Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για την απαράδεκτη συμπεριφορά φαρμακοποιού στο Λουτράκι

- Advertisement -

Καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά φαρμακοποιού, του οποίου το φαρμακείο εφημέρευε…

“Η φωνή της αγανάκτησης με αναγκάζει να προχωρήσω σε καταγγελία εφημερεύοντος φαρμακείου της πόλης μου για την αντιεπαγγελματική και απάνθρωπη μεταχείριση προς το πρόσωπό μου.


Ξημερώματα Κυριακής 2/12 και ώρα 06:00 το πρωί χρειάστηκε να χτυπήσω το κουδούνι του συγκεκριμένου φαρμακείου. Ευγενική και συνάμα αγχωμένη, ζητάω ένα φάρμακο, καθόλου δυσεύρετο, (χάπι για κεφαλαλγία) για να χορηγηθεί άμεσα σε ασθενή, ώστε να ηρεμήσουν οι φρικτοί πόνοι.


 Ο φαρμακοποιός με ενημερώνει πως δεν έχει γιατί του τελείωσε το συγκεκριμένο χάπι. Σημειωτέον, όποτε έχει χρειαστεί να πάω σε αυτό το φαρμακείο, ό,τι και να ζητήσω , ακόμα και algofren, έχει τελειώσει!


 Εγώ με τη σειρά μου τον ρωτώ πως είναι δυνατόν , ενώ γνωρίζει την εφημερία του φαρμακείου του, να μην έχει προμηθευτεί ό,τι είναι σε έλλειψη. 


Εκείνος μου απαντά με περίσσεια ειρωνεία, αν θα τα προμηθευόταν Σαββατιάτικα! Ζητώντας τη βοήθειά του να μου βρει ένα εφημερεύον φαρμακείο στην Κόρινθο, με αποχαιρέτησε, λέγοντας μου τη φράση << Ψάξε στο ίντερνετ! Ό,τι να’ναι…>>.


Η βοήθεια και η ανθρωπιά , στοιχεία συνυφασμένα με το συγκεκριμένο επάγγελμα, τελικά ήταν κι αυτά σε “έλλειψη” στο συγκεκριμένο φαρμακείο.”

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι δεν γραφεις το ονομα οτυ φαρμακειου μου θυμησε αυτο τον Μαζωμενο που οποτε ειχ εεφημερια δεν εδινε σ εμερικους φαρμακα

  2. Καλά της απαντησε. Ποια είναι η κύρια που θα υποδείξει στον φαρμακοποιό τι πρέπει να κάνει και τι όχι;
    Έπρεπε να την ευχαριστήσει και να πάει αλλού. Τόσο απλά. Άντε γιατί έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών …παράξενων πολιτών.
    Αντί να του ζητήσει κάποιο άλλο φάρμακο……Αυτή έκανε σκηνή!!!!

  3. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΑΝΥΠΑΡΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ.ΕΞΑΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

  4. Αν θέλετε να βρείτε ποιο φαρμακείο είναι, μπορείτε να μπείτε στα εφημερεύοντα και να το ανακαλύψετε,όπως έκανα κι εγω!Εσύ ανωνυμε που επικροτείς τη συμπεριφορά του φαρμακοποιού, λέγοντας ότι καλά της έκανε,γιατί ποια είναι αυτή άλλωστε που θα του πει τι πρέπει να κάνει, εγώ ένας άλλος ανώνυμος σου αναφέρω πως ούτε αυτός ξέρει τη δουλειά του , όταν ενώ εφημερεύει δεν έχει ούτε τα απαραίτητα. Κι εγώ ,όσες φορές έχω πάει, πάντα δεν έχω, απαντάει. Ό,τι να'ναι λοιπόν είναι αυτός κι όχι ο κάθε πονεμένος που ζητάει βοήθεια από κάποιον που υποχρεούται να τη δώσει! Αλλιώς να το κλείσει…Μπες λοιπόν στη θέση αυτού του συμπολίτη μας και σκέψου , αν δεχόσουν εσύ αυτή τη συμπεριφορά, θα σου άρεσε; Αλλά βέβαια , όταν κάτι αφορά άλλους,εμάς τι μας νοιάζει;Μπορούμε πολύ εύκολα να εκφέρουμε γνώμη και κρίνουμε! Αν ομώς αφορά εμάς, τότε γινόμαστε ύαινες , έτοιμες να κατασπαράξουμε!Η παιδεία λοιπόν φαίνεται ,καθώς και η αγένεια…

  5. Στο ίντερνετ φαίνεται το σημερινό φαρμακείο, όχι το χθεσινό. Συμφωνούμε με τα σχόλια για την ευγένεια, διαφωνούμε με το ''να μην ξαναπατήσει άνθρωπος'', ως προτροπή. Ο κάθε ένας διαλέγει τους επαγγελματίες με τους οποίους θα συνεργάζεται κατόπιν προσωπικής κρίσης και αφού συνυπολογίσει πολλούς παράγοντες

  6. 12:51 μ.μ. Πηγαινε σ εενα φαρμακειο που εχει τις εφημεριες κολημενες εξω απο την πορτα ολη τις εβδομαδας και θα το βρεις το φαρμακειο ετσι εκανα και το βρηκα

  7. 12:44 μ.μ. Ησουν μπροστα στο περιστατικο και υποστηριζεις των φαρμακοποιο για πες για να ξερεις αμα η κεφαλαλγια ειναι απο ιγμοριτιδα παιρνεις ιδικο φαρμακο και δεν μπορεις να παρεις αλλο φαρμακο καταλαβες για υτο μη τη γλωσσα προτρεχετο

  8. Ψάχνετε να μάθετε το όνομα του φαρμακείου σε μια ανώνυμη καταγγελία; ; μήπως η κυρία είχε πρόβλημα γενικώς; Δεν νομίζω οποίος και ναναι ο φαρμακοποιός να μην ήθελε να εξυπηρετήσει την κυρία.. Πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά πιστεύω ..

  9. Δεν πηγε ρε βλαμμενε 12:44 μ.μ. να υποδειξει τιποτα. Δεν μπορεις να διαβασεις? Φαρμακο πηγε να παρει η γυναικα. Αυτο ηθελε κι οχι να του υποδειξει. Ηλιθιε, εχεις κι αποψη να εκφρασεις.

  10. Καλα εκανε ο φαρμακοποιος.δεν ειχε και τελεια!κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να εχει τα παντα!αβασιμη η καταγγελια!αν παει στον ψαρα εχει παντα κουτσομουρες;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog