Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: ‘Ερχεται to 4o Greek Barber festival !! Oι καλύτεροι στον κόσμο θα είναι εδώ !

- Advertisement -

Διοργανώτρια του φεστιβάλ είναι η κ. Ιωάννα Λιάκου, η οποία είναι Λουτρακιώτισσα, ζεί κι δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λουτράκι, ούσα η ίδια παραγωγός των γνωστών προϊόντων ανδρικής περιποίησης MARRAS FOR MEN.

Η οικογένεια Μάρρα, ( η κ. Λιάκου, η κόρη της Ελένη και ο σύζυγός της Πανάγος Μάρρας) λανσάρουν τα προϊόντα τους για την ανδρική περιποίηση και όχι μόνο,  στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
Πλήθος μπαρμπέρηδων, συγκεκριμένα οι καλύτεροι εκπαιδευτές απ΄όλον τον κόσμο θα είναι εδώ γιά εσάς και θα είναι live στη σκηνή του 4ου Greek Barber Festival !!
Επ’ευκαιρία του 4ου  GREEK BARBER FESTIVAL  προβλέπεται να επισκεφθούν την πόλη πάνω από 1.000 άνθρωποι σε μιάν εποχή που η κίνηση στην περιοχή είναι υποτονική. Όμως η αγορά είναι έτοιμη να υποδεχθεί  και να εξυπηρετήσει τους μπαρμπέρηδες που προβλέπεται να κατακλύσουν  το Λουτράκι για 2 ημέρες. 

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα μεγάλα ονόματα επί σκηνής σε 12 non stop εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Δώδεκα εκπαιδευτές από Αγγλία, Γερμανια, Ισπανία, Ρωσία, Ρουμανία και νέα Υόρκη θα διδάξουν τις νέες τεχνικές και τάσεις στον χώρο του barbering που θα επικρατήσουν στο άμεσο μέλλον.!!

!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ 
και εδώ

Δείτε βίντεο από το περσινό φεστιβάλ στο Καζίνο Λουτρακίου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog