Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σταμάτησαν την απεργία πείνας οι πρόσφυγες στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Eξελίξεις σχετικά με την ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ που είχαν ξεκινήσει οι πρόσφυγες στους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι φιλοξενούνται στο Ξενοδοχείο “ΗΛΙΟΧΑΡΗ”. Συγκεκριμένα έπειτα απο  την παρέμβαση του κυρίου Κώστα Ξυνογαλά, Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος κατέφθασε στις δύο (2) το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο ΗΛΙΟΧΑΡΗ, ήρθε σε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τους πρόσφυγες και άκουσε τα αιτήματά τους, προκειμένου να λήξει η απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει. 


Τα παράπονα τα οποία διατύπωσαν οι πρόσφυγες αφορούν στην ποιότητα του φαγητού,(προμηθεύεται από κάποια ιδιωτική εταιρία), η έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης εντός του ξενοδοχείου (δεν υπάρχει ιατρική ομάδα για τα περίπου 400 άτομα μεταξύ αυτών και 100 περίπου ανήλικα παιδιά), η ποιότητα του νερού, αλλά και η καταβολή εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. 
Ο κύριος Ξυνογαλάς αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους ,ανανέωσε το ραντεβού για την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να δώσει λύσεις στα αιτήματα που του κατατέθηκαν. 
Έως την ημέρα αυτή η απεργία πείνας που είχαν θέσει σε εφαρμογή οι πρόσφυγες δε θα συνεχισθεί.
με πληροφορίες από το atnewsgr.blogspot.com
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντί να πάνε να πολεμίσουν στην Συρία να φύγει ο φασισμός του ΙΣΙΣ, ο άλλοτε δημοκρατικός στρατός τον αποκαλούσαν τα ΜΜΕ, κάθονται εδώ και τρώνε-πίνουν αβέρτα-κουβέρτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog