Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ασημακόπουλος: Η τουριστική προβολή δεν είναι για το δήμο, είναι για τους επιχειρηματίες

- Advertisement -

Η τουριστική προβολή δεν είναι για το δήμο, είναι για τους επιχειρηματίες, είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Χρ. Ασημακόπουλος ..

Ο Δήμος είναι άλλο και οι επιχειρηματίες είναι άλλο. Αν θέλουν να διαφημίσουν μόνοι τους τις επιχειρήσεις τους. Η προβολή δεν αφορά το δήμο και τις δραστηριότητές του αλλά τους επιχειρηματίες και τις δραστηριότητές τους, συνέχισε ο κ. Ασημακόπουλος

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είσαι επικίνδυνος για τον τόπο και έχεις ανακατέψει και τις ιδέες του ΚΚΕ στο μυαλό σου και γίνεται "εκει" μέσα του "κουτρουλη ο γάμος"!! ?

  2. Διώξτε επιτέλους τα καμένα μυαλά από τα συλλογικά όργανα δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν μόνο να δηλητηριάζουν μπορούν. Είναι σε σύγχυση ο άνθρωπος . Δεν ξέρουν καν τι πρεσβεύουν απορώ ποιοι τους ψηφίζουν και τι περιμένουν από αυτούς

  3. Μπράβο Ασημακοπουλε άλλο οι κρατικές δομές άλλο το american dream.Ο κόσμος αιμοραγει και οι μνηστήρες καραδοκούν για "υποτιθέμενα"προσωπικά οφέλη.Ακομα και αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι είναι τα πρώτα θύματα της λαϊκής τάξης.Απο τ υπόλοιπο πους τους αφήνει η εφορία και η πολιτική της ΕΕ ας κάνουν κουμάντο για διαφημίσεις (εδώ γελάμε)

  4. Όχι ρε "δημότες.να πληρώνει ο δήμος για να φέρνει τουρίστες ο κάθε "επιχειρηματίας ".δουλειά του δήμου είναι να κάνει καλύτερη την πόλη για τους κατοίκους δεν είναι χορηγός. Μπράβο κ.ασημακοπουλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog