Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ιδού η αριστεροδεξιά παράγκα που έστησε την σκευωρία της Novartis

- Advertisement -

Μιας και η μέρα το επιβάλλει, τα νερά αγιάζονται, οι καλικάντζαροι φεύγουν και μια πιθανή… φώτιση μας επιτρέπει να λέμε αλήθειες, καιρός είναι να πούμε ορισμένα πράγματα γύρω από την υπόθεση της Novartis….
Αλλά και πώς αυτή συνδέεται με την προσπάθεια που γίνεται να κρατηθεί ο Τσίπρας και ο Καμμένος στον αφρό της πολιτικής και να παίζουν ρόλο ακόμη και μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Ναι, μπορεί να στεναχωρήσουμε ορισμένους δεξιούς ή «δεξιούς» αλλά τι να κάνουμε; Μ’ αυτούς που συνεργάστηκαν με τον αριστερό εσμό πρέπει να είμαστε αμείλικτοι. Μας διέλυσαν τη χώρα, ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας κι εμείς θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με το αν κάποιοι είναι δεξιοί ή αριστεροί ή κεντρώοι; Οι προδότες της πατρίδας δεν έχουν χρώμα και ιδεολογία.

Ας αναρωτηθούμε ποιοι προσπάθησαν να στήσουν με ψεύτικα στοιχεία και κουκουλοφόρους μάρτυρες την υπόθεση τηςNovartis. Όχι αυτήν που έχει να κάνει με χρηματισμό γιατρών ή άλλων στελεχών της υγείας. Αλλά εκείνη που στήθηκε για να σπιλωθούν άνθρωποι που δεν είχαν καμιά σχέση ή που ακόμη κι αν είχαν κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής να τα… πήρε ο Σαλμάς και να μην τα άρπαξε ο Κουρουμπλής;

Γιατί να δωροδοκήθηκε ο Άδωνις όταν επί υπουργίας του μειώθηκε εντυπωσιακά η φαρμακευτική δαπάνη κι όχι ο Ξανθός και ο Πολάκης που έκαναν πολλά χατίρια στους φαρμακάδες φίλους τους.

Η υπόθεση είναι καραμπινάτο στήσιμο. Και ενορχηστρωτές δυστυχώς είναι στελέχη μιας δεξιάς παράγκας που συνεργάστηκε με την αριστερά. Γιατί αυτοί δεν μπορούσαν να το κάνουν. Ας δούμε ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας να βρεθούν μάρτυρες που θα κελαηδήσουν χωρίς όμως κανένα στοιχεία.

Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής είναι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Έχει κανείς καμιά αμφιβολία γι’ αυτό; Είναι αυτός που επηρεάζει τους εισαγγελείς διαφθοράς τους οποίους άλλωστε επέβαλε όταν κατάφερε να διώξει την εισαγγελέα Ράικου έπειτα από ένα στημένο ρεπορτάζ του μεγάλου εκδότη- ερευνητή.

Ο «Μίμης» ως υπουργός του Τσίπρα μπήκε γι’ αυτό τον λόγο, για να βάλει στη φυλακή κόσμο.

Μαζί του στην προσπάθεια να βρεθούν ένοχοι πολιτικοί για το σκάνδαλο είναι ορισμένοι δικηγόροι. Ο ένας έχουμε πει ότι είναι και γιος πολύ γνωστού πολιτικού. Της… δεξιάς κι αυτός.

Ο άλλος είναι πολύ γνωστός επίσης για παλιές υποθέσεις που βρομούσαν όπως βρωμάνε οι πάνες των μωρών. Τώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μπει στην πολιτική, ήθελε μάλιστα (απαιτούσε από το Μαξίμου) να τον κάνουν διοικητή της ΕΥΠ. Αυτής που κάποτε ήταν ο Παππαγγελόπουλος. Και τώρα λέγεται ότι θα κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαθαίνουμε επίσης ότι σε όλες τις συναντήσεις για να στηθεί το πολιτικό σκάνδαλο της Novartis ήταν κορυφαίος γιατρός. Τι σύμπτωση… της δεξιάς κι αυτός, πολλαπλά ευεργετηθείς αλλά ξέχασε ποιοι ήταν οι φίλοι του όταν έκανε φίλο τον Αλέξη Τσίπρα. Με τον οποίο ακόμη και σήμερα έχει προσωπικές σχέσεις. Αυτός ο μεγαλογιατρός έδινε και πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο χώρο της υγείας, ξεχνώντας τις δικές του τις ντροπές.

Σε όλο αυτό το κύκλωμα, το παρακράτος του Μαξίμου εντάσσονται δύο – τρεις πολύ γνωστοί δημοσιογράφοι. Ο ένας τον ξέρετε, είναι ο γνωστός εκδότης που γράφει ό,τι παπάτζα του στείλει ο Καρτερός με συστημένο γράμμα. Μια άλλη μεγαλοδημοσιογράφος είναι ο άνθρωπος των αφεντικών, «πιστόλι» κατά το κοινώς λεγόμενο που έχει αρκετούς να της δίνουν εντολή τι να κάνει και τι να γράψει.

Αυτή η κυρία μαζί με μια άλλη του δικαστικού ρεπορτάζ «ξετρυπώνουν» τους λαγούς κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία κατ’ εντολή.

Όλοι αυτοί μαζεύονταν συχνά – πυκνά και τα έλεγαν. Αν έχει τα κότσια η ΕΥΠ ας βγάλει τις συνομιλίες τους με τα βαλιτσάκια και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Τότε θα δούμε αν ο Βαξεβάνης μπορεί να πηγαίνει να λέει τα … κάλαντα στο Μαξίμου ή να τα πίνει με τον Παππά και τον Κρέτσο στη υγεία των κορόιδων.

Τίποτε δεν θα είχε γίνει αν δεν είχε την ανοχή ενός δεξιού εσμού που συνεργάστηκε με το «καλό παιδί» Αλέξη, που επέβαλε τον Πάνο Καμμένο, που έκανε την Παπακώστα υπουργό, που έκανε πρόεδρο τον Παυλόπουλο ο οποίος τώρα σιωπά απέναντι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και στη θεσμική εκτροπή πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι αυτοί που θέλουν να βλέπουν για μια ζωή τον Τσίπρα στην εξουσία παρά να δουν τη ΝΔ στην κυβέρνηση κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν. Τα ψωμιά τους είναι λίγα, όσο κι αν τιτιβίζουν καθημερινά για να μας πείσουν ότι είναι εδώ. Ανύπαρκτα ανθρωπάκια είναι και τίποτε άλλο.

Ας τελειώνουμε λοιπόν με τους αριστεροδεξιούς καλικατζαραίους. Ως εδώ και μη παρέκει. Αυτοί που θα πουλάγανε και τη μάνα τους δεν έχουν θέση στη χώρα.

antinews

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog