Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηλίας Κοφινάς σε Γιώργο Στάμου: Δεν πρόκειται να με νουθετήσει κανένας

- Advertisement -

Ο νέος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, παρακάλεσε τηλεφωνικά μέσω της γραμματέως του, τους δημοτικούς συμβούλους να προσέρχονται εγκαίρως στις συνεδριάσεις τους δημοτικού συμβουλίου..

διαβάστε εδώ

Τι ζήτησε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ;; To αυτονόητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αντίδραση του κ. Ηλία Κοφινά προκάλεσε η παράκληση αυτή του Προέδρου λέγοντας πως δεν τον πρόσβαλλε αλλά του δημιουργήθηκε ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο, δεν πρόκειται να με νουθετήσει κανένας.. είπε μετεξύ άλλων ο επικεφαλής της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο κ. Στάμου απάντησε πως η τυπικότητα στην  ώρα έναρξης είναι κάτι πολύ απλό. Ούτε πρόσβαλλα κανέναν, ούτε και απαίτησα με ένα τηλεφώνημα.Επιθυμώ σιγά σιγά να προσερχόμαστε την ώρα που αναφέρει η πρόσκληση. Γιαυτό στην αρχή ευχαρίστησα τους κκ Παύλου, Λογοθέτη και Ασημακόπουλο που ήταν υπερτυπικότατοι στην ώρα τους.

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Προεδρος επραξε το αυτοννοητο γιατι τοσο καιρο ο καθενας εκανε το περασμα οποτε ηθελε .. οι κυριοι αλλα και οι κυριες περισσοτερο να ειναι στην ωρα τους και οχι για λογους εντυπωσιασμου να μπαινουν τελευταιες μετα απο μια ωρα καθυστερηση γιατι υπαρχουν ανθρωποι που εργαζονται και απογευματα αλλα φροντιζουν να ειναι εκει στην ωρα τους. Αλλα τα ραντεβου τα προσωπικα και αλλο η υποχρεωση ως δημοτικος συμβουλος κλπ .Εχει γινει γραφικο και βαρεθηκαμε .
    ειναι αθλιο να ερχεται ο καθενας οποτε θελει και αλλοι να μην εμφανιζονται και καθολου .Γιατι αλλιως βαλατε υποψηφιοτητα αν δεν μπορειτε να ειστε ενταξει σε αυτη την υποχρεωση που αναλλαβατε απεναντι στους ψηφοφορους σας . Το σχολιο ειναι γενικο και ο καθενας ας το παρει οπως θελει .

  2. Συμφωνώ 100% με τον 5:22 .
    Ο Κοφινάς έδειξε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ δηλαδή:

    Ανούσιος ( όπως πάντα)
    Ασόβαρος (νέο προσόν αποκτηθέν επί ΣΥΡΙΖΑ)
    Ανήθικος πολιτικά ( άλλο παλαιό προσόν)

  3. Κοφηνά δεν είσαι εκεί εθελοντικά, αλλά πληρώνεσαι! Άρα τουμπέκα και να φροντίζεις να δικαιολογείς το εισόδημά σου με τις παρουσίες σου. Άλλοι παίρνουν πολύ λιγότερα από σένα και δουλεύουν σαν τα σκυλιά για να τα βγάλουν πέρα, ενώ εσένα είναι έτοιμα και μόνιμα απλώς με το να κάαααααθεσαι εκεί και να ακούς τον καθέναν. Μέσα στην ζεστασιά το χειμώνα και την δροσιά το καλοκαίρι. Καλόμαθες ε? Και τώρα σου μπήκε η επιθυμία να τα λαμβάνεις χωρίς να πηγαίνεις καν.

  4. Ο Κοφινάς απέδειξε πόσο νιώθει υπεράνω νόμων και κανόνων.
    Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει να διοικείται σωστά δεν μπορεί να διοικήσει ο ίδιος.
    Όλα γίνονται για να μας επιδεικνύει πόοοοοοσο ανώτερος είναι.
    Αυτό που ξεχνάει ο Κοφινάς είναι ότι

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΔΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ.

  5. Ένα παραπονάκι κε Κοφινά …
    Όπου θα μπορούσατε να το είχατε επιλύσει και στο καφέ του δημαρχείου με τον πρόεδρο…
    Μας το λέτε εδώ και σε video και απασχολείται το
    δημ. συμβούλιο .. και εμάς…!?
    Ως προς τι..?? την παρουσία σας σε σοβαρά θέματα όπου απασχολούν τους δημότες..?
    Η για την δικιά σας προσωπική έπαρση…?
    Δηλαδή ο από σπόντα πρόεδρος της παράταξης…??

  6. Είπα" σωστός ο 1057"που σου έδωσε και μια φορά συγχαρητήρια. Συνήθως στα λέει από την καλή!!Δεν ξεχάσαμε τα ελληνικά εδώ στο Wales μην ανησυχείς και κολαουζο ξέρω τι σημαίνει!Καλές γιορτές αν δεν τα ξαναγράψουμε"!ΥΓ και έχω όνομα Αντρέας, ουαλλιας ,οι αριθμοί είναι για τους ανώνυμους!!

  7. Πάλι με σένα τα έβαλε βρε Ανδρέα μου, χρονιάρες ημέρες? Ε, δεν τρώγεται πια. Τον θέλει τον μπακαλιάρο σκορδαλιά του αυτός, καλά λέει ο αγαπητός κύριος Κώστας μας! Την καλησπέρα μου και στους δυο σας, Ελένη!
    Υ.Γ. Έχει γούστο να βάζει εκεί το φλουρί και να το ψάχνει μέσα στην σκορδαλιά την πρωτοχρονιά στο σπίτι του. Αυτό μας έλειπε τώρα…

  8. ** Ε, δεν τρώγεται πια..
    Εγώ και βέβαια δεν τρώγομε…
    (Πολύ σκληρός για φάγωμα…! )
    Αλλά εσείς το θέλετε το…… σας..
    Σας τρώει λίγο το τρυφερό κλρκσας….!?

  9. Από τα καλά που έχεις γράψει Ελένη!!φρουρι στην σκορδαλιά!!Ρε τι ακούμε εδώ μέσα!Καλές γιορτές να έχετε αγαπητή Ελένη αν δεν τα ξαναγράψουμε και ελπίζουμε ότι ο καινούργιος χρόνος να "φωτίσει"μερικούς εδώ στο μπλοκ ονόματα να μην πούμε εξερουνται και όσοι γράφουν και κάποιο όνομα! Καλημέρα στην παρέα μας στο μπλοκ από το Αγιονορι μέχρι τα Γεράνεια!!

  10. Ανδρέα μου, σου εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα για εσένα και την οικογένειά σου και μακάρι να πέσει το φλουρί της πρωτοχρονιάς όπου επιθυμείς. Όσο για τον άλλον κύριο, δεν έχω αμφιβολία που θα πέσει. Υπάρχει δεύτερος για να πάρει κομμάτι από την πίτα? Και εννοώ πως ούτε κομμάτι του Χριστού, του Αγίου Βασιλείου και του φτωχού δεν θα κόβει αυτός. Αν δηλαδή κόβει κομμάτι, και δεν χώνει απλώς την χερούκλα του μέσα στην σκορδαλιά για να ψάξει το φλουρί. Άντε και το πέτυχε. Τί να το κάνει τρομάρα του? Πάντως, πρώτη φορά την ακούω την σκορδομπακαλιαρόπιτα. Καλοφάγωτη να του ευχηθούμε εκείνου, ενώ χρόνια πολλά και καλές γιορτές στους υπολοίπους! Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog