Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καρασάββας | “Εκεί που χρωστά ο κ.Πνευματικός θέλει να πάρει και την πόλη…”

- Advertisement -

Ανήκω στην κατηγορία των τυχερών Κορινθίων, που ποτέ και σε καμία εκλογική αναμέτρηση δεν στήριξα και δεν ψήφισα, τον απερχόμενο δήμαρχο Κορινθίων.

Ημουν πάντα απέναντι στις πρακτικές αλλά και τις συμπεριφορές, που στόχο και σκοπό έχουν μόνο να παραπλανήσουν, τους πολίτες για να δαιωνίσουν, την παρουσία τους στην καρέκλα του δημάρχου.
Πέρασαν πέντε σχεδόν χρόνια απο την τρίτη θητεία του κ.Πνευματικού, που όπως ομολογούν πλέον όλοι οι Κορίνθιοι ήταν τα χειρότερα και οδήγησαν την πόλη και τα χωριά σαε πολλά βήματα πίσω.
Ο δήμαρχος πήγαινε χαλαρά και απολάμβανε την δημοτική εξουσία και ξαφνικά θυμήθηκε ότι πρέπει να “ανακαλύψει” τρυκ  για να επανεκλεγεί και να πείσει τους Κορίνθιους ότι τόσα χρόνια είναι ανίκανοι να δουν το μεγάλο έργο που έχει παράγει.
Ομως ο απερχόμενος δήμαρχος μετά απο μία ολόκληρη ζωή στην καρέκλα, λίγους μήνες πριν απο τις εκλογές δεν έχει το δικαίωμα να δώσει και πάλι υποσχέσεις ή να ξεκινήσει μικροέργα, που ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Αυτή την στιγμή ο κ.Πνευματικός έχει ΜΟΝΟ υποχρέωση να απολογηθεί στους Κορίνθιους, για την κατάσταση της πόλης όχι μόνο στην καθημερινότητα, που είναι άθλια αλλά και γιατί ο δήμος είναι σε πλήρη καθυστέρηση σε όλους τους τομείς.
Ο κ.Πνευματικός έχει ήδη ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και όσο αρνείται να το αποδεχθεί, διχάζει την πόλη μας και υποθηκεύει το μέλλον της.
Οι τελευταίες ημέρες του θυμίζουν έντονα τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας, με όλα τα χαρακτηριστικά τους.
Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δήμαρχος τους χρωστά, ένα οργανωμένο και ανοικτό δήμο, έργα υποδομών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους..
Μας χρωστά την Αισθητική, την Αρχοντιά, την Αδολη προσφορά, την Κοινή λογική και πολλά ακόμα…!
Πρέπει να απολογηθεί πως μετέτρεψε την διακυβέρνηση των ενεργών πολιτών…σε διακυβέρνηση των κολλητών και δημιούργησε την αυλή των θαυμάτων…
Το 2019 δεν θα γίνει νέο ’14 που ονειρεύεται μαζί με τους επικοινωνιολόγους του.
Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται….είναι απλά μία φάρσα…!
Η αντιπολίτευση δεν θα γίνει παιχνίδι στα σχέδια του απερχόμενου δημάρχου, όσο και αν το προσπαθεί, γιατί στην περίπτωση του κ.Πνευματικού ισχύει η παροιμία…εκεί που μας χρώσταγε, θέλει να μας πάρει και την πόλη….!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κορινθίων

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω την γνώμη ότι το έργο του πνευματικού και ο ίδιος θα μείνει στην ιστορία σαν τον δήμαρχο που άλλαξε την πόλη.για τον λόγο αυτό θα είναι με μαθηματική ακρίβεια και πάλι ο Δήμαρχος της Κορίνθου.έχει δώσει ζωή στην πολι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog