Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μανώλης Πετσίτης: Δίπλα στον Τσίπρα από την πρώτη επίσκεψη στην Καισαριανή

- Advertisement -

Ο κ. Μανώλης Πετσίτης είναι γέννημα – θρέμμα της Καισαριανής και πριν από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ διέμενε με την οικογένειά του σε διαμέρισμα της περιοχής….

νας άνθρωπος που βρισκόταν πολύ κοντά στον Νίκο Παππά και ως εκ τούτου και στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αποδεικνύεται ότι είναι ο Μανώλης Πετσίτης.

Παρών στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία του που δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ» στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς και με με το όνομα του να φιγουράρει δίπλα σε στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, στα προγνωστικά για τις εκλογές, δείχνει την οικειότητα που είχε τόσο με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής όσο και με τον Α. Τσίπρα.

Συμμαθητής, φίλος και για ένα διάστημα οδηγός οχήματος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά, αλλά και «φίλος» με πολλά κυβερνητικά στελέχη καθώς και μέλη της οικογένειας Τσίπρα, σύμφωνα το προφίλ του στο Facebook ο Μανόλης Πετσίτης, ήταν από την αρχή στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού. Βρέθηκε άλλωστε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, από την πρώτη μέρα της ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουρίου 2015, όταν ο νεοεκλεγείς, τότε,  πρωθυπουργός επέλεγε να βρεθεί στην Καισαριανή στις 26/1/2015, για να αποδώσει «φόρο τιμής» στους 200 εκτελεσθέντες της Πρωτομαγιάς του 1944, επιχειρώντας μία «συμβολική κίνηση»…

Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν εκεί, τόσο ως φίλος των στελεχών της νέας κυβέρνησης, αλλά και ως μέλος της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής. Στην περιοχή όπου ξεκίνησε ως σερβιτόρος σε εστιατόριο με ετήσιο εισόδημα της τάξης των 4.000-5.000 ευρώ για να αποκτήσει στη συνέχεια σημαντική ισχύ στο πλευρό κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε σημαντική ισχύ.

Αλλωστε ο κ. Μανώλης Πετσίτης είναι γέννημα – θρέμμα της Καισαριανής και πριν από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ διέμενε με την οικογένειά του σε διαμέρισμα της περιοχής.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog