Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυξάνεται κατά 80 εκατ. ευρώ το κοινωνικό μέρισμα

- Advertisement -

O τακτικός έλεγχος του βάρους στο σπίτι και απλές συμβουλές για τον περιορισμό της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού και ποτού μπορούν να αποτρέψουν τους ανθρώπους από τη συσσώρευση των κιλών τα Χριστούγεννα…
Στη μελέτη “Winter Weight Watch” – μια δοκιμή που αποσκοπούσε στο να αποτρέψει τους συμμετέχοντες να πάρουν βάρος κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, εφοδιάζοντας τους με συμβουλές και τεχνικές για να αποφευχθούν οι καταχρήσεις, 272 εθελοντές (18- 44 ετών) εντάχθηκαν τυχαία είτε σε ομάδα “παρέμβασης” είτε “σύγκρισης”.

Όσοι συμμετείχαν στην ομάδα παρέμβασης κλήθηκαν να ζυγίζονται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, αλλά ιδανικά κάθε μέρα, και να τηρούν αρχείο για το βάρος τους, ώστε να βοηθούνται στην παρακολούθηση της πρόσληψης τροφής και ποτού.

Τους δόθηκαν επίσης 10 συμβουλές για τη διαχείριση του βάρους μαζί με μια λίστα με τη σωματική δραστηριότητα που χρειάζονταν για να κάψουν τις θερμίδες που προσλάμβαναν από τα δημοφιλή τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται τα Χριστούγεννα.

 newsbeast.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου το περάσατε η δεν το έστειλα πάλι ?είχα γράψει ότι έχετε ένα άρθρο το ίδιο με δυο διαφορετικούς τίτλους ? η Μουριά και το HASHTAG είχα γράψει ότι φτάιει και ότι ο 1106 να μας πει τι διάβασε και τη σχολιάζει ??ύποπτος ?

  2. Γεια σου μεγάλε! Όπως αυτά που έταξε στους πυροπαθείς στο Μάτι αλλά τα αναίρεσε για να μην τα ξοδέψουν, όπως την κατάργηση του ενφια, την επαναφορά νέων πίσω στην Ελλάδα με κίνητρα κλπ. Αλήθεια, τι βάνεις μεσα στον καφέ σου και έχεις τέτοιες παραισθήσεις?

  3. Καλε μου φίλε ο τίτλος στο άρθρο με τι γράφει παρακάτω είναι λάθος! Σου έκανα την παρατηρήσει διότι σχολίασες για κάτι που δεν μπορούμε λόγο λάθους να διαβάσουμε ενώ εσυ σχολίασες μόνο από τον τίτλο!???!Στην φραπα που φτιάχνω μιάμιση καφέ τρεις ζάχαρη και λίγο γάλα και 5-6 παγάκια ?⭐️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog