Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με σούπερ Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό (79-65)

- Advertisement -
Ένας κυρίαρχος Ολυμπιακός μπήκε… γκαζωμένος στο 2019, νικώντας εύκολα 79-65 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για ανέβει στο 10-6, ενώ παράλληλα υπερκάλυψε το -13 του ΟΑΚΑ.
Ένας εντυπωσιακός –κατά διαστήματα- Ολυμπιακός έκανε ιδανικό ποδαρικό στο 2019, καθώς νίκησε 79-65 τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, για να ανέβει στο 10-6 που τον κρατάει σε τροχιά τετράδας, ενώ παράλληλα υπερκάλυψε και το -13 του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του ντέρμπι, με την υπέρ τους διαφορά να φτάνει ακόμη και στο +21. Από ‘κει και πέρα, τρομερό παιχνίδι από τον Μιλουτίνοφ με 18 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, ενώ εξίσου καλός ήταν και ο Στρέλνιεκς με επίσης 18 πόντους.
Από τους «πράσινους», οι οποίοι έπεσαν στο 7-9 στην πρώτη ήττα με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο τους, είδαν τον Καλάθη να ξεχωρίζει με 13 πόντους και 7 ασίστ, ενώ άλλους 10 είχε ο Λεκαβίτσιους.
Τα δεκάλεπτα: 16-14, 41-25, 59-40, 79-65.
Ολυμπιακός (Ντέιβιντ Μπλατ): Γουίλιαμς-Γκος 7 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Τουπάν 5 (1), Σπανούλης 6 (1), Μιλουτίνοφ 18 (5/8 δίποντα, 8/10 βολές, 18 ριμπάουντ, 11 κερδισμένα φάουλ), Στρέλνιεκς 18 (4/5 τρίποντα, 4/5 βολές), Βεζένκοφ 2, Πρίντεζης 11 (5/8 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Παπανικολάου 12 (3/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα), Μάντζαρης, Μπόγρης, Λεντέι .
Παναθηναϊκός (Ρικ Πιτίνο): Τόμας 8, Παπαγιάννης 4, Λάσμε 4, Παπαπέτρου 2, Παππάς 5, Γκιστ 4, Λεκαβίτσιους 10 (2/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Λοτζέσκι, Καλάθης 13 (2/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλεψιμο, 4 λάθη), Αντετοκούνμπο 8 (2), Μήτογλου 7 (1).
*Πηγή: sport-fm.gr
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα έγραψα σε άλλο άρθρο δεν περίμενα να βάλετε άρθρο?Έχω γράψει από την αρχή δεν φοβάμαι την ομάδα γιατί έχουμε προπονητή αυτή τη χρόνια !Αντιθετα ο Βαζελος είχε προπονητή τον Πασχαλη και πήγε και πήγε το Πιπινη πιπινο!!Παιχτες δεν πήρε ο Τρακης φέτος και του έφταιγε ο κοουτς ,περαστικά σας θα έχει πολλές φάπες ακόμα στην πορεία !!Αντε γεια

  2. Ρε Ουαλε ήδη έχεις φάει δύο φάπες τι μιλας αν δεν γνωρίζεις.Λες και δεν σε έχει καρπαζωσει ήδη 2 φορές ο αυτοκράτορας και με τη μια έβγαλες γλώσσα.Το Φλεβάρη σε περιμένω για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ.

  3. Τσίμπησε ο πελάτης της Euroleage!Θα μιλήσουμε για Ευρώπη όχι πρωτάθλημα του μασωνου !!!11-5σε έχω στής νίκες στην Ευρώπη 3-3στο ΟΑΚΑ και τα εξώχηκα που λες !απο τα 6 ευρωπαϊκά το ένα κλεμμένο και από την Fiba και 2 στην Ελλάδα έχεις πάρει !Οπου παίζουμε στα ίσια σε έχω ξε??????σή !Αμα με διαβάζεις εγώ πάντα μιλάω από πριν όχι μετά Χριστό προφήτης !ειχα γράψει από τον Νοέμβριο ότι φέτος πάω για 3κουπες!Ναι η Όχι ?υπαρχει και αρχείο στο μπλοκ !Αντε γεια Αυτοκράτορα

  4. ΥΓ. Σωστός ο Jole για ότι παίζετε με τα χέρια αλλά έχει το Δαφνοστεφανομενο και θέλουμε δεν θέλουμε τα παρακολουθουμε. Να σου πω την αμαρτία μου έχω δει ένα Αγώνα μπάσκετ και ένα βόλεϊ τόσα χρόνια στα γήπεδα. Καλημερα αδερφε και πεταχτε κάνα βαζελο στην θάλασσα να πιάσει το Σταυρό!!μπας και δει το φως του ο άνθρωπος όχι τίποτα άλλο!!Καλή φωτίσει σε όλους τους φίλους μας τους βαζελους εμείς σας αγαπάμε και σας τα λέμε αλλά δεν μας ακούτε πότε.Αντε Γειά

  5. Η ακόμα τρέχει ο Αυτοκράτορας η μου τους κόβετε !?Αφού με ξέρετε εγώ τέτοια θέλω ,να εξετάζω «ασθενείς «αυτοκράτορες ,πρέσβης , Χανουμάκια και λοιπούς συγγενείς !!?Αφού έτσι είναι το σωστό μετά το ματς χασούρα άσχετα που εγώ την κάνω την χασούρα πριν το ματς γιατί ξέρω το αποτέλεσμα ????Αντε γεια ! ΥΓκανει χαρά ο Τρακης όταν τα βλέπει όλα «άσπρα «από το χιονι?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog