Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της SPORTCAMP Α.Ε., κ. Σπύρος Καραβούλης, συμμετείχε στην Διημερίδα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού & Ολυμπιακής Παιδείας με τίτλο
“ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Olympic Committee και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας – ΕΘΝ.Ο.Α.

O κ. Καραβούλης παρουσίασε στο πάνελ & τους προσκεκλημένους το αθλοτουριστικό project “Loutraki Sports City”.

Η διημερίδα υλοποιήθηκε 14 και 15 Δεκεμβρίου 2018 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Η εκκίνηση των εργασιών πραγματοποιήθηκε με χαιρετισμούς των κκ. Σπύρου Καπράλου, Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής &  Γιώργου Αλικάκου, Προέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Ο κ. Σπύρος Καραβούλης συμμετείχε στο πάνελ της δεύτερης ημέρας με τίτλο “Αθλητικός τουρισμός” με  συντονίστρια  την Δρ. Κυριακή Ουδατζή, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΘΝ.Ο.Α..

Θέματα Πάνελ:

• «Αθλητικός τουρισμός: Πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των αθλητικών στελεχών της ανάπτυξης»
Δρ. Σπύρος Καραβούλης, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου SPORTCAMP

• Κεντρική ομιλία: «Η στρατηγική ανάπτυξης ενός αθλητικού γεγονότος με αντίκτυπο στο ίδιο το άθλημα, την τοπική οικονομία και την δημόσια διοίκηση. Case study: Ο Μαραθώνιος της Αθήνας»
Δρ. Μάκης Ασημακόπουλος, γενικός συντονιστής του Μαραθωνίου της Αθήνας
• «Διαχείριση κινδύνων στον αθλητισμό και την αναψυχή»
Γιώργος Μπεμπέτσος, σύμβουλος αθλητικού μάνατζμεντ, στέλεχος της ΕΘΝ.Ο.Α.

Η διημερίδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συγχαρητήρια εκ μέρους των ομιλητών και του κοινού προς τους συνδιοργανωτές για την άρτια εκδήλωση.