Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη τραγωδία : 14χρονο παιδί έπεσε από την ταράτσαόταν βγήκε να θαυμάσει τα βεγγαλικά

- Advertisement -

Έζησε λίγα λεπτά από το 2019 και μετά ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων.

Ο 14χρονος Θοδωρής από την Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του όταν βγήκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας της θείας του για να θαυμάσει τα πυροτεχνήματα.
Ο Θοδωρής μαζί με τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδερφό του είχαν κληθεί από τη θεία του να περάσουν μαζί της την αλλαγή του χρόνου. Κανείς δεν φανταζόταν ότι η υποδοχή του 2019 θα ήταν η τραγικότερη στιγμή της ζωής τους.
Ο ανήλικος πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, που υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στον φωταγωγό και να τραυματιστεί θανάσιμα. Η τραγωδία σημειώθηκε τα πρώτα λεπτά του 2019 σε πολυκατοικία της οδού Ζάκκα, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης..Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος ανήλικος είχε ανέβει στην ταράτσα της τετραόροφης πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε, για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων κατά την αλλαγή του χρόνου.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάτησε σε γυάλινη επιφάνεια, η οποία υποχώρησε και έπεσε στον φωταγωγό.Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο ζήτησαν τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του ανήλικου. Δυστυχώς ο 14χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του.
Το χρυσό παιδί με το χαμόγελο στα χείλη
Όσοι γνώριζαν τον 14χρονο μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. «Ο Θοδωρής ήταν ένα χρυσό παιδί. Πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους. Ποτέ δεν δημιουργούσε προβλήματα. Χαμογελούσε συνέχεια και ήταν γεμάτος ζωντάνια» δήλωσε στο thestival.gr στέλεχος της κατασκήνωσης, στην οποία πήγαινε ο Θοδωρής τα καλοκαίρια.
Η τελευταία ανάρτηση στο instagram
«Η ζωή είναι μια περιπέτεια». Αυτή ήταν η φράση που συνόδευε την selfie του 14χρονου στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Είχε επισκεφθεί τα Μετέωρα και φαινόταν εντυπωσιασμένος από το μαγευτικό τοπίο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή ο Θοδωρής δεν γνώριζε ότι αυτή η περιπέτεια θα έληγε νωρίς για τον ίδιο με τον πιο άδικο τρόπο.
%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1-14%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%af-%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-5c4653df4492a
Πηγή: thestival
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κρίμα. Τι ειρωνεία για τόσο μα τόσο νέο παιδί! Μακάρι εκεί ψηλά να είναι καλύτερα από την χαβούζα της κοινωνίας μας, όπως την καταντήσαμε σε Ελλάδα και στον πλανήτη ολόκληρο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog