Καταγγελία για την απαράδεκτη συμπεριφορά φαρμακοποιού, του οποίου το φαρμακείο εφημέρευε…

“Η φωνή της αγανάκτησης με αναγκάζει να προχωρήσω σε καταγγελία εφημερεύοντος φαρμακείου της πόλης μου για την αντιεπαγγελματική και απάνθρωπη μεταχείριση προς το πρόσωπό μου.


Ξημερώματα Κυριακής 2/12 και ώρα 06:00 το πρωί χρειάστηκε να χτυπήσω το κουδούνι του συγκεκριμένου φαρμακείου. Ευγενική και συνάμα αγχωμένη, ζητάω ένα φάρμακο, καθόλου δυσεύρετο, (χάπι για κεφαλαλγία) για να χορηγηθεί άμεσα σε ασθενή, ώστε να ηρεμήσουν οι φρικτοί πόνοι.


 Ο φαρμακοποιός με ενημερώνει πως δεν έχει γιατί του τελείωσε το συγκεκριμένο χάπι. Σημειωτέον, όποτε έχει χρειαστεί να πάω σε αυτό το φαρμακείο, ό,τι και να ζητήσω , ακόμα και algofren, έχει τελειώσει!


 Εγώ με τη σειρά μου τον ρωτώ πως είναι δυνατόν , ενώ γνωρίζει την εφημερία του φαρμακείου του, να μην έχει προμηθευτεί ό,τι είναι σε έλλειψη. 


Εκείνος μου απαντά με περίσσεια ειρωνεία, αν θα τα προμηθευόταν Σαββατιάτικα! Ζητώντας τη βοήθειά του να μου βρει ένα εφημερεύον φαρμακείο στην Κόρινθο, με αποχαιρέτησε, λέγοντας μου τη φράση << Ψάξε στο ίντερνετ! Ό,τι να’ναι…>>.


Η βοήθεια και η ανθρωπιά , στοιχεία συνυφασμένα με το συγκεκριμένο επάγγελμα, τελικά ήταν κι αυτά σε “έλλειψη” στο συγκεκριμένο φαρμακείο.”