Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Jumbo με Χίτλερ και σβάστικα

- Advertisement -

Σακούλα δώρου με σαφή ναζιστική σημειολογία πουλάει το Jumbo από το e-shop του. Πρόκειται για μία χάρτινη σακούλα με θέμα το Λονδίνο, όπου, κατά μάλλον περίεργο τρόπο
– σε σχέση με τη θεματική του σχεδίου- έχει τυπωθεί, εκτός από το Μπιγκ Μπεν και τα γνωστά λονδρέζικα λεωφορεία, ένα γραμματόσημο με τον Χίτλερ και μια σφραγίδα ταχυδρομείου με τη σβάστικα.

Πρόκειται άραγε για διαφημιστικό τρυκ, όπου οι διαφημιστές χρησιμοποιούν ότι πιο σιχαμερό για να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν θόρυβο; Ή μήπως για ναζιστική προπαγάνδα; Ότι και να είναι… ζέχνει. Και τέτοιες κινήσεις πρέπει να καταδικάζονται στη συνείδηση της κοινής γνώμης –πρακτικά με το μποϋκοτάζ των προϊόντων της συγκεκριμένης φίρμας-,  αλλά και με την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλα ναζιστική προπαγάνδα τα βλέπετε? Αλλά οποιεσδήποτε αναφορές στον Στάλιν, δεν θεωρούνται κομμουνιστική προπαγάνδα. Ναι, θα πάρουν τα παιδιά μια χάρτινη σακούλα από το e-shop του Jumbo και θα γίνουν φασίστες ή ναζιστές. Ρε κουνείστε το άδειο κεφάλι σας! Και την σκιά σας τρέμετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog