Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι Θεοφάνεια :Με λαμπρότητα και κατάνυξη ο Αγιασμός των Υδάτων (video-photos)

- Advertisement -
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε στο Λουτράκι η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού

Έξι ήταν και φέτος οι τολμηροί που τήρησαν πιστά το έθιμο πέφτοντας στα παγωμένα νερά προκειμένου να έχουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού για μια καλή χρονιά.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σταυρό  έπιασε ένα 18χρονο αγόρι !

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή εγώ βλέπω αυτά που δεν βλέπουν οι «πολλοί»θα πω να δείτε στην φωτογραφία που είναι ο Δήμαρχος ο Πετριτσης ο Σακελάριου και λίγο ο Σάκης το ρολόι στο πάρκο είναι στην ώρα του ??????εσυ αδερφε 950 πρέπει να είσαι χειμερινός κολυμβητής για να λες τέτοιες κρυάδες ! Πες τι θέλεις και άσε τα ερωτηματικά ???καλημερα σου πάντως γιατί ήταν σωστή η απορία σου αν είχες «καλή «πρόθεση

  2. Πια πασουμάκια? Ξεχάσατε τα τσόκαρα του ανθυπιλάρχου, κλάπα-κλούπα εκεί τέλη του '80 να παίρνουν σβάρνα τις ρούγες? Χρόνια του πολλά πάντως και καλή του φώτιση. Ευχές δίνω ανθυπίλαρχε. Το τονίζω για να μην στραβομουτσουνιάσεις πάλι. Χρόνια πολλά και στην Αντρέα τον φίλο!

  3. Και τι δεν θα έδινα αδερφε να ξαναγυρίσαμε στην εποχή που φοράγαμε όλοι τα θρυλικά τσόκαρα ?θυμάμαι ένα διάστημα πρέπει να είχα και 3 ζευγάρια τσόκαρα!!το κλασικό Κρεμ ένα κόκκινο και ένα μπλε!!τα συνδιαζαμε με το μπλουζάκι ??!Τι μας πέρασες τα παλιά «καμάκια «?είμαστε ντυμένοι από το τσόκαρο μέχρι το μαλλί στην τρίχα !??Καλησπερα αδερφε

  4. Αντρίκο μου, εσύ ήσουν πολύ νέος τότε. Άλλο εσύ. Αλλά εσένα τα τσόκαρα έφεραν χρυσή αγκράφα? Δεν νομίζω. Χρυσές αγκράφες στα τσόκαρα φοράγανε οι αξιωματικοί της κλαδικής. Από ανθυπιλάρχους και πάνω.

  5. Γιατί δεν είσαι αξιωματικός ή υπαξιωματικός. Ενώ ο άλλος πήρε τα γαλόνια στο αφισοκολλητικό πεδίο των κολώνων της ΔΕΗ, των πινακίδων κυκλοφορίας κλπ. Άξιος!

  6. ??Σήμερα έμαθα είχε καλό καιρό και ήλιο!!Κατι λίγες μείνανε και έφυγε ο χειμώνας αποκρίες παρέλαση Πάσχα και μετά ποιος σας πιάνει ??‍♂️?⛱??

  7. Την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου Αντρέα. Στα σύμβολα, ούτε τσούχτρες έβαλες, ούτε τηλεσκόπιο. Αδιάβαστος σήμερα! καλή σου εβδομάδα. Τάσος

  8. Αδερφε Τάσο ανάλογα με το σχόλιο πάει και το σύμβολο η φατσούλα και τέτοια !Εγραψα ότι έρχετε καλοκαίρι και έβαλα τα σύμβολα κολυμπι??‍♂️Ψαρεμα?ομπρελα⛱γυαλι?και καμακι??????καλημερα αδερφε ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog