Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μανώλης Πετσίτης: Από σερβιτόρος… ζάμπλουτος! Η πολυτελής ζωή και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες για το Μαξίμου

- Advertisement -

Σε αποκαλύψεις για τη ζωή του Μανώλη Πετσίτη και για τον ρόλο που είχε εντός του Μεγάρου Μαξίμου, προχωρούν, σήμερα, κυριακάτικες εφημερίδες….

Όπως αναφέρει σήμερα ο “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”, ο Μανώλης Πετσίτης, στενός φίλος του Νίκου Παππά, που ήρθε στο προσκήνιο, λόγω της εμπλοκής του με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι ένας από τους κρίκους της αλυσίδας που συνδέουν το Μέγαρο Μαξίμου με “περίεργες” επιχειρηματικές δραστηριότητες και ροές χρήματος.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στα οποία είχε πρόσβαση ο “Ελεύθερος Τύπος”, ο Μανώλης Πετσίτης συνδέεται άμεσα με το δικηγορικό γραφείο του Αρτέμη Αρτεμίου, καθώς λειτουργούσε στην Ελλάδα ως φορολογικός εκπρόσωπος των -μέχρι πρότινος- συνεταίρων του Λάμπρου Πιερή και Σωτηράκη Παναγιώτου. Με τον τρόπο αυτό ο παιδικός φίλος του Νίκου Παππά συνδέεται και με την εταιρεία Maze Media, που από το 2015 κατάφερε να κλείσει δουλειές με ΔΕΚΟ, όπως τα ΕΛΤΑ και την ΕΥΔΑΠ, την οποία είχε δημιουργήσει ο Λάμπρος Πιερή.

Η εταιρεία Maze Media δημιουργήθηκε στις 3 Ιουνίου του 2015, δηλαδή σχεδόν έξι μήνες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται πως ο Λάμπρος Πιερή υπήρξε αντιπρόεδρος της Συνεργατικής Τράπεζας Κύπρου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, λόγω των άκριτων δανειοδοτήσεών της.

Η ακριβή ζωή
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Βήμα της Κυριακής”, ο Μανώλης Πετσίτης που μεγάλωσε στην Καισαριανή, “κινήθηκε με άνεση τόσο στο Κολωνάκι, όπου σύχναζε σε γνωστά μπαράκια της περιοχής, όσο και στο ακριβό σπίτι της Βαρυμπόμπης, για το οποίο ακούγονται… πολλά. Διότι είναι αν μη τι άλλο αξιοπερίεργο ένας σερβιτόρος μέχρι το 2013 με εισοδήματα ούτε 5.000 ευρώ ετησίως να λαμβάνει 377 χιλ, ευρώ τη διετία 2016-2017 και να μένει σε ένα εντυπωσιακό σπίτι σε μια περιοχή όπου υπάρχουν άλλα τέσσερα τέτοια σπίτια και τα δύο από αυτά να ανήκουν σε ζάμπλουτους Έλληνες επιχειρηματίες με μακρά θητεία στο επιχειρείν”.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” αναφέρει: “Κυκλοφορεί με Range Rover των 130.000 ευρώ, φορά συλλεκτικά ρολόγια Frank Muller, διαθέτει σωματοφύλακες και προκαλεί “ζημιές” στις μεγάλες πίστες, όπου του παραχωρείται πάντα το καλύτερο τραπέζι, ακόμη κι όταν εμφανίζεται χωρίς να έχει κάνει κράτηση”.

Με πληροφορίες από ΒΗΜΑ, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσκυνάτε το γκαρσονάκι τώρα, γιατί εσείς το ψηφίσατε! Στροφή από το παλιό περιμένατε, πρόβατα ψηφοφόροι? Φάτε την στροφή στην μάπα τώρα.

  2. Και μας ρίξανε όλους στη λούμπα αντί να κυνηγάμε αυτούς που τον έβαλαν μπροστινό κυνηγάμε τον αυτοφοράκια τους γιατί τέτοιο είναι το παιδί. Απ' τα αναλώσιμα της κάθε εξουσίας για να τα δίνει βορρά στον κοσμάκη και να μένει αυτή στο απυρόβλητο.

  3. Κοροιδαρες, σκεφτειτε τωρα πως θα μαζεψετε τα λεφτα για την δοση του ΕΝΦΙΑ και τους φορους εισοδηματος, ενω αυτος δεν ενοχλειται με τιποτα και για τιποτα. Αντιθετως, ζει την ωραιοτερη περιοδο της ζωης του με ακριβα αμαξια, Franck Muller ρολογια (τις τιμες τους τις εχετε δει ρε?), βιλαρες και πολλα λεφτα στην τραπεζα. Τσιπρα δεν θελατε? Στροφη απο το παλιο δεν θελατε? Γευτειτε τα!

  4. Γιαυτο δεν βγηκε απο την Ε.Ε κι ας ψήφισε οχι το 62% του ελληνικου λαου, γιατι φοβηθηκε ανατροπη με πραξικοπημα, αφου μετα δεν θα μας δεσμευε καμια υπογραφη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog