Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές αιμοδότες”

- Advertisement -
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουν ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου στους εθελοντές αιμόδότες  της 41ης αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος…

Διαβάστε την  ανακοίνωση:
Στα πλαίσια λειτουργίας  Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε η 41η αιμοδοσία, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.
Η συμμετοχή και η ανταπόκριση, των Συνδημοτών Εθελοντών Αιμοδοτών και των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας, στην πρόσκληση εκδήλωσης αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο υπήρξε αθρόα και ιδιαίτερα συγκινητική.
Κατά την διάρκεια τεσσάρων ωρών, οι συνάνθρωποί μας εθελοντές αιμοδότες ενίσχυσαν  τα αποθέματα της  Δημοτικής Τράπεζας  Αίματος, πολύτιμο αγαθό για τους συνανθρώπους μας που το έχουν άμεση ανάγκη.
Θερμές ευχαριστίες στους Αιμοδότες μας που με το παράδειγμά τους ανοίγουν δρόμους ώστε η προσφορά της Αιμοδοσίας να αποτελεί κοινωνική ευαισθησία, βίωμα και τρόπος ζωής για όλους μας.
Θεωρούμε επίσης αναγκαίο να ευχαριστήσουμε θερμά τους επαγγελματίες του Δήμου μας κ.κ Ιωάννη Παπαδάκη, Νικόλαο Λέκκα και Αχιλλέα Κανάκη για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων προς τους εθελοντές Αιμοδότες.
%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5-5c465a7837f67
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog