Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μια πράξη εθελοντισμού και αγάπης για το Λουτράκι !! Μπράβο Σταύρο !!

- Advertisement -

O Σταύρος Θυμής, γνωστός και ως “Παντέλος” είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του. Όπως όλοι μας ! Η διαφορά είναι ότι εκείνος – όπως και πολλοί άλλοι κατά καιρούς – το αποδεικνύει έμπρακτα !
Ο Στάυρος φτιάχνει μόνος του το ΄΄σταυρολίμανο΄΄ του…!!

Μπράβο βρε Σταύρο  !!

Eθελοντής του ωραίου- καλαισθησίας για την πόλη…!!!

**Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας Παύλο Αρχόντη για τις φωτογραφίες και το μήνυμα
Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στο μπλοκ και στον Παύλο για την Αναρτηση. Με πήγε φίλος μου να τα δω εκεί στο λιμανάκι και έπαθα πλάκα. Θεός ο Σταύρος και καλό παιδί !

  2. Εσύ θέλεις να κάνεις πλάκα λόγω της ομοιότητας του Σταύρου με τον Ροβινσωνα αλλά έχει κάνει τα βράχια εκεί στο λιμανάκι "μωσαϊκό"!Η σπόντα πήγαινε για το Παύλο αν κατάλαβα καλά. Καλησπέρα αδερφε και καλές γιορτές αν δεν τα "ξαναγραψουμε"!

  3. Όχι στον Σταύρο δεν κάνω καμία πλάκα, διότι είναι αυτό που λέμε: ένας υπέροχος άνθρωπος. Απλός μεν, υπέροχος δε. Ο Ροβινσώνας είχε ένα τηλεσκόπιο της εποχής: το πτυσσόμενο κυάλι. Κατάλαβες τώρα Αντρέα μου πως το συνδίασα? Κώστας. Μην ανησυχείς, δεν σε ξεχνώ για τις γιορτές. Θα σου ευχηθώ προσεχώς.

  4. ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΙΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ

  5. Τον Νοέμβριο που είχα έρθει με πήγε ένας φίλος μου να δω το λιμανάκι εκεί πως το έχει φτιάξει. Ήταν εκεί και ο Σταύρος και τα είπαμε. Με θυμηθηκε αν και είχα χρόνια να τον δω από κοντά.και οταν ήταν και στο Δήμο κάτι φεγγάρια ήταν ο καλυτερος έτσι έχω μάθει.
    Κώστα για το ματοκυαλι του Ροβινσωνα με έπιασες αδιάβαστο δεν το είχα προσέξει.όταν έρθεις καμιά φορά Λουτράκι να πας να τον δεις τον Σταύρο εκεί στο λιμανάκι του είναι συνέχεια. Εξαιρετικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μπράβο ξανά στο φιλο μας τον Παύλο που το αναρτησε στο μπλοκ για να μπορούμε να πούμε μια καλή κουβέντα γιατι άτομα σαν τον Σταύρο μόνο καλά λόγια μπορείς να πεις. Καλησπέρα σε όλους στο όμορφο μας Λουτράκι

  6. Σωστά τα λες, έχεις δίκιο Αντρέα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια!! Άρα δεν είσαι ο πρώτος που τον καλοχαρακτηρίζεις. Για να τον άλλον τον θαμπογυάλη να δεις τι λένε. Τον κόρφο τους φτύνουν όποτε τον ανταμώσουν.

  7. Εντάξει όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά!! ουδείς τελοιος που λένε και οι μορφωμένοι!!Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια και τα έργα του και ο κόσμος τον κρίνει.Πάντα γενικά μιλάω για να μην παρεξηγηθώ. Ο φίλος ο Σταύρος είναι αγαπητός σε πολλούς αλλά θα υπάρχουν κάνα 2-3 που δεν θα τον γουστάρουν. Έτσι είναι αυτά!και εμένα οι μισοί με πάνε και οι μισοί με "βαράνε"!λες να βάλω για Δημαρχος Κωστάκη?Έχω εμπειρίες" ευρωπαϊκές Ελληνικές, Ολυμπιακός θα μου κάνουν και διαφημηση το loutrakiblog θα βγω με τα τσοκαρα(τσαρούχια)που λένε.το έχω ξαναγράψει παλιότερα μόνο οι ολυμπιακοι φίλοι μου να με ψηφίσουν θα πάρω 48%!θα τσιμπησει κάνεις τώρα και θα κάνουμε χαβαλέ χαχαχα. Καλημερα σε όλους και να αγαπάμε τον τόπο μας παράδειγμα ο Σταύρος του αρθρου!!!

  8. Είπαμε βρε κουφοντίνα να γράψουμε κάτι διακριτικά για τον Σταύρο μας…
    Και εδώ έχουμε σόλο νταμάζο …!!
    Την ξευτελίσατε την ανάρτηση –το τερματίσατε…!
    Πότε προλαβαίνει να δουλεύει
    στον φούρνο –πότε γμάι…??
    Δεν βρίσκει κανένα άλλο χόμπι π.χ χειροκίνητο…..!?

  9. Αντρέα μου εγώ δεν θα συνεχίσω. Θα σου δώσω ευχές για τα Χριστούγεννα, στον κυρ Στάυρο επίσης, και θα κάνω και μία αφιέρωση τραγούδι πασίγνωστο:
    Το τηλεσκόπιο που μού'πεσε απ'τα χέρια,
    όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν.
    Εσύ που μού'ταζες, τον ουρανό, τ'αστέρια,
    τώρα στο ρεβεγιόν δεν θες να'μαι παρών.
    Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!!!!

  10. Όχι οι μισοί σε "βαράνε" Αντρέα μου. Ένας και μόνο είναι αυτός. Τι να σου κάνω, που δεν ψηφίζω στο Λουτράκι να σε ψήφιζα δαγκωτό. Όσο για τον άλλον που σε "βαράει", εύχομαι να διοχετεύσει την ενέργειά του σε κάτι παραγωγικότερο. Ένας νέο άρθρο φερειπείν για τα κτηματομεσιτικά γραφεία του παλαιού Λουτρακίου και του σημερινού. Κώστας

  11. Όχι οι μισοί σε "βαράνε" Αντρέα μου. Ένας και μόνο είναι αυτός. Τι να σου κάνω, που δεν ψηφίζω στο Λουτράκι να σε ψήφιζα δαγκωτό. Όσο για τον άλλον που σε "βαράει", εύχομαι να διοχετεύσει την ενέργειά του σε κάτι παραγωγικότερο. Ένας νέο άρθρο φερειπείν για τα κτηματομεσιτικά γραφεία του παλαιού Λουτρακίου και του σημερινού. Κώστας

  12. Βρέ χασκογέλα… με τα κεφαλαία..
    Στραφείτε στο (θέμα..) δηλαδή στο εγκώμιο ενός ανιδιοτελή συνδημότη μας….
    Και αφήστε τα άλλα ….δεν έχω ανάγκη από αυτά…!
    Άλλωστε εγώ δεν έβαλα ολόκληρο το ονομά μου εδώ ..
    Ούτε επέτρεψα επάνω στις δικές μου φωτογραφίες να βάλουν αντιαισθητικά –κακόγουστα ονόματα κανενός…..!?
    Διότι εδώ μας ενδιαφέρει το θέμα.. προς μίμηση και όχι για την προσωπική μας αυτοπροβολή…!!??
    ΥΓ Ψιλά γράμματα αυτά…?

  13. Μά ρε Παύλο όλοι είπαν μπράβο στο Σταυρό και εγώ το πήγα παραπέρα και είπα και μπράβο σε σένα για την Αναρτηση. Δεν βγάζουμε άκρη άσε είναι και χρονιαρες μέρες. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχεις και μην βλέπεις φαντάσματα συνέχεια!

  14. Μά ρε Παύλο όλοι είπαν μπράβο στο Σταυρό και εγώ το πήγα παραπέρα και είπα και μπράβο σε σένα για την Αναρτηση. Δεν βγάζουμε άκρη άσε είναι και χρονιαρες μέρες. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχεις και μην βλέπεις φαντάσματα συνέχεια!

  15. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ: Ο ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΛΑΜΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΙΜΑΝΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

  16. Ανδρέα μου (524+525) αν θα σκεφτόσουν δυο φορές αυτά όπου θες να μας πεις θα ήσουν καλλίτερος..!
    ** παρά να τα γράφεις δυο φορές και να τα σκέπτεσαι μια….!?
    ΥΓ για αυτό θα σε συμβούλευα γενικώς ποιο λίγα..
    και να έχουν άμεση σχέση με το ΘΕΜΑ..!?
    Χρόνια πολλά..

  17. Αν είναι ποτέ δυνατόν, ενοχλήθηκε και με τον άνθρωπο που σχολίασε με κεφαλαία. Λες και έθεσαν οι συντάκτες τέτοιους περιορισμούς! Αλλά είναι σωστός ο Ανδρέας. Ο Θυμής έχει κάνει μωσαϊκό το σταυρολίμανο και είναι αξιέπαινος. Ούτε να περιμένει τον δήμο, ούτε να διαμαρτύρεται μέσω του ΛΒ. Φίλε Ανδρέα σε κατανόησα. Αντί να ρίξει λίγο νερό να μπουγελώσει τις λεκάνες παραδίπλα του, κάθεται και διαμαρτύρεται και κριτικάρει τους πάντες για αδράνεια και ολιγωρία: καθαρίστριες, δημοτική αρχή, συμπολίτες. Έτσι, και ωραία πράξη εθελοντισμού θα έκανε, ανάλογη του Θυμή, και για προσωπικούς λόγους θα ήταν καλό, να φύγει λίγο η αμμωνία που σκυλοβρωμάει. Αλλά με τους άλλους ξέρουμε να τα βάζουμε, με τα μούτρα μας ποτέ. Σύνηθες αυτό. Εμείς, καθόμαστε!

  18. Με αυτήν την λογική θα πρέπει να κλείσουν τα τοπικά blogs…..!?
    Και έτσι δεν θα μπορουν οι δημότες να εκφράσουν τα κακός κείμενα του τόπου τους…!
    Τώρα ποιος σκυλοβρωμάει και δεν μας γράφει τι όνομα του.. είναι άλλη ιστορία…?
    Εμείς βάζουμε το ονομά μας πρώτα και μετά τα μούτρα μας… …!!
    Κάντο και εσύ βρε κοπρίτη…!??

  19. Πώς το'πες αυτό? Βάζεις το όνομά σου? Κάνεις και τα Χριστουγεννιάτικα καλαμπουράκια σου βλέπω. Τι σχέση έχουν τα τοπικά blogs με την αδράνειά σου? Ίσα-ίσα, οι συντάκτες των τοπικών blogs δουλεύουν με μεράκι και όρεξη. Δεν δουλεύουν για να τους κριτικάρεις, και ενίοτε βρίζεις και συκοφαντείς εσύ. Άντε μπράβο, κάτσε καλά τώρα και χρόνια σου πολλά, λόγω της ημέρας. Ποιάς ημέρας? Καμία διαφορά από τις άλλες δεν έχει η ημέρα για σένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog