Μαγική ήταν η τελετή έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη δημοτική βιβλιοθήκη Λουτρακίου, η οποία μεταμορφώθηκε στο σπίτι του Άι Βασίλη με συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. και του Συλλόγου ” Φίλοι της Μουσικής”

Παρά το ψιλόβροχο πολύς κόσμος παραβρέθηκε στην πανέμορφα στολισμένη και φωταγωγημένη Δημοτική Βιβλιοθήκη.Υπό τους ήχους  της μουσικής του συγκροτήματος του Βασίλη Πιερρακέα, Χρήστου Ζερβού, Χρήστου Παπαγεωργίου και Μπολοβίνη έγινε το καλωσόρισμα !
Μικροί και μεγάλοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη παιδική χορωδία και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου.
Η φιλαρμονική ορχήστρα για μια ακόμα φορά μάγεψε με τους ήχους της .Ο κόσμος χειροκροτούσε θερμά, ενώ τα μικρά παιδιά έπαιζαν και φωτογραφίζονταν με τον Αγιο Βασίλη, με τα “ζωάκια” που κυκλοφορούσαν στον κήπο του κτιρίου, ενώ όλοι μπορούσαν να απολαύσουν εδέσματα και ζαχαρωτά στα σπιτάκια που έχουν στηθεί στον περίβολο.
Face painting και διάφορα άλλα έδωσαν πολλά χαμόγελα στα μικρά παιδιά που φαίνονταν να χαίρονται ιδιαίτερα τη γιορτή.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής αλλά και όλων των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο δήμο με τη συμμετοχή και την προσφορά συλλόγων, φορέων και εθελοντών.
Ζήτησε να ενισχυθεί η προσπάθεια για συγκεντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο, ώστε και οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη να περάσουν όμορφα χριστούγεννα.
Ο δήμαρχος κ. Γκιώνης ευχαρίστησε με τη σειρά του όσους συμμετέχουν και βοηθούν στις εκδηλώσεις και ευχήθηκε καλά χριστούγεννα σε όλους.
Πυροτεχνήματα άναψαν στο τέλος κάνοντας αυτή γιορτή πιο λαμπρή!
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου καθώς και πλάνα από τη λαμπερή γιορτή 

ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ-ΦΩΤΟ ΧΑΡΑ