ξενη

  4. Συμφωνώ με τον 133!Κάπου στην μέση να γίνει η Ανάπλαση της παραλίας.Καλό το παράδειγμα του Μαϊάμι!πρέπει να γίνει κάτι μεταξύ γραφικού και μοντέρνου.Να γίνει η αρχή πρώτα λέω εγώ!Καλησπέρα σε όλους! ☆☆☆☆

  5. 1104 έγραψες πάλι αδερφε! Να ήξερα ποιος ήσουν να σου έστελνα ένα κουτί μελομακάρονα!!Είδες άμα λέμε αστειάκια τι ωραία περνάμε από το να μαλώνουμε σαν τον Tom and Jerry!Αντε να αφιερώσω στο φιλο 1104 το τραγούδι άουτ την σειρά Miami Vice. Οι Σκληροί του Μαϊάμι αν το θυμάσαι!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog