Δεν έχω ψηφίσει Παύλο Παύλου ποτέ.Xωρίς να υπάρχει κάτι προσωπικό,στα 12 χρόνια που ήταν δήμαρχος ήμουν πάντα με την αντιπολίτευση.Ψηφίσαμε Παρέμβαση,μετά Λογοθέτη και κλαίγαμε,στις τελευταίες την Πρωτοβουλία Πολιτών που μας άφησε χρόνους….
Παρακολουθώ τα 4 τελευταία χρόνια τακτικά τα δημοτικά συμβούλια και όταν δεν μπορώ να είμαι παρών βλέπω μέσω του Loutrakiblog αυτά που έχω χάσει.Για ένα πράμα είμαι πλέον σίγουρος.

Αυτός που έχει κλέψει κατά την γνώμη μου τις εντυπώσεις είναι ο Παύλος Παύλου!
Με τις τοποθετήσεις του,με την καθαρότητα της κριτικής του,με τις προτάσεις του.Καταπέλτης επίσης στους λαϊκιστές που κάθε τόσο δυναμιτίζουν με τις βλακείες τους το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου.Σύντομος,λιτός λόγος που δεν κουράζει με αμπελοφιλοσοφίες και να ταλαιπωρεί όλους εμάς από κάτω.Τα είπα και μου βγήκε ένα βάρος.Τον αδίκησα τον πρώην δήμαρχο.

Η εξιλέωση για μένα είναι αυτό το μήνυμα.Ειλικρινά.Θεωρώ άδικο να μην είναι ο Παύλος Παύλου στις υποψηφιότητες των νέων εκλογών.Πόσο μάλλον σε αυτές τις εκλογές του 2019 που κάποιοι νεοφωστήρες θέλουν να μας ξανασώσουν.

Τα στοιχεία μου στην διάθεση της σύνταξης.Είτε το βάλετε ανώνυμα είτε επώνυμα παίρνω όπως και να ‘χει την ευθύνη της δημοσίευσης.

@Christos_

Lb:Από την στιγμή που τα στοιχεία είναι γνωστά σε μας,είναι αρκετό.Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.