Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρόμος σε αστυνομικό τμήμα: PC έγραφε μόνο του, ψυγείο εξερράγη κατά την ανάκριση διάσημου μέντιουμ

- Advertisement -

Σειρά περίεργων περιστατικών σημειώθηκαν στην ανάκριση του Τζον του Θεού, ενός διάσημου Βραζιλιάνου μέντιουμ, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε περισσότερες από 300 γυναίκες….
Χάος προκλήθηκε προ ημερών σε αστυνομικό τμήμα της Βραζιλίας, όταν κατά τη διάρκεια ανάκρισης ενός μέντιουμ, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε περισσότερες από 300 γυναίκες, καταγράφηκε ασυνήθιστη και τρομακτική δραστηριότητα.

Κατά τη δίωρης διάρκειας ανάκριση του Ζοάο Τεξέιρα ντε Φαρία, γνωστού ως Ιωάννη του Θεού, έλαβαν χώρα μια σειρά περίεργων γεγονότων, τα οποία αποκάλυψε η ντετέκτιβ Κάρλα Φερνάντες. Μιλώντας στην Folha de Paolo, η Φερνάντες, συντονίστρια της επιχείρησης και παρούσα στην ανάκριση, επεσήμανε: “Ξαφνικά ο υπολογιστής που χρησιμοποιούταν για να γράφονται οι απαντήσεις του υπόπτου φάνηκε να έχει δική του ζωή και οι εντολές στο πληκτρολόγιο δεν λειτουργούσαν. Όταν ο υπάλληλος προσπάθησε να γράψει τις δηλώσεις του μέντιουμ, τα πλήκτρα κόλλησαν και η οθόνη γέμισε για λίγα δευτερόλεπτα με ένα συγκεκριμένο γράμμα που γραφόταν συνεχώς, “ΟΟΟΟΟΟΟ”.

Η ντετέκτιβ περιέγραψε και άλλα παράξενα περιστατικά, όπως το σταμάτημα λειτουργίας ενός υπολογιστή, έναν εκτυπωτή που άρχισε να τυπώνει μόνος του και ένα ψυγείο που ανατινάχτηκε.

“Είχα συνδέσει το καλώδιο του κλιματιστικού σε μια επέκταση, στο οποίο ήταν συνδεδεμένο και ένα ψυγείο. Ξαφνικά η καλωδίωση εξερράγη και το ψυγείο κάηκε. Όλοι στην αίθουσα φώναζαν τρομαγμένοι”.

Τα περίεργα πάντως δεν περιορίστηκαν στη διαδικασία της ανάκρισης. Όταν τα ΜΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του μέντιουμ πριν παραδοθεί, διαδόθηκαν φήμες για κακά πνεύματα. Όταν ένας εκ των παρόντων δημοσιογράφων αρρώστησε ξαφνικά, αυτές γιγαντώθηκαν.

Επίσης, ένας αστυνομικός υπάλληλος, ο οποίος είχε αναλάβει αρχικά να γράψει την κατάθεση του μέντιουμ μεταβαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα, ενεπλάκη σε τροχαίο και έσπασε το χέρι του.

Ο 76χρονος Τεξέιρα αρνείται ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά εκατοντάδες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, υποστηρίζοντας ότι τους έκανε θεραπεία μέσω “θαυματουργών χειρουργικών επεμβάσεων”.

Κάποτε είχε δώσει συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και είχε δηλώσει ότι είχε θεραπεύσει, κάποια στιγμή, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

news247.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog