Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοβαρά προβλήματα από την επέλαση του χιονιά

- Advertisement -





Συνεχίζονται τα προβλήματα σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας «Σοφία» που πλήττει τη χώρα μας από την Πέμπτη τα ξημερώματα. 



Όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, το πρωί της Παρασκευής είχαμε μια μικρή «ανάπαυλα» από τα φαινόμενα, που όμως επέστρεψαν από το μεσημέρι και μετά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη και οι πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές ακόμα και με χαμηλό υψόμετρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κέρκυρα, καθώς το νησί «ντύθηκε» στα λευκά μετά από 13 χρόνια!


Ομως, μια ιδιαίτερη μάχη δίνουν άνθρωποι και εκχιονιστικά μηχανήματα μετά τις 5 το απόγευμα για να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό δίκτυο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λαμίας.

Από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων μέχρι την περιοχή της Στυλίδας η χιονόπτωση την τελευταία ώρα είναι ιδιαίτερα έντονη με συνέπεια εκτός από την απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών που αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας από τα διόδια της Τραγάνας μέχρι τα διόδια της Πελασγίας σε όλο δηλαδή το εθνικό δίκτυο που διαπερνά τη Φθιώτιδα ακινητοποιούνται και τα λεωφορεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τμήμα από Μώλο μέχρι τη Λαμία η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη, μέχρι στιγμής έχουν πέσει δεκάδες τόνοι αλατιού αλλά ωστόσο η ένταση της κακοκαιρίας συνεχίζεται.


Μέσα στην πόλη της Λαμίας το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά ενώ με μεγάλη δυσκολία και μόνο με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από Λαμία προς Καρπενήσι, από Λαμία προς Δομοκό και από Λαμία προς ‘Αμφισσα.


Ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Δυτικής Φθιώτιδας παραμένει αυτή τη στιγμή αποκλεισμένο και τα μηχανήματα της Περιφέρειας προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτές τις βασικές οδικές αρτηρίες.


Στην περιοχή του Μαρτίνου και στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία λίγο μετά τις 5 το απόγευμα υπήρχε αραιή χιονόπτωση ωστόσο εντείνονται τα καιρικά φαινόμενα καθώς όλα συγκλίνουν ότι η κακοκαιρία μεταφέρεται προς την Βοιωτία. Μάλιστα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις μεταξύ Μαρτίνου και Ανθήλης στην ΠΑΘΕ λόγω της έντονης χιονόπτωσης. 


Κομφούζιο στη Θεσσαλονίκη λόγω χιονιά 

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο φαίνεται ότι προκαλεί ο χιονιάς που επελαύνει στην Κεντρική Μακεδονία, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει χιονόστρωση στους δρόμους του ιστορικού κέντρου.


Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακή συμφόρηση, κατά διαστήματα, παρουσιάζουν η οδός Τσιμισκή, η λεωφόρος Νίκης μέχρι τον Λευκό Πύργο, η Βασ. Όλγας, η Εγνατία, από το ύψος της Αριστοτέλους έως και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Κ. Καραμανλή, η Αγ. Δημητρίου, η Ολυμπιάδος, η Βενιζέλου, η Ίωνος Δραγούμη, η Παναστασίου, η Λεωφόρος Στρατού, η Παπάφη και η Λαμπράκη.

%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c46531b0c74d
%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c46531bb38b6





Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο σύνολό της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Το ίδιο συμβαίνει και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών ιδίως στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Και στους δύο αυτοκινητόδρομους έχει αρχίσει να υπάρχει χιονόστρωση, παρά τις ρίψεις αλατόνερου και την παρουσία εκχιονιστικού οχήματος, λόγω πυκνής χιονόπτωσης.


Μεγάλη επικινδυνότητα παρουσιάζει η Εγνατία Οδός, στο ύψος του Δερβενίου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα ισχυρή, με αποτέλεσμα να το έχει στρώσει στην άσφαλτο.


Σε ό,τι αφορά την ανατολική Θεσσαλονίκη, για περισσότερη από μία ώρα τα οχήματα στο ύψος της Καρδίας, στην ανηφόρα προς Χαλκιδική, είχαν μπλοκαριστεί, καθώς αυτοκίνητα επιχειρούσαν να την ανέβουν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες ανεπιτυχώς. Λίγο μετά τις 15:00, η κίνηση αποσυμφορήθηκε.


Η «Σοφία» διαλύει το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στη Μαγνησία – Χωρίς ρεύμα, θέρμανση ακόμα και νερό ολόκληρα χωριά


Πολλά είναι τα προβλήματα στον νομό Μαγνησίας ακόμα και στο κέντρο του Βόλου, λόγω πτώσεων κυρίως δέντρων και κλαδιών, ενώ για πάνω από 20 ώρες έμειναν χωρίς ρεύμα χωριά του Ν. Πηλίου


Μάχη με τον χρόνο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δίνουν για δεύτερο εικοσιτετράωρο τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ στην Μαγνησία, το δίκτυο της οποίας, μαζί με τα νεύρα των καταναλωτών και των ίδιων των επικεφαλής, δοκιμάζεται όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια, αφού η «Σοφία» συνεχίζει ακάθεκτη την επέλασή της.


Στις 13.45 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης, που από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ταλαιπώρησαν τους κατοίκους αρκετών χωριών του Δήμου Νοτίου Πηλίου αλλά και της Τσαγκαράδας, καθώς επίσης και του Αλμυρού, με τα συνεργεία να προχωρούν σε ουσιαστικές διασυνδέσεις σε διαφορετικές γραμμές, ώστε να δώσουν ρεύμα στον κόσμο, ο οποίος πέραν όλων των άλλων είχε να αντιμετωπίσει και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c46531c8ff3e





Βέβαια, τα προβλήματα συνεχίζονται και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ, πέρα των όποιων μεμονωμένων περιστατικών, καινούργιες βλάβες, κυρίως λόγω πτώσεων δέντρων και κλαδιών, έχουν προκύψει σε περιοχές όπως η Ανακασιά, ο Αγ. Γεώργιος Ιωλκού, μικρή περιοχή του Λουζίνικου και τμήμα της βρύσης Αδάμαινα στην Πορταριά.


Λόγω μη λειτουργίας μιας φάσης στο κέντρο του Βόλου, μεταξύ Τ. Οικονομάκη και Λώρη, πολυκατοικίες έμειναν χωρίς ασανσέρ, με τα συνεργεία να δίνουν προτεραιότητα στις περιοχές που έχουν μείνει καθολικά χωρίς ηλεκτροδότηση.


Για να αντιμετωπιστούν οι πολλές βλάβες «επιστρατεύτηκε» το σύνολο του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και του συνεργαζόμενου εργολάβου.


Την ίδια ώρα, σε αρκετές περιοχές της Μαγνησίας έχουν παρατηρηθεί και προβλήματα υδροδότησης.


Ροδόπη: Άγρια άλογα αναζητούν τροφή στα χιονισμένα βουνά


Λευκό πέπλο έχει καλύψει τον ορεινό όγκο της Ροδόπης, και σε πολλά σημεία η συγκέντρωση χιονιού ξεπερνά το ένα μέτρο.

%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c465320237f0





Η κακοκαιρία έχει δυχεράνει και την προσπάθεια αναζήτησης τροφής των άγριων αλόγων της περιοχής, τα οποία σπεύδουν πίσω από τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να γλείψουν από το οδόστρωμα το αλάτι…!


Στα λευκά μετά από 13 χρόνια η Κέρκυρα


Στα λευκά ντύθηκε και η πόλη της Κέρκυρας, καθώς μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή νωρίς το πρωί, «κύμα» χιονόπτωσης κάλυψε μέσα σε λίγα λεπτά όλη την πόλη και τα προάστια.


Οι Κερκυραίοι, που είχαν να δουν τόσο χιόνι στην πόλη τους, εδώ και 13 χρόνια, έζησαν σήμερα απίστευτες στιγμές καθώς κατάφεραν πολλοί από αυτούς να παίξουν και χιονοπόλεμο.

%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c465320d22ab
%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c465321bba2c
%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c46532353cf6





Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού, παρ’ όλα αυτά η Τροχαία συνιστά την προσοχή των οδηγών καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί.








Ζάκυνθος: Η «Σοφία» έφτασε με εντυπωσιακό υδροστρόβιλο


Με έναν τεράστιο υδροστρόβιλο έκανε την εμφάνισή της στη Ζάκυνθο η «Σοφία», όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Facebook. 


Η χρήστης κατάφερε να καταγράψει το θέαμα, με την εικόνα να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. 


Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, το συγκεκριμένο φαινόμενο, αν και εντυπωσιακό, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται στο νησί. 







Εύβοια: Αλυσίδες στο τμήμα Στενή-Στρόπωνες


«Ανοιχτό παραμένει και σήμερα το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού Εύβοιας παρά τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση σε πολλές περιοχές», όπως αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανού.


Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας ενημερώνει ότι συνολικά επιχειρούν 40 και πλέον μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ομαλά με μοναδική εξαίρεση στο τμήμα Στενή-Στρόπωνες, όπου απαιτούνται αλυσίδες.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σε ισχύ παραμένει το Έκτακτο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων και για το λόγο αυτόν εφιστούμε την προσοχή των πολιτών κατά τις μετακινήσεις τους.




Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας που εξεδόθη στις 5.00 το απόγευμα σχετικά με τις διακοπές κυκλοφορίας

Α΄ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ –
ΠΑΓΕΤΟΥ – ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επ. Ο. Χορτιάτη- Αγ. Βασιλείου.
Επ. Ο. Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ
Επ.Ο. από διασταύρωση Βώλακα-Χ/ Κ Φαλακρού παραμείνει κλειστό και το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ
Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ Βορράς, από 7ο χλμ.
Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/Κ Βορράς, από 17ο χλμ.
Δ.Α. ΣΕΡΡΩΝ
Επ.Ο. Σερρών – Χιονοδρομικό Λαλιά, από το 18,5ο χλμ έως το 26,8ο χλμ. (Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων).


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 20ο – 30ο χλμ., (μέσω Βιτσίου).


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, προς Χ/Κ., από 1ο – 17ο χλμ., για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.
Δ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Επ. Ο. Καρπενησίου – Φουρνά, από 12ο έως 22ο χλμ, (θέση Βράχος).
Επ. Ο. Καρπενησίου – Καρδίτσας, από 35ο έως 40ο χλμ, (θέση Ζαχαράκη).
Επ. Ο. Δομνίστας – Μεσοκώμης, (σε όλο το μήκος της).
Επ. Ο. Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από 35ο έως 45ο χλμ. (Θέση Αραποκέφαλα).
Επ. Ο. Σαρκίνης-Καταβόθρας (σε όλο το μήκος της).
Αποκλεισμένα χωριά του Δήμου Καρπενησίου, Μεσοκώμη, Καταβόθρα.
Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ
Επ. Ο. Λουτρών Αιδηψού- Λίμνης, στο 9ο χλμ λόγω πτώσης βράχων), (προσωρινή διακοπή λόγω καταπτώσεως χωμάτων και πετρών επί του οδοστρώματος).


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΑΘΕ από 261+208 έως 208, (όρια Ν. Μαγνησίας), έως 321+580 χ/θ, (όρια Ν. Μαγνησίας – Ν. Λάρισας).
Επ. Ο. Χανίων – Κισσού Μαγνησίας, από Δ/ση Χ/Κ – Αγριολεύκες Πηλίου, έως Δ/ση με Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς, (Κάτω Κλάδος), Κισσός Μαγνησίας.
Επ. O. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από 13ο (Πορταριά) έως 25ο χλμ. (Χάνια), για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.
Δ.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκίνητων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε από το 319ο έως 398ο χλμ.
Δ.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Αυτοκινητόδρομος Ε65, στο τμήμα της Δ.Α. Καρδίτσας, για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Λόγω έντονης χιονόπτωσης από το 48Ο χλμ (Κόμβος Τύριας) έως 120Ο χλμ (Κόμβος Παναγιάς) της Εγνατίας Οδού, έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ
Ε.Ο. Αιγίου-Καλαβρύτων (μέσω Πτέρης), από το 11ο χλμ.
Παραλιακή οδός Ριζομύλου – Νικολαιίκων, συσσώρευση υδάτων.
Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Επ. Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου, από Τ.Κ. Πλατάνου, Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου, Τ.Κ. Κλεπάς, Τ.Κ. Αράχωβας, Τ.Κ. Λιβαδακίου και Τ.Κ. Ψηλός Σταυρός.
Επ. Ο. Ναυπάκτου-Άνω Χώρας-Κρυονερίων από Τ.Κ. Λιμνίτσας, Τ.Κ. Άνω Χώρας, Τ.Κ. Κρυονερίων, Τ.Κ. Περδικόβρυσης και Τ.Κ. Αμπελακιότισσας.
Επ. Ο. Ναυπάκτου – Γραμμένης Οξιάς, από Τ.Κ. Λεύκας, Τ.Κ. Γραμμένης Οξιάς και Τ.Κ. Μανδρινής.




ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ.Α ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Από Άγιο Μαρτίνο-Λαυκί-Πετάλεια
Από Άγιο Παντελεήμονα-Επίσκεψη-Ζυγό και
Από Σγουράδες-Στρινύλα-Σωκράκι-Άνω Περίθεια.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Επ. Ο. Ελάτης – Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας (οδικό δίκτυο Μαινάλου).


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Δ.Α. ΧΑΝΙΩΝ
Ν.Ε.Ο. Χανίων-Κισάμου στο 8ο χλμ, στο ύψος Δ.Δ. Σταλού (στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας).


Β΄ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ
ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ – ΠΑΓΕΤΟΥ


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α.ΞΑΝΘΗΣ
Ε.Ο. Ξάνθης – Μ.Σ. Άγιου Κωνσταντίνου Ε/Β Συνόρων από το 35Ο χλμ μέχρι και το Μ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου.
Δημ. οδός Καρυοφύτου – Λειβαδίτη – δασικού χωρίου αρμοδιότητας Α.Τ. Σταυρούπολης.
Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Μικρό Δέρειο – Μεγάλο Δέρειο – Σιδηρώ – Γιαννούλη – Ρούσσα – Γονικό.
Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
Από 15ο χλμ οικισμών Κέχρου – Δέρειο.
Οικισμός Κέχρο – Χλόη.
Από 5ο χλμ Δαρμένης – Ραγάδας – Εσοχής, από Δρύμη – Οργάνη, Σμιγάδα και Άνω Βρύσινη.
Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ
Επ. Ο. Δράμας – Σιδηρονέρου.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ
Δημ. οδός Νάουσας – 3/5 Πηγάδια από 1ο έως 17ο χλμ (χιονοδρομικό κέντρο).
Δημ. οδός Νάουσας – Σελίου από 3ο έως 17ο χλμ (χιονοδρομικό κέντρο).
Δημ. οδός Νάουσας – Ροδοχωρίου, από 3ο χλμ έως Ροδοχώρι.
Δημ. οδός Νάουσας – Αρκοχωρίου, από 3ο χλμ έως Αρκοχώρι.
Επ. Ο. Βέροιας – Σελίου, από 4,2ο έως 26ο χλμ (Χ/Κ Σελίου).
Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 81,5ο έως 97,3ο χλμ (Όρια με Ν. Κοζάνης).
Επ. Ο. Βέροιας – Δασκίου, από 21ο έως 39ο χλμ (Δάσκιο).
Δ.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ε.Ο. θεσ-νίκης- Ιερισσού, μέσω Αρναίας (από 29,5Ο χλμ Αγ. Αναστασία έως 105Ο χιλ Ιερισσός).
Ε.Ο. θεσ-νίκης- Πολυγύρου (από 49Ο δ/ση Αγίου Προδρόμου έως 65Ο χλμ Πολύγυρος).
Επ.Ο. Πολυγύρου- Ιερισσού μέσω Βραστάμων (από 65Ο χλμ Πολύγυρο έως 99Ο χλμ Ιερισσός).
Επ.Ο. Πολυγύρου-Γερακινής.
Επ. Ο. Πολυγύρου- Ορμύλιας (μέσω Δ/σης Αγ. Δημητρίου).
Επ. Ο. Πολυγύρου- Καλυβών μέσω Πατελιδά.
Επ. Ο. Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσανδρειας από το Αγιά Παρασκευή έως Σκιώνη
Επ.Ο. Ρεντίνας-Ουρανούπολη (από 15Ο χλμ Ολυμπιάδα έως 61Ο χλμ Ν. Ρόδα)
Επ.Ο. Νεοχωρίου-Βαρβάρας-Ολυμπιάδος.
Επ.Ο. Αρναίας- Στανού.
Επ.Ο. Παλαιoχωρίου – Μ. Παναγιάς- Δ/νση Γοματίου.
Επ. Ο. Παλιόκαστρου – Ταξιάρχη και εντός Δ.Δ. Παλαιοκάστρου- Ταξιάρχη- Σανών.
Επ.Ο. Ν. Μουδανιών –Σάρτης (από το 65Ο χλμ θέση μνημείο έως το 76Ο χλμ Πλατανίτσι).
Επ.Ο . Ν. Μουδανιών –Συκιάς μέσω Μαρμαρά, (από το 87Ο χλμ έως το 90Ο χλμ, ταβέρνα Παρθενώνας).
Επ. Ο. Αγ. Νικόλαου- Παλαιοχωρίου (μετά την κατασκήνωση Χ.Α.Ν.Θ. έως Μεταγγίτσι).
Επ. Ο. Μεταμόρφωσης- Μεταγγιτσίου.
Στο οδικό δίκτυο αγίου Όρους Αμαξίτη οδός: Καρύων- Δάφνης, Καρύων –Ι.Μ. Ξεροπόταμου, Καρυών- Ι.Μ. Βατοπεδίου και ολόκληρη η κορυφογραμμή Αντιάθωνα.
Π.Ε.Ο. θεσ-νίκης – Ιερισσού (μέσω ταξιάρχη).
Π.Ε.Ο. θεσ-νίκης- Πολυγύρου, από Άγιο Πρόδρομο έως Πολύγυρο, μέσω Παλαιόκαστρου.
Δασική οδός Ταξιάρχη – Παλαιοχώρας.
Δασική οδός Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).
Επ. Ο. ΑΓ. Νικόλαου-Πυργαδικίων.
Δασική Οδός Πευκοχωρίου – Αγ. Παρασκευής.
Δασική Οδός Χανιώτης –Σκιώνη.
Δασική Οδός Πολύχρονου – Κασσάνδρειας.
Δασική Οδός Κασσάνδρειας – Φούρκας.
Δ.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ε. Ο. Κατερίνης-Ελασσόνας από 23ο έως 44ο χλμ. (όρια νομού Λαρίσης).
Επ. Ο. Πλαταμώνος – Π. Παντελεήμονος Πιερίας.
Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ
Οδικό δίκτυο Άρνισσας – Χ/Κ Βόρας – Καιμκατσαλάν, από το 17ο χλμ.
Τ.Κ. Κερασιάς – Χ/Κ. Βόρας – Καιμκατσαλάν, από το 7ο χλμ.
Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ
Επ. Ο. Γουμένισσας-Λιβαδιών, από το 5ο χλμ. έως την Τ.Κ. Λιβαδίων.
Δ.Α. ΣΕΡΡΩΝ
Επ.Ο. Σιδηροκάστρου –Καρυδοχωρίου, από 21ο έως 27ο χλμ.
Επ.Ο Σερρών –Βουντού, καθ όλο το μήκος (30ο χλμ).
Επ.Ο. Σερρών – Χιονοδρομικό Λαιλια, από το 13ο έως το 18ο χλμ.
Επ.Ο. Μαυροθάλασσας – Αηδονοχωρίου, καθ όλο το μήκος (6,9ο χλμ).
Επ.Ο. Θέρμων – Λαγκαφίου, καθ΄ολο το μηκος (7ο χλμ).
Π.Ε.Ο Σερρών – Θεσσαλονίκης, από την Τ.Κ Καλοκάστρου έως τα όρια με Ν. Θεσσαλονίκης.
Επ.Ο. Κιλκίς – Γέφυρας –Πετριτσίου, από το 37ο έως το 53ο χλμ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών, πλην της Εγνατίας Οδού.
Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Κάθετος άξονας της Εγνατίας Οδού, καθώς και σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο πλην του οδικού δικτύου λεκανοπεδίου Πρεσπών.
Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, (μέσω Βίτσιου), από 18ο – 28ο χλμ.
Επ. Ο. Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από 30ο – 43ο χλμ.
Επ. Ο. Καστοριάς-Αμυνταίου, από 22ο – 31ο χλμ.
Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων, (μέσω Επταχωρίου), από 97ο – 108ο χλμ.
Σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.
Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ
Επαρχιακό Ορεινό Οδικό δίκτυο του Νομού.
Δημ. δίκτυο του Δήμου Κοζάνης.
Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων, 50ο έως το 96ο χλμ.
Ε. Ο. Κοζάνης – Φλώρινας (κάθετος άξονας Εγνατίας Οδού Α-27 και στο παλαιό τμήμα).
Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας, από 25ο – 50ο χλμ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Επ. Ο. Λίστα – Λιά
Επ. Ο. Λιά – Τσαμαντά καθώς και στην Τ.Κ. Αμπελώνα (περιοχή Μελίσσια).
Δ.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Επ. Ο. Θεσπρωτικού – Πολυστάφυλλου.
Δ. Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων καθώς και όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό της περιοχής ευθύνης μας διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας.
Δ.Α. ΑΡΤΑΣ
Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σε όλες τις περιοχές του Νομού Άρτας (Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο).
Ε.Ο. Άρτας – Φραστών.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ
Επαρχιακό και Εθνικό δίκτυο Ελασσόνας.
Επ. Ο. Αγιόκαμπου – Σκλήθρου
Επ. Ο. Ελάφου – Σκλήθρου.
Επ. Ο. Συκουρίου – Σπηλιάς, από 5ο χλμ.
Επ. Ο. Δήμητρας – Ανατολής, από 3ο έως 18ο χλμ.
Επ. Ο. Μεγαλόβρυσου – Ανατολής.
Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου.
Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λάρισας.
Π.Ε.Ο. Φαρσάλων – Λαμίας.
Eπ. Ο. Γόννων – Καλλιπεύκης, από το 10ο χλμ.
Επ. Ο. Τεμπών – Αμπελακίων, από το 5ο χλμ.
Επ. Ο. Στομίου – Καρίτσας.
Δημ. Ο. Στομίου – Καρυτσάς.
Δημ. Ο. Πυργετού –Κρανέας.
Δημ. Ο. Κάτω Αίγανης – Αίγανη.
Επ. Ο. Αγιάς – Μελίβοιας, από 3ο έως 8ο χλμ.
Επ. Ο. Σωτηρίτσας – Μελίβοιας, από 8ο έως 15ο χλμ.
Οδικό δίκτυο Φαρσάλων.
Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Επ. Οδός Μουζακίου-Λίμνης Πλαστήρα από 8ο χλμ. έως 13ο χλμ.
Επ. Οδός Καρδίτσας-Λ. Πλαστήρα, από 10ο χλμ. (μέσω Μοσχάτου).
Επ. Οδ. Καρδίτσας – Λ. Πλαστήρα, από 15ο χλμ. (μέσω Καστανιάς).
Επ.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας, από 31ο έως 35ο χλμ.
Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας, από 35ο έως 81ο χλμ.
Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 7ο χλμ έως 56ο χλμ.
Επ. Ο. Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησίου, από 42ο (Δ/νση Λουτροπηγής) έως 62ο χλμ. ¨<Θέση Ζαχαράκη».
Περιμετρικά της Λίμνης Πλαστήρα.
Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ε.Ο. Τρικάλων- Ιωαννίνων από το 28ο χλμ (Κόμβος Μουργκανίου) έως το 65ο χλμ (Α/Κ Μαλακασίου).
Ε.Ο. Μουργκανίου – Γρεβενών από το 1ο χλμ (Κόμβος Μουργκανίου) έως όρια με
Ν. Γρεβενών.
Επ. οδό Καλαμπάκας- Ασπροποτάμου, από 35ο χλμ έως 68ο χλμ.
Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Μετεώρων.
Ε.Ο. Πύλης – Τρικάλων από 32ο χλμ (Ελάτη) έως 75ο χλμ Ε.Ο. Τρικάλων- Άρτης (Γέφυρα Αλεξίου).
Ε.Ο. Τρικάλων- Άρτης 22ο χλμ με τη διασταύρωση της με επ. οδό Πύλης- Μεσοχώρας έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα)/
Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Πύλης.
Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Eπ. O. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από 3ο (Αηδονοφωλιές) έως 52ο χλμ. (Ζαγορά).
Επ. Ο. Καναλίων – Κεραμιδίου, από 4ο χλμ έως Βένετο (Διασταύρωση Σταγιατών) και από Αφέτες έως Διασταύρωση Λαμπινού.
Επ. Ο. Βόλου-Ζαγοράς από 10ο χλμ έως Διασταύρωση Κατηχωρίου
Επ.Ο Χανίων-Δρακείας-Πινακάτες-Μηλιές
Eπ. Ο. Δέλτα Μηλεών-Χορεύτρας
Επ. Ο. Άνω Γατζέας-Αγίου Γεωργίου
Επ. Ο. Μηλεών-Αγίου Βλασίου
Επ. Ο. Ριζομύλου –Καναλίων
Επ. Οδός Βελεστίνου-Ασπρογείας.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Επ. Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου, από Τ.Κ. Παλαιοπύργου έως Τ.Κ. Πλατάνου.
Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, από Τ.Κ. Λιμνίτσας έως Τ.Κ. Άνω χώρας.
Επ. Ο. Ναυπάκτου – Ελευθέριανης, προς τις Τ.Κ. Παλαιοπύργου – Τ.Κ. Ελευθέριανης – Τ.Κ. Αγ. Κυριακής.
Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ε.Ο. Καλλιθέας-Προυσού, από 13ο έως 18ο χλμ.
Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από 20ο έως 52ο χλμ (όρια με Δ.Α. Ευρυτανίας).
Επ. Ο. Αμφιλοχίας – Εμπεσού, από 10ο έως 25ο χλμ.
Δ.Α. ΗΛΕΙΑΣ
Επ. Ο. Ανδρίτσαινας – Επικούρειου Απόλλωνος, από το 5ο χλμ.
Επ. Ο. Σκληρού – Αμπελώνας.
Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ
Ε.Ο. Αιγίου – Καλαβρύτων, μέσω Πτέρης, από 11000χ/θ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο χλμ (Θέση Σταυρός) έως Χ/Κ Παρνασσού.
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο νομού Βοιωτίας.(Επαρχιακές οδοί Αναλήψεως – Κυριακίου- Αγίας Άννας και Δερβενοχωρίων).
Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ
Επ. Ο. Βουτά – Κοκκινομηλιά – Μηλιές & Βουτά Λίμνης.
Επ. Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας – Στενής – Στροπώνων.
Επ. Ο. Γυμνού – Σέτας – Ερέτρειας – Θεολόγου
Επ.Ο. Ροβιών – Μαρουλίου – Κερασιά.
Επ. Ο. Καρύστου – Λεπούρων, 15ο – 20ο χλμ, θέση ‘’Πόρτο Λάφια’’.
Επ. Ο. Κύμης – Μετοχίου.
Δ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Όλο το Εθνικό και επαρχιακό Οδικό Δίκτυο των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων
Δ.Α.ΦΩΚΙΔΑΣ
Ε. Ο.Θερμοπυλών – Ιτέας, από 22Ο έως 58Ο χλμ.
Π.Ε.Ο Αντιρρίου – Λιδορικίου, από 30ο χλμ. έως χάνι ‘’ΡΕΡΕΣΗ’’.
Π.Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου, από 23ο έως 35ο χλμ.
Ορεινό επαρχιακό οδικού δικτύου Φωκίδας.
Δ.Α.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Διάφορες περιοχές ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Φθιώτιδας.
Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησιού, από 30ο έως 64,7ο χλμ. και εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των 3.5 τόνων.
Ε.Ο. Θερμοπυλών – Ιτέας, από 0,1ο έως 22,6ο χλμ.
Π.Ε.Ο. Λαμίας –Λάρισας, από 3ο έως το 54ο χλμ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Επ.Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από 14ο χλμ.
Επ.Ο. Τρικάλων – Καρυάς, από 1ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας – Κιάτου, από 1ο έως 17ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας –Δερβενίου, από 1ο έως 18ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας –Λυκουρίας, από 1ο έως 17ο χλμ.
Επ. Ο. Κιάτου -Γκούρας, από 10ο χλμ και άνω.
Επ. Ο. Δερβενίου – Γκούρας, από 10ο χλμ και άνω.
Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ε.Ο Τρίπολη -Πυργου από 34ο έως το 75ο χλμ.
ΕΠ. Ο. Καρκάλου-Σταμνίτσα
Επ. Ο. Βουρβούρων – Αγίου Πέτρου.
Δ.Α. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, μέσω Ταϋγέτου, από 44,5ο – 40ο χλμ.

Παρνασσός: Λεωφορείο με 50 επιβάτες εξετράπη της πορείας και «κόλλησε» στην άκρη του δρόμου
 


Ένα λεωφορείο με 50 επιβάτες εξετράπη  της πορείας και «κόλλησε» στην άκρη του δρόμου προς το χιονοδρομικό κέντρο, στον Παρνασσό.


Τα συνεργεία αποχιονισμού και η πυροσβεστική κατάφεραν να προσεγγίσουν το βαρύ όχημα και να μεταφέρουν με άλλο λεωφορείο τους επιβάτες σε ασφαλές σημείο.

%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c465324456a1
%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c4653256e875
%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-5c46532691355





Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του χιονοδρομικού το χιόνι σε ορισμένα σημεία του Παρνασσού από το Λιβάδι και πάνω ξεπερνά το 1,5 μέτρο.










www.protothema.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog