Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένας Δρόμος Χριστούγεννα στο Λουτράκι !!

- Advertisement -

Αύριο Κυριακή, στην κεντρική λεωφόρου του Λουτρακίου !



Αναλυτικά το Πρόγραμμα εκδηλώσεων


15:00  Αγιοβασιλοδρομία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σημείο έναρξης στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου (Τράπεζα Πειραιώς).

Θα ακολουθήσουν :


Χορευτικά του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με την Ιωάννα Χατζηαθανασίου και τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων

Ζούμπα, dance kids, χορευτικές ομάδες
Safari Experience by Dimitris Kolliakos – Σταθμός ΟΣΕ
Δημιουργούμε ιδιαίτερα στυλ και όμορφα μαλλιά από τον Νεκτάριο Καλλιάρα – Da Alma
Μαθητικό μουσικό φεστιβάλ από το Λύκειο Λουτρακίου σε συνεργασία με το Μουσικό σχολείοΒόλτα με το Ποδήλατο από το Γυμνάσιο Λουτρακίου
Kids Athletics από τα αθλητικά τμήματα του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου
Φουσκωτό ποδόσφαιρο από τον Α.Ο. Λουτρακίου
Christmas RUN με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων
Στον προαύλιο χώρο του ΚΕΠ Λουτρακίου θα πραγματοποιηθούν χορευτικά δρώμενα, κάλαντα, χριστουγεννιάτικα παραμύθια και άλλες εκπλήξεις με τη συμμετοχή των: ΣΕΟ ΤΤ Λουτρακίου, Αυτοδύτες Λουτρακίου, Σύλλογος Ελληνορωσικής Φιλίας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δημοτικά σχολεία, Σύλλογοι Γονέων σχολείων του Δήμου, “Όραμα Ελπίδας” – Εθελοντές δότες μυελού των οστών (συνεργαζόμενο Κέντρο Περαχώρας), “ΚΟΙΝΣΕΠ Κύτταρο Γυναικών” κ.ά.

17:00  FACE PAINTING, Ξυλοπόδαροι, Πλούσια Δώρα και εκπλήξεις

17:30  Συναυλία με τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΤΑΚΗ στην Πλατεία 25ης Μαρτίου

Με την αγορά λαχνών συμμετοχής αξίας 1€ προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη και συμμετέχουμε στην κλήρωση για πλούσια δώρα:

Ένα SONY PLAY STATION προσφορά του Συλλόγου Επισιτιστών “Ξένιος Ζευς”
Ένα τριήμερο για δύο άτομα στη Ρώμη (αεροπορικά και διαμονή) προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας και των τουριστικών γραφείων Λουτρακίου
Δύο θέσεις κατασκήνωσης για έντεκα μέρες για τον μήνα Αύγουστο, προσφορά του SPORTCAMP
Μια φωτογραφική μηχανή, προσφορά του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Λουτρακίου

Στα πλαίσια του Xmas Lucky Week (15/12 – 23/12) που διενεργεί η Ένωση Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, θα ακολουθήσει κλήρωση με 1 Δωροεπιταγή αξίας 200€ και 2 Δωροεπιταγές αξίας 150€.

* Οι κληρώσεις θα γίνουν στο τέλος της συναυλίας.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά ούτε στην Oxford Street γίνονται!!Να τα λέμε αυτά!!Καλή διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους και προσοχή όσοι χορέψουν Ζουμπα!!Μπράβο στον Δήμο για τις εκδηλώσεις και στους υπόλοιπους ας αφήσουμε τουλάχιστον χρονιαρες μέρες την γκρίνια και τα παράπονα και ας είμαστε όλοι μονιασμενοι!όλα τα άλλα στην ώρα τους!

  2. ΥΓ. Ας δώσω και τις ευχές μου στους φίλους μας γιατί δεν ξέρω αν είναι "ανοιχτά"το loutrakiblog τώρα τις γιορτές. Χρόνια πολλά στο loutrakiblog
    Στην Χαρά και τα άλλα παιδιά
    Στην Ελένη
    Στον Παύλο Αρχοντη
    Κώστα Αγγελιδη
    Αλέκο
    navalcomand Χρησταρα
    Jean suis
    Jole 7
    Στο Σάκη τον Αντιδημαρχο
    Στον ταμια της Περαχωρας
    Στον Κ Πέτρου
    Στον Φίλο Ραβανι
    Στον ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    στον φίλο της ΛΕ.Α
    Και σε όλους τους σχολιαστές φίλους και φίλες και αν έχουμε πει και καμιά κουβέντα παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αγαπάμε τον τόπο μας και να το βάζουμε πάντα πριν από τα "εγώ μας"!Επίσης να δώσω και στο Δημαρχο και τους υπόλοιπους εκεί στην Δημαρχεια ευχές ,και την ευχή να μαλώνουν λιγότερο και να βρίσκουν τις λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας που δυστυχώς είναι πολλά και "ορατά" με γυμνό μάτι αλλά και με τηλεσκόπιο να χρειαζόταν και από αυτό διαθετουμε άμα λάχει!Χρόνια πολλά καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία ο καινούργιος χρόνος. Αντρέας Λέκκας Ουαλλια ένας από τους πολλούς ξενιτεμενους λουτρακιωτες με την ευχή σε όλους τους λουτρακιωτες του εξωτερικού να γυρίσουν κάποτε πίσω!!!

  3. O 105 το νου του στο φάει!!πίτες κόβουν ο άρχοντας του σπιτιού και ο Δήμαρχος της πόλης. Δεν βλέπεις ο Πνευματικός δεν άφηνει πίτα για πίτα. Και ο Γκιωνης κόβει και αυτός κάτι λίγες. Χρόνια πολλά αδερφε και από ότι καταλάβαμε σου αρέσουν οι πίτες!!!!

  4. Αντρέα μου και σε σένα, αντεύχομαι, όπως και σε όλους τους κατοίκους Λουτρακίου και δη στους διαχειριστές της ιστιοσελίδας που μας φιλοξενούν εδώ και μας ενημερώνουν, στην Ελένη, στην Δέσποινα, στον Αριστείδη, στον Τάσο, στον Δημήτρη, στον συνονόματο Κώστα Αγγελίδη, στον Παύλο Αρχοντίδη, στον κυρ-Γιάννη, στον Αλέξανδρο, στην Ασπασία, και στον κύριο Μιχάλη. Φίλοι συγγνώμη αν ξέχασα κανέναν, Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

  5. Φιλε Τάσο σε ξέχασα στις ευχές τώρα το είδα. Δεν πιστεύω να με παρεξήγησες!Πολλές ευχές σε εσένα και την οικογένειά σου και καλη Χρόνια αδερφε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog