Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκοψε την πίτα της η ΛΑΕ Κορινθίας

- Advertisement -

Με καλεσμένο ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή η ΛΑΕ Κορινθίας έκοψε την πίτα της.

Στην εισήγησή του ο Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα.
Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πορεία της Ευρώπης και την οικονομία.

video-photo ekorinthos.gr

- Advertisement -

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομμάτι για τους φτωχούς, τον ευροβουλευτή, το κόμμα, τον γραμματέα, αλλά αυτοί οι αλληλέγγυοι που υποτίθεται πως αγωνίζονται για τους φουκαράδες τους πρόσφυγες που αφήνουν τις εμπόλεμες πατρίδες τους και καταλήγουν στους Αγίους Θεοδώρους χωρίς γιατρούς και καλό φαγητό, ούτε ένα κομμάτι δεν έκοψαν, έστω για τους τύπους. Αυτό είναι υποκρισία και αδιαφορία για τους ανθρώπους που υποφέρουν. Αυτούς θα ψηφίζουμε;

  2. Η κυρία Ρίσκα έκανε ένα λάθος. Δεν είναι κανένας Παναγιώτης ο γραμματέας, αλλά ο κύριος Δημήτρης Κόρκας. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τους συντρόφους? Μέσα στο κόμμα είναι.

  3. Κάτι είχα γράψει από χτες αλλά δεν το έστειλα μάλλον??!!παμε πάλι !Αν μετρήσετε τα κομμάτια πίτα που έκοψε η Κυρία θα δείτε ποσό κόσμο είχε ??

  4. H κυρία Μαίρη είναι αξιέπαινη, διότι σχεδόν μόνη της κρατάει το κόμμα στην Κόρινθο. Οι άλλοι είναι, πάρ'τον έναν, χτύπα τον άλλον!

  5. H Ρίσκα μπερδεύει πρόσωπα και πράγματα. Πρόβλημα αυτό. Πάλι καλά δηλαδή που δεν ονόμασε την βασιλόπιτα, σταλινόπιτα από λάθος.

  6. Γραμματέφ (μη μου πεις, σου άρεσε η ορθογραφία, που πάει κατά το Μπρέζνιεφ) δεν έφερνες κι εσύ τα φασόλια μετά τη βασιλόπιτα να την κάνετε ταράτσα?

  7. Ούτε που θα ξανάρθει ο χουντής με αυτά τα χάλια στην προσέλευση κόσμου. Κάτσε βέβαια να δούμε αν θα υπάρξει λαε μετά τις εκλογές.

  8. Ουαλλέ, το αφιερώνω στον φίλο μας επειδή είχαν κι εκείνοι γλέντια και διασκεδάσεις για την πρωτοχρονιά:
    Μελαμψές Βεδουίνες, ξελογιάστρες, τσαχπίνες,
    χορεύουν μες στο κόμμα χορούς της αγάπης,
    ενώ το ταμ ταμ το χτυπάει ο Ιορδάνης, ο Πεχλιβάνης,
    ο Θεοφάνης, ο Τσιτσάνης, ο Βασίλης ο Άνης,
    ο Αριστοφάνης, ο Κατσουράνης, ο Μπακογιάννης, ο Μαυραγάνης, ο Μπελογιάννης, ο Βαρδινογιάννης ο Λαφαζααααααάνηηηηης!
    Ουαααααααααααααααα!!!!

  9. Γνωρίζει η κυρία Ρίσκα ότι το "κατ'αρχήν" που ξεκινάει το βίντεο δεν είναι χρονικός προσδιορισμός; "Κατ'αρχάς" ήθελε να πει, αλλά πώς να το ξέρει;

  10. Το 2019 είναι έτος εκλογών και προβλέπονται αγώνες, όπως λέει η κυρία. Μέσα στους αγώνες το ΛΑ.Ε. περιλαμβάνει και τις κοινωνικές συγκεντρώσεις κομματικών συμφερόντων για κόψιμο πιτών?

  11. Πάλι δεν το έστειλα το εργαλείο μου μέσα !!ειχα γράψει τον χάσαμε τον φίλο της ΛΑΕ και ελπίζω να μην έφαγε όλοι την πίτα και έπαθε τίποτα ο άνθρωπος ??ολόκληρη πίτα σχεδόν να πάει χαμένη αμαρτία είναι ?

  12. Του χρόνου "σπιτι"μας δεν λες καλύτερα!!Λες να υπάρχουν του χρόνου κόμματα σαν Ανελ ΛΑΕ Ποτάμια?Θα τους πάρει όλους ο Λεβεντης και ο Μιχαλολίακος και λίγο η Φώφη μας!Αντε γειαααααα

  13. Νέα δημοσκόπηση Marc: "Στην τρίτη θέση είναι το Κίνημα Αλλαγής με 6,4% και η η Χρυσή Αυγή με επίσης 6,4, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,9%, η Ένωση Κεντρώων με 2,3%, η Ελληνική Λύση με 2,2%, το ΠΟΤΑΜΙ με 1,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,4%, η ΛΑΕ με 1,2% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ 1%". Άρα θα εξακολουθείτε να κόβετε πίτες και να καλείτε τον κόσμο να σας στηρίξει για πολλές δεκαετίες ακόμη! Ακόμη και τα χρυσαύγουλα σας ρίχνουν στα αυτιά!!!!

  14. Όχι στην βουλή δεν μπαίνουν αυτοί, αλλά ούτε και στην Ερατώ για κοψίδια. Έφαγαν για φέτος την πίτα. Όλη για αυτούς περίσσεψε.Του χρόνου πάλι.

  15. Σωστός ο 2:00!Που να τα βρουν τα λεφτα για κοψίδια στην Ερατω!!Και την πίτα τζάμπα θα τους την έδωσε κάνας φούρνος!!

  16. Να ξανάρθεις στην Κόρινθο και του χρόνου κύριε Χουντή. Τότε θα σου χρειαστούν και λίγα παραπάνω κομμάτια πίτας, αφού δεν θα είσαι πλέον ευρωβουλευτής να τα οικονομάς από τον χοντρό μισθό σου!

  17. Αφού το φλουρί έπεσε στον Λαφαζάνη, αυτό είναι θετικό σημάδι. Στις εκλογές μπορεί να χτυπήσουν ακόμη και 2,1%, από 1,8% που τους δείχνουν τώρα τα γκάλοπς. Καλά, για πιο πάνω, ούτε συζήτηση, διότι τότε θα μιλάμε για μέγιστο θαύμα!

  18. Καλά λέει ο Ουαλλός. Θα σας έρθει ο ουρανός σφοντύλι με τα εκλογικά αποτελέσματα, σπάσε πλάκα. Κεραυνοί και αστραπές στα κεφάλια σας προμηνύει ο κυρίαρχος λαός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog