Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη με το Σπύρο Καραβούλη για το ιστορικό “Πευκάκι”

- Advertisement -

Το ιστορικό ξενοδοχείο “Πευκάκι” ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το Loutrakiblog.gr

Διαβάστε εδώ
Αποκλειστικό: Ανακαινίζεται το ιστορικό “Πευκάκι”

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Καραβούλη Σπύρο ώστε να μας πει δυο λόγια

LB : Kύριε Καραβούλη, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μια έντονη κινητικότητα και λαμβάνουμε ελπιδοφόρα μηνύματα για την ανάπτυξη του τουρισμού στο δήμο μας. Ακόμη ένα ξενοδοχείο ανακαινίζεται, μιλάμε για το ιστορικό Πευκάκι

Σ.Καραβούλης
 Πράγματι ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου έχει κάνει εδώ και μια 6ετία  μια αρκετά  σοβαρή δουλειά, με πολλή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και με συντονισμένες ενέργειες προσπαθούμε συνεχώς να αναδείξουμε το προΐόν του Δήμου μας, αλλά και να διατηρήσουμε ζωντανή την τουριστική ταυτότητα της περιοχής μας μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.
 Οπως είπατε,  τα μηνύματα είναι όντως ελπιδοφόρα, φέρνοντας αποτελέσματα και  βάζοντας ξανά το Λουτράκι δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της Πελοποννήσου και της Ελλάδας.

Αναφορικά με το Πευκάκι, η έναρξη των εργασιών ανακαίνισης , του ιστορικού αυτού ξενοδοχείου της πόλης, έρχεται ως συνέχεια στις σημαντικές επενδύσεις υποδομής που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία διετία στο Λουτράκι.

 Ενδεικτικά αναφέρω  τις  ανακαινίσεις και επαναλειτουργία αρκετών ξενοδοχειακών μονάδων στο κέντρο της πόλης όπως το Grand  Olympic, το Central, το Plaza, το Mytzithras, το Loutraki, το Theoxenia,  κ.α.,

τις  ανακαινίσεις που έχουν υλοποιηθεί  σε περιφερειακά ξενοδοχεία όπως το Hotel Pappas, το Wyndham Ramada Poseidon Resort, το King Saron, κ.α., αλλά και το διαρκές ενδιαφέρον διαφόρων επενδυτικών σχημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  έμπρακτη απόδειξη πως οι ενέργειες του Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ. και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου αποδίδουν καρπούς ενισχύοντας την τοπική οικονομία και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog