Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιμένει η Μαρία Πρωτοπαππά ότι τα 195.000.000 ήταν αιτία παραπομπής των Δημάρχων (βούλευμα)

- Advertisement -

Σε ότι γράφουν τα Blogs αναφέρθηκε η Μαρία Πρωτοπαππά, λέγοντας πως “δε τα φαντάστηκαν μόνα τους τα blogs, εσείς είπατε ότι έρχεται ένας επενδυτής, Ιρλανδός, στον οποίο θα καταχωρηθεί το δάνειο (της Πειραιώς), απευθυνόμενη στο δήμαρχο κ. Γκιώνη

“Στα 195.000.000 , υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Τουριστικής,η οποία είναι και αιτία παραπομπής σε ότι αφορά το Βούλευμα.Συμφωνήσατε να κάνετε και παράσταση πολιτικής αγωγής και να κάνετε και αγωγές, τις οποίες δεν κάνατε.”, συνέχισε η κ. Πρωτοπαππά

“Βαρεθήκαμε τα δικαστήρια, να πάμε σε καθαρές συμφωνίες για το καλό του Δήμου και των εργαζομένων”, τόνισε επίσης

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή κυρία τέως αντιδήμαρχε, θα ήθελα απλώς να σας υπενθυμίσω το έντονο στρες που αποφέρει η θέση του δημάρχου λόγω φόρτου εργασίας και αυξημένων υποχρεώσεων. Το στρες εκκρίνει τοξίνες και γερνάει πρόωρα τα κύτταρα. Φρονω πως δεν το επιθυμείτε αυτό. Εφ'ω και ίσως είναι καλό, για να διατηρήσετε την φρεσκάδα σας, να πρέπει να το ξανασκεφτείτε πριν καταθέσετε επισήμως υποψηφιότητα. Αλλά σκεφτείτε κι εμάς, σας παρακαλούμε. Εμείς δεν σας φταίμε.

  2. Ως επενδυτής έρχεται ο Ιρλανδός κυρία τέως αντιδήμαρχε ή ως γαμπρός? Και μιας και τυγχάνετε θεολόγος, Ιδουουουουού ο νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός. και μακάριος ο δούλος…

  3. Nαι… Δημαρχε το νου σου, γιατι καταγραφονται αυτα…
    ενω οι στρακαστρουκες που αμολαει η κυρα_Μαρω δεν καταγραφονται.
    Μαριω καλα το πας λεμε.. σε κανα δυο χρονια απο τωρα, βλεπω να σε παιζει ο Σεφερλης σε καλοκαιρινο θεατρο στο δελφιναριο.

    Jole7

  4. Και τα 3 σχόλια ωραία και εξυπνα.έτσι σας θέλω να αστειευστε και όχι να μαλώνουμε σαν τα "αδεσποτα"!Σεφερλης θεός Jole 7αλλά δεν πιστεύω να κάνει δίδυμο με την κύρια Μαρία!καλοοοοοο!!

  5. Και τα 3 σχόλια ωραία και εξυπνα.έτσι σας θέλω να αστειευστε και όχι να μαλώνουμε σαν τα "αδεσποτα"!Σεφερλης θεός Jole 7αλλά δεν πιστεύω να κάνει δίδυμο με την κύρια Μαρία!καλοοοοοο!!

  6. Eσυ για να'χουμε καλο ερωτημα, τι εθνικοτητας θα προτιμουσες να ειναι ο νεος επενδυτης του καζινου κυρια Μαρια? Ιταλος σου κανει? Να φερουνε τον Τζωρτζ Κλουνεϊ να επενδυσει? Μηπως τον Μπραντ Πιτ?

  7. Γερασανε αυτοί που λες αδερφε!!Ο Τζώρτζης και ο Μπρατ είναι για καμιά διαφημηση!γιατί δεν φέρνουμε τον Ροναλτο που είναι και 6pack και έχει και λεφτά!Χρόνια Πολλά

  8. Τι εξυπονοεις που λέει και ο Φατσεας??Μην με μπλεχετε εγώ για το Κλούνεϊ και το Πιτ είπα και για τις "φέτες"του Κριστιανο!πάλι θα μπλεξω!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog