Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης για Πρωτοπαππά: ‘H θα καταγγέλει με στοιχεία ή δε θα μιλά

- Advertisement -

Την έντονη αντίδραση προκάλεσε η καταγγελία της Μαρίας Πρωτοπαππά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, (κατήγγειλε ότι η Τουριστική πήρε ομόφωνη απόφαση για να διεκδικήσει 195.000.000 ευρώ.

“Εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο, δεν είναι μια συνάντηση σε ένα σπίτι προεκλογική που ο καθένας λέει ότι θέλει..
Δεν μπορεί να σπιλώνονται συνειδήσεις, ελέω τίνος. Των εκλογών, των ψήφων και όλων των υπολοίπων. Οποιος έχει να πει κάτι θα το καταθέτει με στοιχεία αλλιώς δε θα μιλά.

Ουδέποτε δεν πήρε απόφαση τη Τουριστική, το 2013 ήμουν Πρόεδρος. Ουδέποτε το δηλώνω με παρρησία.
Δεσμεύομαι στο επόμενο συμβούλιο να φέρω τι έλεγε η κ. Πρωτοπαππά ότι ξοδεύουμε χρήματα για αγωγές . Τα κωλύματα που έφερε για τις 5 αγωγές, αυτά που επικαλείται τώρα. Και όταν λέτε  για ποσά, πρέπει να πείτε συγκεκριμένα. Γιατί η αγωγή αν δεν πεις τα ποσά είναι σα να λες αόριστα πράγματα.

Το Δικαστήριο πρωτόδικα απέδωσε 2.900.000 ευρώ και με τους τόκους πήγε κάτι λιγότερο από 3.800.000. Πρέπει να τα ξέρετε απ΄έξω,…
Η παράσταση πολιτικής αγωγής που καταθέσαμε στο Εφετείο Ναυπλίου καμμία σχέση δεν έχει με τις αγωγές, αλλά με το ποινικό κομμάτι” είπε ο πρώην δήμαρχος διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα είπε η Μαρία Πρωτοπαππά

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ.Λογοθέτη διάβασε καλά το ΒΟΥΛΕΥΜΑ ,που παραμπέμπει και εσένα και θα τα βρεις τα 195 εκατομμύρια ΕΥΡΩ. Στο επόμενο συμβούλιο να το φέρεις για αναγνωση στα πρακτικά…………..

  2. Πήγε να δημιουργήσει σάλο η κυρία Πρωτοπαππά και μπουρδουκλώθηκε. Τα ίδια και τα ίδια πια…κραγιόν…,αν με εννοείς Ανδρέα μου. Σε χαιρετώ, χωρίς όνομα εδώ.

  3. Αυτό το "Ευρωπας"πήγαινε για μένα αδερφε Jole 7 αλλά το πάει πλάγιος ο Κ.Πέτρου!!
    Για το κραγιόν κατάλαβα!!! Θέλω την γνώμη σας για την γούνα που φοράει η κυρία Πρωτοπαππα!!Αντέ να πω και κάτι να γελασουμε γιατί υπάρχουν πολλοί "μιζεροι"εδώ μέσα! Λέτε να μπερδευτει ο φίλος μου ο Μάικ με το γουναρικο που φοράει η κυρία Μαρία,γιατί ο Μάικ είναι και κυνηγός!!πιστεύω να το πιάσατε το υπονοούμενο μου αν και στα μεροι μας δεν υπάρχουν "ζώα"για να κάνεις γούνες. Εμείς καμιά "αλεπου"και "τσακαλια"έχουμε στα μέρη μας. Τα λέω καλα αδερφε jole 7?.καλησπερα σε όλους

  4. Δεκτω φίλε Κ Πέτρου!το υπέθεσα διότι μου κάνετε παρατηρήσεις πολλές φορές και λέω μήπως με ένα σχολιο την "λέτε"σε 2. Επίσης συμφωνώ ότι μιλάτε "ευθέως "και "Επώνυμα"και αυτό είναι στα υπέρ σας!Καλησπέρα σας

  5. Από τα 3.800.000 δεν περισσεψαν ούτε 100€για ένα παγκάκι στη λίμνη Ηραίου;Εκατομμυρια ακούμε τοσα χρόνια αλλά ούτε ποδηλατόδρομο δεν έχουμε δει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog