Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αννίβας Παπακυριάκος: Συνεχίζουμε με σταθερούς ρυθμούς τα έργα και σε άλλες κοινότητες του δήμου μας

- Advertisement -

Στην πλατεία Βοχαϊκού γίνεται από τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο ένα συντονισμένο έργο αισθητικής ανάπλασης…
Το έργο ξεκίνησε με την αφαίρεση του παλαιού ασφαλτοτάπητα στους δρόμους δυτικά και βόρεια της πλατείας, την εκσκαφή, την τοποθέτηση βάσης από σκυρόδεμα και την τελική διαμόρφωσή του με την τοποθέτηση τσιμεντένιων κυβόλιθων, φιλικών στο περιβάλλον, αλλά και αποτρεπτικών της ανάπτυξης ταχύτητας από τα οχήματα.

Με αυτόν τον τρόπο αφενός μεν εξασφαλίζεται ως ένα βαθμό η ασφαλής διέλευση των πεζών στους κεντρικούς δρόμους του Βοχαϊκού, αφετέρου δε, αναβαθμίζεται αισθητικά η περιοχή με υλικά, πάντα, φιλικά προς το περιβάλλον.

Στην πλατεία του Βοχαϊκού δημιουργείται σταδιακά ένας χώρος αναψυχής και διασκέδασης των κατοίκων ο οποίος δίνει μια άλλη όψη στο κέντρο του χωριού, πιο γραφική και πιο ανθρώπινη.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση της ανάπλασης του κέντρου του Βοχαϊκού με εργασίες βελτίωσης επί της υφιστάμενης πλατείας.

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος υπογράμμισε σε δηλώσεις του πως: «παραμένει σταθερός ο προσανατολισμός της δημοτικής αρχής σε έργα που αναβαθμίζουν το οικιστικό περιβάλλον των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων του δήμου μας, προστατεύουν τους δημότες και ομορφαίνουν την καθημερινότητά τους.

Συνεχίζουμε με σταθερούς ρυθμούς τα έργα και σε άλλες κοινότητες του δήμου μας».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog