Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παύλου σε Κοφινά: Mόνο βίτσα δε κρατούσατε κάποτε ως Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου

- Advertisement -

Την αντίδραση του Παύλου Παύλου προκάλεσε η αντίδραση του Ηλία Κοφινά στην  πρόταση-παράκληση του Προέδρου κ. Στάμου να προσέρχονται οι δημοτικοί σύμβουλοι στην ώρα τους στις συνεδριάσεις.

Αυτό που έκανε ο κ. Κοφινάς όταν ήταν Γραμματέας του Συμβουλίου, ήταν αλγεινό. Ελεγε τόσες απουσίες έχει ο ένας, τόσες ο άλλος,τόσες παρουσίες ο Παύλου κλπ, σαν να ήταν μπόγιας που κυνηγάει τους σκασιάρχες. Μόνο βίτσα δεν κράταγε ο κ. Κοφινάς στο χέρι τότε. Και έρχεται σήμερα ο κ. Κοφινάς να πει στο νέο πρόεδρο που έκανε μια πρόταση και μπράβο του που την έκανε, να τον θίξει. Η ευθύνη είναι του κάθε συμβούλου, ο γραμματέας έχει υποχρέωση να ενημερώνει το δημαρχο, και ο δήμαρχος θα δει πως θα εφαρμόσει τον κανονισμό πως θα πράξει. Και προς τιμήν του δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι ελεύθεροι οι σύμβουλοι.Είναι στην ευθύνη του κάθε συμβούλου αν θα έρχεται, αν θα ψηφίζει κλπ…..είπε ο πρώην Δήμαρχος μεταξύ άλλων.

Τι ζήτησε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ;; To αυτονόητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλίας Κοφινάς σε Γιώργο Στάμου: Δεν πρόκειται να με νουθετήσει κανένας

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Παύλου δεν ξεχνά, δεν χαρίζει και δεν χαρίζεται.
    Έπιασε το «μήνυμα» από τον μικρό (Στάμου), τον επιβράβευσε και ήταν απόλυτα σωστό αυτό που έκανε ο Προεδρος, βρήκε και την ευκαιρία να την πει στον Κοφινά.
    Παλιός γάτος της πολιτικής ο Παύλου διακρίνει την εντιμότητα και την σοβαρότητα του Γιώργου Στάμου και τον υποστηρίζει ανοιχτά.
    Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι με τέτοιο ήθος.

  2. Εσείς κύριε Παύλου τι κάνατε τόσα χρόνια
    Τους δικούς σας βολευατε γεμίσατε την Δημαρχία
    Με τεμπέληδες ένα εργο σωστό δεν κάνατε μόνο
    Το αποχετευτικό δρόμο με φοίνικες ούτε αποζημειωσεις

  3. Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ο Παύλου είναι ο μόνος σοβαρός και συνεπής λόγος στο δημοτικό συμβούλιο.
    Στα κρίσιμα θέματα πάντοτε η τοποθέτησή του δεν περιλαμβάνει ακραίες και λαικίστικες απόψεις αλλά λογικές με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου.
    Ακόμη και αν για προσωπικούς λόγους μπορεί να έχει απωθημένα νομίζω οτι έχει την νοημοσύνη να μην τα μπλέκει με τα δημοτικά θέματα.
    Η απάντηση στον Κοφινά είναι μια από εκείνες τις "μικρές χαρές" που σου φέρνει στο πιάτο ο υπερφίαλος εγωισμός του Κοφινά.
    Ε τι να κάνουμε ρε παιδιά το διακιούται ο άνθρωπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog