Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι νομαρχιακές της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο χαιρετίζουν τις διαγραφές «ανταρτών»

- Advertisement -
Σε κοινή ανακοίνωση με την οποία επικροτούν την απόφαση του κόμματος για διαγραφή στελεχών που δεν ακολούθησαν την υποψηφιότητα Νίκα αλλά στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη,προχώρησαν οι νομαρχιακές επιτροπές Πελοποννήσου της Ν.Δ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι »παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων μας, η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών -και στην Πελοπόννησο- και όλα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη να συνασπιστούν στον κοινό αγώνα, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη.
Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον κ. Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αυτόν τον δρόμο καλέσαμε κατ’ επανάληψη όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Παράταξή μας, που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος». Κάλεσμα στο οποίο κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν, γυρνώντας την πλάτη στις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις, τις επιλογές και τις συντονισμένες δράσεις του Κόμματός μας.
Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε απόλυτα την απόφαση του ανώτατου οργάνου, της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της κ. Απόστολου Κράτσα.
Η διαγραφή, σήμερα, των:
Αντωνία Μπούζα, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας,
Απόστολου Γκούνη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας,
Βασίλειου Σιδέρη, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Αργολίδας,
Απόστολου Παπαφωτίου μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας,
Γεωργίου Πετρίτση, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας και
Ιωάννη Μπουκουβάλα μέλους της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακού Συμβούλου Λακωνίας,
μας βρίσκει καθ’ όλα σύμφωνους και ευχόμαστε, έστω και μέσα στις επόμενες ημέρες, να πρυτανεύσει η λογική, για το κοινό καλό, το συμφέρον των πολιτών της Πελοποννήσου και τη στήριξη των επιλογών του Κόμματός μας.
Ας αποτελέσει η παρούσα πράξη ορόσημο μιας δυναμικής επανεκκίνησης της Παράταξής μας στην Πελοπόννησο, απαλλαγμένης από διχαστικές απόψεις και ιδιοτελείς επιλογές. Ορόσημο σύμπνοιας και ομόνοιας ενόψει της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Οι ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. Πελοποννήσου
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και τώρα σας φοβήθηκαν οι υπόλοιποι περιφερειακοί του Τατούλη και θα βάλουν τα κλάματα.
    Ντροπή σας. Τους ψηφοφόρους του κόμματος δεν τους ρωτήσατε. Ποιός είναι ο Νίκας που θέλετε να μας πασάρετε.
    Και γιατί κύριοι ενώ ο ίδιος ο αρχηγός είχε δηλώσει ότι θα στηριχτούν πρώτα οι νυν περιφερειάρχες, δεν τηρήθηκε η απόφασή του? Κωλοτούμπα κι εσείς. Και ύστερα σας φταίνε αυτοί και τους διαγράφετε.
    Δεν ντρέπεστε λίγο.

  2. Οποιος θελει να μην ειναι προβατο δεν ανηκει σε κανενα κομα και πολιτευεται με οποιον επιθυμει και κρινει καλυτερο! Οταν θελει ν ανηκει σε καποιο κομα, τοτε αυτονοητα θα πρεπει να τηρει την κομματικη επιλογη…. Τ αλλα ειναι εκ του πονηρού…

  3. Κάτι τέτοια κάνουν μια ζωή οι ΝΔ!αυτοι τρέχουν μόνοι τους και θα βγουν δεύτεροι στο τέλος!!Αν και είμαι αντίθετος ιδεολογικά με τον Πετριτση έχω να πω ότι είναι καλό παιδι και από μικρή ηλικία μπροστάρης στο κόμμα του!!Οπως είπε και κάποιος άλλος φίλος σε άλλο σχετικό άρθρο αυτούς που έχουν στηρίξει τόσα χρόνια τον Γιώργο δυστυχώς δεν τους υπολόγισαν τα μεγάλα κεφάλια του κόμματος !Ας πρόσεχαν λέω εγώ

  4. 10:55 μ.μ. συνεπώς όταν ο συριζα διαγράφει μέλη του, παίρνει επίσης βασιλοχουντικές αποφάσεις. Αμ γιαυτό λέμε πως άκρα δεξιά και άκρα αριστερά ταυτίζονται!!! Ευχαριστώ για την ομολογία σου. Οι πάντες το ξέρουμε, αν είναι σημαντικό να το επαναλαμβάνουν και οι οπαδοί του κυβερνώντος κόμματος!

  5. Πόσο θέλω να πάμε σε εκλογές τώρα που παραιτήθηκε ο Καμμένος.
    Να δω τον Κούλη πόσες κολοτουμπες θα κάνει για το Σκοπιανό.
    Ευτυχώς που σε διώξανε Γιώργο και γλίτωσες την ξεφτίλα.

    Πάντως η Χρυσή Αυγή ευχαριστει ιδιατέρως τον κ. Αυγενάκη και την παρέα του…

  6. Τιμή του κάνατε του Πετρίτση και τον διαγράψατε.

    Μπράβο του γιατί απόδειξε ότι έχει τσαγανό και από δω και πέρα θα χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία και στους ψηφοφόρους του.

    Η Ν.Δ πάλι δεν ξέρω!

  7. Μπράβο στην Νέα Δημοκρατία που κάνει ότι μπορεί για να διχάσει τους ψηφοφόρους της.Αλλά ξέχασα ότι "Ας αποτελέσει η παρούσα πράξη ορόσημο μιας δυναμικής επανεκκίνησης της Παράταξής μας στην Πελοπόννησο, απαλλαγμένης από διχαστικές απόψεις …." Δεν περιγράφω άλλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog