Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άμεση η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Παντελέου μετά την καταγγελία του μαθητή στο Λουτράκι

- Advertisement -

Αμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παντελέου Κων/νου μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας του μαθητή του Λυκείου Λουτρακίου..

Διαβάστε εδώ

Καταγγελία μαθητή του Λυκείου Λουτρακίου

Την επόμενη μέρα το πρωί συνεργείο του Δήμου, αποκατέστησε τη ζημιά.

Ο κ. Παντελέου είπε στο Loutrakiblog

“Oι πολίτες έχουν δικαίωμα να ζητούν τα αυτονόητα. Ομως δεν είναι δυνατόν να είμαστε πανταχού παρόντες 24 ώρες το 24ωρο. Υπάρχουν πολλοί που μου τηλεφωνούν για διάφορα θέματα, το τηλέφωνό μου είναι ανοικτό συνεχώς. Ανταποκρίνομαι όσο πιο άμεσα μπορώ μαζί με τα συνεργεία μας. Υπάρχουν και άλλοι που προτιμούν να καταγγείλουν στο Loutrakiblog. Θεμιτό είναι και αυτό.
Οι πολίτες, συνδημότες μας, όλοι, έχουν διακίωμα να ζητούν λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας. Και εμείς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε λύσεις, και μάλιστα άμεσα. Γιαυτό βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.
Δεν είμαι όμως συνεχώς στο ίντερνετ. Διάβασα την καταγγελία του παιδιού το ίδιο βράδυ και την επομένη το πρωί είμασταν εκεί. Καλά έκανε το παιδί και σας έστειλε μήνυμα.

Ειδικά σε χώρους που βρίσκονται παιδιά, επειδή είμαι πατέρας τριών, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία.
Οπως όλοι μας πιστεύω.
Δεν είχα ενημερωθεί απο το σχολείο, διαφορετικά το παγκάκι δε θα ήταν σπασμένο μια βδομάδα.

Θέλω να πω όμως και τούτο. Να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του δήμου για το μεράκι τους. Εφτιαξαν τα παγκάκια για το σχολείο με προσωπική δουλειά και υλικά δικά μας,με μηδενικό κόστος, όπως έχουν φτιάξει και για άλλα σημεία του Δήμου παγκάκια”

Σε ερώτησή μας αν όντως είχε ξηλωθεί από τον αέρα, ο κ. Παντελέου είπε πως “ναι,δεν είναι καθόλου απίθανο, εδώ ο αέρας ξήλωσε δέντρα με τεράστιους κορμούς από τη ρίζα.

Επί τη ευκαιρία, επειδή πολλοί με ρωτούν, θέλω να δηλώσω στους συνδημότες μας ότι τα έργα οδοποιίας έχουν ξεκινήσει σε όλο το Δήμο. Προχτές ρίξαμε άσφαλτο στο δρόμο που πηγαίνει προς το Μεσογειακό Κέντρο “.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ υπόθεση είναι για γέλια και για κλάματα…!!
    Από την μια είχαμε τα παράπονα από ένα μαθητούδι ότι ήθελε το παγκάκι για να ξεκούραστη μετά από μια ώρα να κάθεται στο θρανίο …!!!!
    Από την άλλη είχαμε τον κο Αντιδήμαρχο να τρέχει την επόμενη για να το φτιάξει…!!
    Όταν ένας πολίτης τον πήρε τηλέφωνο –και προφορικά-
    και κατ' ιδίαν…
    Και του είπε από το Πάσχα περίπου ότι στην παιδική χαρά-και κρήνη ιαματικού νερού στο κεντρικό πάρκο όπου σπάσατε τα παγκάκια από το κλάδεμα των ευκαλύπτων…
    Πρέπει να τα βάλλεται αμέσως διότι κάθονται εκεί
    οι γονείς-παππούδες κ.α και επιβλέπουν τα παιδιά τους
    (μιλάμε για τέσσερα παγκάκια..) ΠΟΥΝΤΑ…??
    Να ξέρετε κε Αντιδήμαρχε αυτά τα show και τα λιβανίσματα στο συμβούλιο (εκτός θέματος..)
    από τον κο Κοντό δεν είναι έργο…!
    Είναι από κακόγουστη παλιά Ελληνική ταινία….
    Ένα δημότης παύλος αρχόντης

  2. Σωστά μιλάει ο Κώστας και ενεργεί άμεσα όπως πάντα.Επειδή δεν το γνωρίζω ας μου πει κάποιος. Υπάρχει στον Δήμο κανένα τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης που μπορούν οι συμπατριώτες μας να αναφέρουν προβλήματα καταγελιες κλπ. Παραπόνων θα ήταν το σωστό.Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί καλύτερα να τα λένε σε κάποιο αρμόδιο του Δήμου από το να γίνουν καταγελιες στοloutrakiblog και να λέει ο καθένας το κοντό και το μακρύ του!Καλησπέρα σε όλους και όλα θα γίνουν!☆☆☆☆

  3. Αφηστε κ. Θωδη το Κοντο ησυχο.Κανει προεκλογικο αγωνα για το Μπισμπικη και το Μαρακι ως ντουετο με τον κυριο ΝΟΥΝΟΥ.Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει

  4. Που καταντήσαμε για τα αυτονόητα να μιλάμε για μερακι και προσωπική δουλειά!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ρε αδέρφια γιατί πληρώνονται αυτοί
    οι υπάλληλοι μπορεί κάποιος να μου πει;;; Ως τι τους έχει προσλάβει ο Δήμος ;;;
    Υγ Κώστα πρόσεχε μην στεναχωρησεις του Δήμου τα παιδιά. Εκλογές έρχονται.
    Κ. Πετρου.

  5. Στα τέσσερα όλοι να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του δήμου που μας κάνουν την χάρη και δουλεύουν 3ωρες κάθε μέρα εκτός Σάββατου Κυριακής ,αργιών ,ημιαργιων, βροχής,κρύου ζέστης συννεφιας ομίχλης ηλιοφάνειας μέρας και νύχτας. Στα τέσσερα κύριε ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ.

  6. Είμαστε σοβαροί τωρα , ο Παντελεου ειναι αυτος που ειναι , και τον συμβουλεύουν καλά να κανει οτι κανει για προβολή και διαφήμιση στο "εργο του" , εχει βλέψεις , αντιδημαρχο ποιος φωστήρας τον εκανε !

  7. Καλά έκανε ο αντιδήμαρχος εδώ και δεν έκανε στο Πάσχα περίπου. Δεν είναι δυνατόν ο καθένας να κουβαλάει ένα τηλεσκόπιο στον ώμο και να πηγαίνει να απασχολεί τον αντιδήμαρχο στο γραφείο του για το μακρύ του και το κοντό του. Τσιλιαδόρος

  8. 10:23 Εμείς δεν λέμε τίποτα, αυτός είπε:

    {{Οι πολίτες, συνδημότες μας, όλοι, έχουν δικαίωμα να ζητούν λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας. Και εμείς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε λύσεις, και μάλιστα άμεσα. Γιαυτό βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.}}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog