Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διπλό στο “εξοχικό” η Περαχώρα

- Advertisement -

Τρίτο διπλό για τον Α.Ο Περαχώρας στο τυχερό γήπεδο του Λεχαίου.

Κερδίζοντας με 1-Ο στο γήπεδο Λεχαίου τον Ολυμπιακό Άσσου παρέμεινε μαζί με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου στην κορυφή κερδίζοντας κατά σειρά τον Α.Ο Λεχαίου τον Ηρακλή Λεχαίου και τον Άσσο στο ίδιο γήπεδο.

Σ ένα δυνατό παιγνίδι με μια αποβολή για κάθε ομάδα η Περαχώρα χάνοντας για άλλο ένα παιγνίδι πολλές ευκαιρίες κατάφερε με γκολ του Γόγολα να πάρει ένα μεγάλο διπλό !
Συνεχίζουμε την επόμενη Κυριακή με το τοπικό ντέρμπι με τον Ισθμιακό..Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια μας!

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κοιμήθηκε ο θεός χτες στη Τρίπολη ?ομάδα για 3αρα ο ΠΑΟΚ και κέρδισε τελικά?Να ανάψουν καμία λαμπάδα στο τέρμα τον Πασχαλακη!!μιλαμε άμα το πάρουν φέτος από κ@@@φαρδια θα το πάρουν !για τον Βαζελακο τι να πούμε αφού δεν άρπαξαν καμία 3αρα στο πρώτο ημίχρονο πάλι καλά!Και με το που βγήκε ο Μουνιε ??πέταγε η ομάδα μετά????!Δικαιο το Χι στο ματς αυτό

  2. Πλάκα πλάκα η Περαχώρα έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία ?να τα λέμε αυτά !μηπως κάνει προπόνηση στους τερματοφύλακες της ομάδας ο ταμίας ???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog