Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή στο Λουτράκι:Δείτε τα θέματα

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  21η  Δεκεμβρίου 2018, ημέρα  Παρασκευή και ώρα 8.30 π.μ.  για την συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των  κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:….

1.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας εξοπλισμού παιδικών χαρών και δημιουργία νέων στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων (Αρίθ. μελ. 31/2018).

2.Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας κάδων απορριμμάτων διαφόρων ειδών (αριθ. μελ. 62/2018).

3.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση του έργου ΄΄Κατασκευή πλατείας Παυσανία στο Σχοίνο (αριθ. μελ. 40/2018).

4.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση του έργου ΄΄Διαμόρφωση δημοτικής οδού μεταξύ των Ο.Τ. 76 – 93 στη Δ.Ε. Αγίων Θεοδώρων (αριθ. μελ. 34/2018).

5.Ανάθεση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, εκτέλεσης του έργου: ΄΄Επισκευή & Συντήρηση σχολικών κτιρίων στη Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας  ( αριθ. μελ. 80/2018)΄΄

6.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί προσφυγής Λάμπρου Μαρίας  κατά Δήμου.

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ              Ο  Πρόεδρος
Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &                      Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος       
                   Τοπικής Κοινότητας                              Δήμαρχος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog