Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σπυράκη: Ο πρωθυπουργός να αναζητήσει νέα κυβερνητική πλειοψηφία

- Advertisement -

Μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, διαφορετικά η κυβέρνηση δεν θα έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση. “Όλα τα όπλα πάνω στο τραπέζι” δηλώνει για την πρόταση μομφής της ΝΔ…

Να προσέλθει στη Βουλή αμέσως μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση και να αναζητήσει νέα κυβερνητική πλειοψηφία κάλεσε τον πρωθυπουργό η Μαρία Σπυράκη τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση η κυβέρνηση δεν θα διαθέτει καμία πολιτική νομιμοποίηση.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει κυβέρνηση μειοψηφίας στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά”, απαντώντας στη δήλωση Τζανακόπουλου περί κυβέρνησης ανοχής, ενώ πρόσθεσε ότι “η ελπίδα πεθαίνει τελευταία”.

Σε σχέση με το ενδεχόμενο πρότασης μομφής επανέλαβε πως όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα είναι στο τραπέζι.

“Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ούτε σε αυτή, ούτε στην επόμενη βουλή που θα έχει την πλειοψηφία” πρόσθεσε, αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει εάν το κόμμα της θα ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του πρωτοκόλλου ένταξης της ΦΥΡΟΜ στο ΝΑΤΟ.

Για τη Novartis είπε πως υπάρχει απορία για την υπόθεση, αναρωτήθηκε πώς γίνεται να ασκηθεί δίωξη σε προστατευόμενο μάρτυρα και χαρακτήρισε είδωλο του Τσίπρα τον Πολάκη.

Σε σχέση με τη ΔΕΠΑ μίλησε επίσης για απορίες γύρω από το ρόλο του Πετσίτη και τις αμοιβές του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τις αμφιλεγόμενες διασυνδέσεις με τον Λαυρεντιάδη και τις επιχειρήσεις του

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog