Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: Προχωράει η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ

- Advertisement -

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος, Γιώργος Γκιώνης, δήλωσε, σχετικά με το θέμα της μετεγκατάστασης του ΚΤΕΛ:

“Έχει εκδοθεί ΦΕΚ για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ.  Το ΚΤΕΛ Κορινθίας έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, με το Υπουργείο Μεταφορών, ώστε να προχωρήσει η αδειοδότηση.”

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι ναμμη γινει ποτε μια χαρα ειναι εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ τοσο κοσμο εξυοηρετουν τα πηρατε ολα εξω απο την πολη αστυνομια διωξατε οαεδ ικα δεη ε οχι να φυγουν και τα ΚΤΕΛ απο εκει φτανει πια δηλαδη τη θελετε να κανετε την πολη νεκροταφειο φαντασμα και δνε εοχυμε ολοι λεφτα για ταξι και πως θα πηγαινουμ οι επιχειρηεις να παιρνουν τα δεματα τοσο μακρια να μη γινει ποτε εκει ναμεινουν επειδη δηλαδη το ειχ εγραψει καποιος και παλια καποιου ο γιος απο το δσ θα ανοιξει εκει το μαγαζακι του να τα παμε κει λογω συμφερωντων μη σωοσυν και πανε κει που ειναι ναμεινουν

  2. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΞΙ??? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ??? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ???

  3. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΞΙ??? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ??? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog