Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Γιατί πετάτε αυτές τις σφαίρες στον αέρα κ. Πρωτοπαππά; Tα έχετε μπλέξει

- Advertisement -

O Δήμαρχος κ. Γκιώνης απάντησε στην Μαρία Πρωτοπαππά.

“Είστε κατά τα λεγόμενά σας υποψήφια και πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας, ακριβώς τι αφορούν αυτά. Τι αφορούν τα 195, αν είναι 195, αν πρέπει κάποιος να τα δώσει τα 195, αν ο νέος επενδυτής θα πληρώσει τα 195, ποιο είναι το minimoum guarantee, ποιες είναι οι φορολογικές διαφορές, είναι διαφορετικά τελείως πράγματα και τα έχετε μπλέξει. Και είναι άσχημο να τα έχετε μπλέξει…..

Δεν υπάρχει καμμιά απόφαση ότι διεκδικούμε 195 από τους συνεταίρους, μάλλον το είδατε σε μια τοπική εφημερίδα, μάλλον δεν είμαι σιγουρος. Δε νομίζω ότι θα έρθει κάποιος επενδυτής να δώσει 195 εκατομμύρια στο δήμο…..”

Στη συνέχεια διάβασε τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου,ό,τι είχε πει τότε. Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος  δεν ανέφερε το όνομα κάποιου επενδυτή στο δημοτικό συμβούλιο. “περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας. Οι πληροφορίες λένε ότι το δάνειο πουλήθηκε”

“Γιατί πετάτε αυτές τις σφαίρες στον αέρα;; Eίμαι πολύ προσεκτικός, γιατί είναι το μέλλον του δήμου, είναι 1250 εργαζόμενοι και είναι και προμηθευτές. Και είναι και από δω άλλοι 40-50 εργαζόμενοι και είναι και από δω προμηθευτές (εννοώντας στο Spa)….Eιμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέω….”

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σφαίρες ο Γιώργος, ρουκέτες ο Μάικ, "πεδίο βολής"το κάναμε το δημαρχείο. !!Βλέπω να παίρνει την γούνα και να φεύγει η κυρία Πρωτοπαππα!Την Λυπάμαι κατά βάθος γιατί τα ακούει από όλους. Δημαρχοι αντιδημαρχοι την έχουν στην τσίτα την κύρια Μαρία!

  2. Μόνο ο τηλεσκοπιάρχης λείπει από εκεί μέσα για να γίνει μετά Βιετνάμ το δημοτικό μέγαρο. Κώστας. Χαιρετισμούς πολλούς στον Αντρέα.

  3. Μαρίτσα πάρε τον πιπίλα και τον ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ που σε αδειασανε στο συμβούλιο και πηγαίνετε στην περιφέρεια στον ΝΙΚΑ γιατί ακόμα και ο εκδότης αφορμή ψάχνει για να πηδήξει από το καραβι

  4. Aνρεα? ελιωσα στα γελια λεμε ρε φιλε… καλοοοο
    Λοιπον… ο κυβος ερριφθει. Πρεπει να γινει εισηγηση προς τον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου, να υπαρχει η "ωρα κυρα_μαρως"…. τελος.
    χρειαζομαστε διασκεδαση λεμε. η κυρα μαρω το χει κ μπορει να μας κανει να γελαμε με τις ωρες.
    ειδικα οταν την ενημερωνει ο ηλιακο, ειναι ολα τα λ7.

    Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog