Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανησυχία στο Λουτράκι: Tί γίνεται με το δάνειο της Πειραιώς και τον επενδυτή;;;

- Advertisement -

Μια έκδηλη ανησυχία και ένας έντονος προβληματισμός επικρατεί σήμερα, αφού είναι η ημέρα σημαντικών εξελίξεων για το Καζίνο Λουτρακίου και το μέλλον του Δήμου..

Αναβρασμός σε κάποιους που προσπαθούν να μάθουν από πηγές τι έχει συμβεί, αν έχει πουληθεί το δάνειο της Πειραιώς, ύψους περίπου 55.000.000 ευρώ, αλλά τα στόματα μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν ερμητικά κλειστά..
Οι επόμενες ώρες είναι μεγίστης σημασίας, αφού αν πουληθεί το δάνειο, έχουμε νέο επενδυτή και θα σημάνει μια καινούρια μέρα για το μέλλον των εργαζομένων της επιχείρησης και του Δήμου 
Θυμίζουμε ότι από την προηγούμενη Πέμπτη έπρεπε η Τράπεζα να έχει συζητήσει και αποφασίσει για το θέμα αυτό, το οποίο όμως πήρε αναβολή για την Τρίτη (προχθές) και εν τέλει η απόφαση θα παρθεί σήμερα.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν νομίζω ότι η πιθανή πώληση του δανείου αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα.
    Η αγοραστές των δανείων είναι εξαιρετικά κερδοσκοπικές εταιρείες όπως αυτές που αγοράζουν τα "κόκκινα" στεγαστικά δάνεια από τις τράπεζες.
    οι υποψήφιοι αγοραστές θα "αγοράσουν" το δάνειο των 55.000.000 αντί 6.000.000 έως 10.000.000 το μέγιστο και από την επόμενη μέρα θα πιέζουν με τους γνωστούς και καθόλου "ευγενικούς" τρόπους την είσπραξη των 55.000.000.
    Όλοι αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. Δεν τους νοιάζει να λειτουργήσει η εταιρεία και να παίρνουν σιγά-σιγά τα χρήματά τους πίσω . Αυτούς τους νοιάζει απλά και γρήγορα να τα διπλασιάσουν.
    Επίσης δεν έχουν όλοι αυτοί ΚΑΜΙΑ κοινωνική ευαισθησία αδιαφορόντας πλήρως για εργαζόμενους ,οικογένειες, δάνεια σπιτιών.
    Ας σκεφτούμε λοιπόν αν τελικά η πώληση του δανείου θα σημαίνει καλές η κακές εξελίξεις;;;
    Και μια ερώτηση για το τέλος:

    Αν υπάρχει επενδυτής γιατί πρέπει να βάλει τα λεφτά του με μιάς,και να αγοράσει το δάνειο της Πειραιώς αντί να βάλει τα λεφτά στη δουλειά και με την βελτίωσή της να αρχίσει να πληρώνει σιγα- σιγά το δάνειο;;;;;;

  2. Εστω οτι βρεθηκε ο νεος επενδυτης.Και αγορασε κας το δανειο και ειναι ο νεος ιδιοκτητης.Λεμε τωρα,οτι ολα πανε καλα συμφωνα παντα με το τι ακουμε απο την δημοτικη αρχη αλλα και τους παροικουντες αυτης. Γιατι θα πρεπει να προκαταβαλουμε οτι ολα θα γινουν οπως τα οραματιζονται οι αυτοχθονες ιθαγενεις της πολης ? Τι εννοω,γιατι θα χασουμε την μπαλα. Θα ερθει αυριο ο νεος ιδιοκτητης και σε συναντηση με την δημοτικη αρχη,μεταξυ αλλων θα μιλησει και για την μειωση προσωπικου της επιχειρησης.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,και δεν χωραει αμφιβολια. Δεδομενου οτι προχωραει ακαθεκτη η επενδυση στο Ελληνικο ΜΕ το καζινο μεσα. Που σημαινει αυτοματα,μειωση πελατειας για του Λουτρακιου,αρα "περισσευει" προσωπικο. Αυτο,πως θα αντιμετωπιστει απο την δημοτικη αρχη και τους εργαζομενους,αφου η ολη προσπαθεια εχει επικεντρωθει στην αλλαγη ιδιοκτησιας ? Βεβαια,ολα μαζι δεν γινονται,αλλα καλο ειναι να υπαρχει σαν σκεψη πως οι 1300 μπορει να γινουν μεσα σε ενα τριμηνο 700-800. Και θα ειμαστε δυο-τρεις μηνες πριν τις δημοτικες εκλογες……

  3. 5.24 πολυ χρονο κυρια μου εχεις εκει που στρογγυλοκαθεσε και γραφεις αυτα που γρφεις….. κανε καμια δουλεια λοιπον εκει που καθεσε και ασε στους πιο ειδικους να πουν αυτα που εχουν να πουν αυτοι και μονο….σε μαθαμε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog