Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η χαρά της προσφοράς στο Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας

- Advertisement -
%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb-5c465761861a3
Το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων αποδεικνύεται έμπρακτα στο Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας!…

]Πλήθος προσφορών σε είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης έφτασαν στο χώρο του σχολείου από γονείς και μαθητές που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων για τη συγκέντρωσή τους προκειμένου να διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας  ανέλαβε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του εξωτερικού χώρου του Δημοτικού Σχολείου δίνοντας μια διαφορετική νότα στην πιο λαμπερή εποχή του χρόνου. Ταυτόχρονα, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 οργάνωσε μια έκπληξη για τους μαθητές όλων των τάξεων καθώς ο «Αη Βασίλης» επισκέφτηκε και το σχολείο μας χαρίζοντας στολίδια και γλυκίσματα σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς!
Ο «Φούρνος της Χαράς» προσέφερε τα ψωμάκια για το θεατρικό της Α’ και Β΄τάξης «Το έθιμο της Βασιλόπιτας».
Τέλος, ο κύριος Φόρτης Δημήτριος προσέφερε ευγενικά ένα χειροποίητο ξύλινο ιστιοφόρο στο Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν θερμότατα όλους τους παραπάνω για τις προσφορές τους που αποδεικνύουν τη διάθεσή τους να στηρίξουν τις προσπάθειες του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας για κοινωνική προσφορά και ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog