Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ωραία περάσαμε στο δημοτικό συμβούλιο σήμερα !

- Advertisement -

Θα περίμενε κανείς εν μέσω εορτών, Άγιων ημερών, το κλίμα στο δημοτικό συμβούλιο να είναι διαφορετικό..

Σήμερα βρέθηκαν αρκετοί συνδημότες στην αίθουσα συνεδριάσεων για να παρακολουθήσουν το συμβούλιο. Σου λέει ας πάμε να ακούσουμε τη συζήτηση, γιορτές είναι θα τελειώσουν και γρήγορα !
Καλά να πάθετε και σεις, που θέλατε χριστουγεννιάτικα να δείτε και συμβούλιο !

Παρά το κλίμα των Χριστουγέννων λοιπόν, οι δικοί μας δημοτικοί σύμβουλοι δεν χαμπαριάζουν βρε !!
Στα προημερησίας διάταξης θέματα, η Μαρία Πρωτοπαππά, επανέφερε το θέμα και τις ερωτήσεις που είχε θέσει για τα περίφημα 195.000.000 που έπρεπε να είχε αξιώσει η Τουριστική από το Καζίνο και μάλιστα επέμενε και πάλι για την απόφαση της Τουριστικής , η οποία βεβαίως ήταν ομόφωνη.
Αλλά για άλλους λόγους !

“Δίχτυα” έριξε στον Κώστα Λογοθέτη η Μαρία και άρχισε τις φιλοφρονήσεις,για το πόσο καλά τα είχε κάνει επί θητείας του,  αλλά αυτός δε “μάσησε”. Οπως και την προηγούμενη φορά, την “στόλισε” με το γάντι, λόγω Χριστουγέννων σήμερα ! Μόνο που η Μαρία δεν το κατάλαβε αυτό την προηγούμενη φορά, και τα έβαλε με Γκιώνη και Παύλου. Αχ Μαράκι, ο Λογοθέτης ήταν (κυρίως) εκείνος που στο προηγούμενο συμβούλιο σε “σταύρωσε”…

Την υπεράσπισή της ανέλαβε πάλι φωνάζοντας  , το πρωτοπαλλίκαρο της Μαρίας,ο Θανάσης ντε (Γεωργίου) που νομίζει ότι βοσκάει τα ζα σε κανα βουνό και φωνάζει λες και σαλαγάει τα πρόβατα !

Τι ήταν να ανοιξει το στόμα του ο Θανάσης;; Πετάχτηκε και ο Μάικ,(που δεν αφήνει το Μπισμπίκη-όπως ο ίδιος τον προσφωνεί- να πάρει ανάσα) και έγινε το έλα να δεις !
Αντάλλαξαν “φιλοφρονήσεις” οι δυο τους , μάταια ο Μπάμπης (Γεωργίου) προσπάθησε να αποδυναμιτίσει το κλίμα λέγοντας πως είναι χριστούγεννα ρε παιδιά !
Και επειδή οι δυό τους δεν έπαιρναν χαμπάρι, ο πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση, πήγαμε όλοι για τσιγάρο, αλλά ο Μάικ και ο Θανάσης, συνέχισαν απτόητοι να τσακώνονται και να εκτοξεύουν ο ένας στον άλλο …”κοπλιμέντα”…είχαν κλείσει και οι κάμερες και καταλαβαίνετε τι έγινε !

Στη συνέχεια το λόγο πήρε πάλι ο Λογοθέτης για να εξηγήσει, αυτά που δεν μπορούσε να εξηγήσει η Μαρία, τις αποφάσεις της Τουριστικής και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Μέχρι και με μηνύσεις την “απείλησε” αλλά και αυτό μάλλον δεν το κατάλαβε η Μαρία, γιατί αργότερα του απάντησε, ότι έχει και δίκιο. !
Ευτυχώς σήμερα έλειπε ο Παύλος (Παύλου),ο θεός μας φύλαξε. Γιατί αν άκουγε τη Μαρία θα είχαμε θερμά επεισόδια !

Και μέσα σε όλα αυτά, πετάχτηκε και ένας που ήθελε να μας πει για τη Μαρίνα του Λουτρακίου που δεν έγινε, για την Κοινοπραξία και το καλό του τόπου, αλλά όπως είπε ο Γκιώνης, δεν είναι δημότης….αλλά νοιάζεται για το καλό του Λουτρακίου, περισσότερο από μας ! Τι ζούμε ρε παιδιά;;;

Και βέβαια έχει γίνει της μόδας τελευταία να ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για το δημαρχιακό θώκο, στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό δεν το έχουμε ματαξαναδεί !
Τα πρωτεία είχε η Μαρία που ανακοίνωσε το συνδυασμό της στο δημοτικό συμβούλιο και έφυγε.
“Μαρία Πρωτοπαππα. Δύναμη θέλησης και δημιουργίας με γνώση”, κάπως έτσι τον είπε. Αλλά Μαρία Πρωτοπαππα μπροστά, μην τυχόν και ξεχαστείτε και σταυρώσετε κανέναν άλλον !

Σήμερα ήταν η σειρά του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Χρήστου Ασημακόπουλου, να ανακοινώσει την υποψηφιότητα.Σου λέει, τι καλύτερο έχει η Μαρία;; Σάματι εγώ δεν κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος;; Kαι μάλιστα όχι πρώτη φορά, κάτσε να το πω και γω, έτσι για το γινάτι !

Αιντε και καλή πρωτοχρονιά αδέρφια !

το ύφος της ανάρτησης είναι σατιρικό




 **θα ακολουθήσουν βίντεο

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει παραπάνω αδερφέ βιντεάκι Με το Μαικ να τους ρίχνει ρουκέτες ?αυτά είναι μέχρι εκλογές θα ρίξουμε το γέλιο της αρκούδας ?!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog