Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για δέντρο που βρίσκεται καταμεσίς του δρόμου πάνω από 10 χρόνια

- Advertisement -

Απεγνωσμένος φαίνεται να είναι ο αναγνώστης μας που ζητά να επιλυθεί άμεσα το ζήτημα…

Κατοικώ εδώ και 15 χρόνια περίπου στα Ίσθμια στην περιοχή Γαλότα.
Στην οδό που διέρχεται μπροστά από την κατοικία μου αλλά και αρκετών άλλων κατοίκων (οδός Διογένους) υπάρχει ένα δέντρο σχεδόν στη μέση του δρόμου που εμποδίζει τη διέλευση ενώ αρκετές φορές παρά λίγο να είχαμε τρακαρίσματα αφού ουσιαστικά κλείνει το μισό δρόμο!!! 
Δυστυχώς όταν έγινε η ασφαλτόστρωση του δρόμου (πριν 10 χρόνια περίπου) δεν πιέσαμε αρκετά το Δήμο. Τότε μας είχαν πει ότι θα το κόψουνε μετά την ασφαλτόστρωση γιατί δεν είχαν τα κατάλληλα μηχανήματα και θα έρθουν έπειτα να κλείσουν με πίσσα το τμήμα. 
Προσωπικά εγώ αλλά και άλλοι κάτοικοι τηλεφωνικά έχουμε ενοχλήσει το Δήμο από τότε σχεδόν σε ετήσια βάση άπειρες φορές.
Φέτος έχω ενοχλήσει 10 φορές (σε σημείο που να λένε στο Δήμο πάλι αυτός…). Έλπιζα ότι τουλάχιστον τώρα που πλησιάζουν εκλογές (δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν τα πράγματα, κάνουμε κάτι κοντά στις εκλογές και μετά λήθαργος) κάποιος θα ενδιαφερθεί.
Απογοήτευτηκα με την αδιαφορία όλων. Ζούμε στη χώρα του παραλογισμού.
Σας παρακαλώ να αναδείξετε το θέμα αν είναι δυνατόν για να βρεθεί λύση.
Το πλάτος του δρόμου φτάνει μέχρι τις μάντρες των σπιτιών.
Για να στρίψεις πρέπει να κάνεις μανούβρα γιατί πέφτεις πάνω στο δέντρο!!!!



Ελλάς το μεγαλείο σου!!!
Σας αποστέλλω φωτογραφίες.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση θέλετε.
Αποφάσισα να σας στείλω βλέποντας πώς ότι πρόβλημα κοινοποιείται σε εσάς λύνεται.
Επιτελείτε έργο και μπράβο σας που δεν διστάζετε να αναδεικνύετε τα προβλήματα.







- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να αφήσετε το δέντρο στην θέση του δεν ενοχλεί και εσείς να ξανά πάτε την σχολη οδηγών γιατί εάν σε τέτοιο δρόμο (5μετρα τουλαχιστον αέρα ) δεν μπορείτε να στρίψετε η να περάσουν 2 αυτοκίνητα φανταζομαι όταν ερχοσαστε στην πόλη τι "γλέντια" κάνετε, ασε που το κακόμοιρο έχει φτιάχνει ίσκιο.

  2. Το όνομα του καταγγελοντος στην αστυνομία να αφαιρέσουν το δίπλωμα του
    Ο άνθρωπος είναι άσχετος αν δεν μπορεί να στρίψει σε τόσο χώρο.
    Άσχετοι ε άσχετοι

  3. τις φωτογραφιες τις ειδε κανείς ? ο καταγγελων σιγουρα εχει προβληματα ορασης και σιγουρα το δεντρο του κοβει την θεα, ολα τα αλλα ειναι μπουρδες

  4. Ενταξει μιλαμε το εχουμε τερματισει.
    7+ μετρα φαρδος ο δρομος κ τον ενοχλει ο πευκος.
    Πλακα μας κανεις Κυριε καταγγελοντα ετσι?
    Κ να σου πω κ κατι? Γιατι δεν πας στο δασαρχειο να παραπονεθεις? ή μηπως πηγες κ εφαγες άκυρο? ε?

    Jole7

  5. Το δέντρο είναι πάνω από αιωνα στο ίδιο σημείο και όχι δέκα χρονια.Ειναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τις φωτιές κύριε που κάνεις την καταγγελία.Το καλοκαίρι είχατε η όχι πυρκαγια στην περιοχή που μας λες;Εμειναν δύο τρία πεύκα όρθια.Γιατι θα πρέπει να μην υπαρχουν και αυτά;Ντροπή.

  6. Κι εγώ 15 χρόνια παρακαλάω για άσφαλτο και είμαι εντός σχεδίου. Συνήθως στην 20ετία ικανοποιούν όλα τα αιτήματα!!! Ο χειρότερος Δήμος ever. Μόνο ένας Πνευματικός θα έσωζε το Δήμο μας.Υπάρχει άραγε κανένας;

  7. Αγαπητέ 8.18,στην ζούγκλα ως νεωτερος Ταρζάν αποφάσισε να χτίσει σπίτι ο κύριος.Αν βαρέθηκε να βλέπει δέντρα ας μετακομίσει στην πόλη.Τι επιμονη όμως για το συγκεκριμενο δέντρο!!!Αλλά όπως λέει και ο 7.12"μαύρα μάτια στο ποτήρι γαλανά στο παραθύρι".

  8. Δεν μπορώ να καταλάβω σε αυτή τη χώρα γιατί όλα πρέπει να φτάνουν στα κανάλια και στα sites πριν επιλυθούν. Όταν έγινε ασφαλτόστρωση δεν το είδαν ή φύτρωσε τότε δια μαγείας. Δηλαδή αν υπήρχε κανένα αμάξι στη μέση του δρόμου θα ασφαλτόστρωναν γύρω-γύρω μόνο (το έχουμε δει και αυτό σε άλλο δημοσίευμα). Μιλάμε ότι η Ελλάδα στο λεξικό έπρεπε να είναι το συνώνυμο του μπάχαλου.

  9. εγω απο την φωτογραφια καταλαβαινω οτι το δενδρο δεν βρισκεται επι του δρομου αλλα επι κοινοχρηστου χωρου. Αν εισαι μαγκας βαλε του φωτια να ξερει και η αστυνομια ποιον να συλλαβει ! καλη χρονια

  10. Λοιπόν, για να μην κοροϊδευόμαστε σε αυτό τον τόπο…Αν δεν είσαι κάποιος ή δεν έχεις γνωστό, δεν πετυχαίνεις τίποτα. Για τον μεγαλοιδιοκτήτη Μινέττα πήραν απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου σε χρόνο αστραπή για κοπή δέντρων που ήταν μέσα σε δρόμους των εκτάσεών του στην ίδια περιοχή. Αν ο φίλος γίνει Αντιδήμαρχος ή βρει κανά μέσο κάτι μπορεί να πετύχει. Και που το έστειλε σε blog δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog