Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα 2 πιο τυχερά ζώδια του 2019

- Advertisement -

Το κοκαλάκι της νυχτερίδας μοιράζονται φέτος δύο ζώδια, τα οποία ανήκουν στην ομάδα της Γης….Δεν το λέω εγώ, αλλά τα κιτάπια των περισσότερων αστρολόγων. Αν σε κάτι συμφωνεί η πλειοψηφία τους, αυτό είναι πως Αιγόκεροι και Παρθένοι, αυτή είναι η χρονιά σας. Πέραν λοιπόν της πρακτικότητας, της σταθερότητας και της αγάπης για την τάξη και την οργάνωση που σας χαρακτηρίζει αμφότερους, για φέτος μοιράζεστε ένα ακόμα κοινό σημείο, την καλή τύχη με το μέρος σας.

Από τη μία, οι Παρθένοι που χάρη στον Κρόνο θα μετρήσουν πολλές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά. Ο Παρθένος θα έχει ένα αστρολογικό προβάδισμα στα επαγγελματικά του, στα οποία αν γίνει πλήρης χρήση της δύναμης, της αποφασιστικότητας, της επιμονής που τον χαρακτηρίζει, μέχρι το τέλος της χρονιάς δε θα πιστεύει στα μάτια του για ό,τι έχει καταφέρει. Σύμφωνα με τους αστρολόγους οι πρώτοι μήνες θα είναι δοκιμαστική περίοδος σε αρκετά επίπεδα, αλλά το ρίσκο πολύ χαμηλό. Η σκληρή δουλειά είναι δεδομένη στάση για τους Παρθένους, και οι καρποί άφθονοι. Ειδικά όσες κι όσοι ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια, θα νιώσουν πραγματικά ότι κάτι αλλάζει ουσιαστικά.

Όσο για τους Αιγόκερους, οι προβλέψεις αναφέρουν πως φέτος θα νιώσει στο πετσί του τη θετική επίδραση του Ποσειδώνα, του πλανήτη που συμβολίζει την τύχη και την επιτυχία. Επιτρέπονται τα μεγαλεπίβολα σχέδια, οι φιλόδοξες σκέψεις, αλλά πάντα με προσοχή και σύνεση. Και μόνο η αισιοδοξία που φέρνει σ’ έναν Αιγόκερω το ενδεχόμενο πως φέτος είναι η χρονιά του, λειτουργεί ευεργετικά για τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του. Παράλληλα το 2019 μπορεί να εξελιχθεί σαν σταυροδρόμι σε συναισθηματικό επίπεδο. Όποιο κι αν είναι το όνειρο, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί δείχνουν υπέρ του.

ladylike.gr
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Δεν το λέω εγώ, αλλά τα κιτάπια των περισσότερων αστρολόγων." ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ!

  2. Μεγάλη δύναμη το κυάλι στα χέρια του, Αντρέα μου. Το κουλαντρίζει όπως ο Γιώργος Μάγγας το κλαρίνο του. Ο καθένας βιρτουόζος στο είδος του. Κώστας.

  3. ????????Ρε εσυ λες να το «σπάει «όπως ο Γιωργαρος και να αφήνει μόνο το πιπίνι ?!Αμα δεν το έχεις δει μπες στο YouTube θα το βρεις !Κορυφη ο Μαγκας στο κλαρίνο

  4. Είναι χορατατζής Αντρέα μου ο ανθυπίλαρχος. Μην βλέπεις που τον μαραγκιάσανε οι γυναίκες στην ζωή του, αλλά το καλαμπουράκι του αρέσει του ανθυπιλάρχου. Το καλαμπουράκι, ο μπακαλιάρος σκορδαλιά και τα καρτούτσα. Κώστας

  5. Είναι ωραίος τύπος και ας έχουν περάσει τα χρόνια!!!Είναι λιγάκι ιδιοτροπος με την καλή έννοια και χιουμοριστας!Εκεί που τα χαλάει είναι στους σχολιασμούς που κάνει και ενώ μπορεί λόγο της εμπειρίας και της γνώσης που έχει σε πάρα πολλά θέματα κάτι θα γράψει λάθος και μπλεχει το πράγμα!! Το κακό είναι ότι ταλλάζει γραπτά μένουν τα άτιμα!! Καλημέρα στην παρέα μας και στον φίλο μας που του κάνουμε πλακιτσα για να περνάει η ώρα μας ευχαριστα.άμα τον πετυχαινουμε στις κλειστες του μας ρίχνει κανά μπινελίκι αλλά δεχτώ πάντα με την καλή έννοια είπαμε ☆☆☆☆

  6. Καλά λες Αντρέα. Έχει μωρέ κι αυτός ο δόλιος τα δικά του: μοναξιά, προβλήματα υγείας, αδιαφορία της δημοτικής αρχής όποτε τους ζητάει να κάνουν κάτι για τα παγκάκια, τα εγκαταλελειμμένα σπίτια, τους φοίνικες, τους καταρράκτες, κανά καπάκι μπουκαλιού που έπεσε στον υπόνομο, και εκείνοι τον γράφουν κανονικά. Αλλά για την πόλη μας ενδιαφέρεται, δεν μπορώ να πω. Και στα καλά του, αν δεν κατεβάσει πολλά καρτούτσα, τότε είναι και γουστόζος. Λέει καμιά ιστορία από παλιά, τότε που είχε 3 στρέμματα μπαρμπέτες λόγω μόδας, και διασκεδάζει την παρέα, καλή του ώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog