Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γελάει η Ελλάδα με τον Παπαχριστόπουλο.

- Advertisement -

Με σημερινές του δηλώσεις, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και εν συνεχεία να παραδώσει την έδρα του.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν άλλαξα κόμμα, εδώ είμαι και θα είμαι μέχρι τέλους. Θα παραδώσω την έδρα μου αφού ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών».

O βουλευτής πρόσθεσε: «Δεν μου την έχει ζητήσει κανείς, είναι θέμα ηθικής τάξης, δικό μου».

«Δεν βάζω ποτέ καμία κομματική γραμμή πάνω από το καλό της χώρας», εξήγησε στη συνέχεια ο κ. Παπαχριστόπουλος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές απάντησε:

«Όταν παραδόσεις την έδρα σου, είσαι απλώς πολίτης. Έχεις δώσει την έδρα πίσω στο κόμμα που βγήκες και καλά κάνεις. Ένας απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει να κάνει».

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μην εστιαζουμε μονο στα κοπροσκυλα του ανελιτες !! αυτοι οι 'δικοι ' μας κορινθιοι συριζαιοι βουλευτες σε πια τρυπα θα κρυφτουν ??? και δεν ειναι καθηκον των ψηφοφορων τους να τους βγαλουν απο την τρυπα και να τους 'συνετισουν ' ???
    η τωρα οι ψηφοφοροι του συζιζα κανουν την παπια ??

  2. Γιατί περιφρονούν το 70% του ελληνικού λαού που είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών? Με ποιο δικαίωμα οι Τσογκοθελεριτοψυχογιοί πουλάνε τη Μακεδονία? Για μισθούς λίγων ακόμα μηνών? Να δω πως θα κυκλοφορούν σε λίγο.

  3. Αν αυτό το νούμερο είναι στη βουλή, φανταστείτε και τους υπόλοιπους. Καλά υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που ψηφίζουν τέτοια γελοία άτομα;

  4. δεν πουλιεται καμια μακεδονια τα παραμυθάκια σας στη νεα δημοκρατια -διαβατε τη συμφωνια και ξεστραβωθείτε ένα μερος του κρατους των σκοπιων ηταν μακεδονια τι να κανουμε δε σας αρεσει αλλα ετσι είναι αμόρφωτα ε αμόρφωτα. και είναι σαφης στη συμφωνια ο διαχωρισμος αναμεσα σ αυτους και στην δικια μας την αρχαια μακεδονια αυτή του αλεξανδρου σε γλωσσα πολιτισμο κλπ. η δε μακεδονικη γλωσσα που την πουλησε οΚραμανλης από το 77 βελτιωθηκε διοτι στη συμφωνια οριζεται ρητως ως σλαβικη. ουτε περι εθνοτητας λεει το "μακεδονες/πολιτες της βορειου μακεδονιας " αλλα περι ιθαγενας που το ανεγνωρισαν (λογω των αλβανων) πλεον ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ τους προσφατως. θα ερθουν οι εκλογες στην ωρα τους και οσες "δημοσκοπησεις" και ναχετε θα πατε από κει πουρθατε. ρημαξατε το μακεδονικο εδώ κι εξηντα χρονια ως "εθνικόφρονες" και τολματε και μιλατε όταν ειχατε σπασει και το erga omnes( προς ολες τις χρησεις) σας τα πε κι οΚοτζιας που κρυψατε τα εγγραφα απ το ΥΠΕΞ και του ταδωσε ο Νίμιτς -δηλ ειχατε δεχθεί ως εθνικόφρονες ναα λεγονται στο εσωτερικο σκετα "μακεδονια" και εξω βορεια η νεα μακεδονια. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  5. Κι ο τρισμέγιστος μακεδονομάχος σας που όταν εγινε το συλλαλητηριο ειχε παει στη ζηρια για σκι. ε αιντε βουλωσε το λυσαμε ένα πρόβλημα δεκαετιων παει για νομπελ ειρηνης ο τσιπρας και βριζετε μια ζωη, σας βγηκε νεος αντρεας και τσουζει θα τσουξει κι άλλο και βγαλτε οσες δημοσκοπησεις θελετε σα κι αυτές με το δημοψηφισμα

  6. ston 6:47 μ.μ.
    Και γιατί ο άνθρωπος με τα τέσσερα δεν παραιτήθηκε το Ιούνιο 2018 όταν άρχισε να συζητιέται η συμφωνία των Πρεσπών…??
    Αλλά το λέει τώρα..??
    Για τους μισθούς-αξιώματα λίγων ακόμα μηνών?
    ΥΓ γιατί σου έλεγε δεν θα περάσει από τα Σκόπια..!?
    Και έτσι εγώ θα δικαιωθώ…!?
    Τώρα is too late..
    Και και κάηκε το χαρτί του 3%….Σπίτι σου τώρα…

  7. Ρε αδερφε αυτό με τον Αντρέα τι το ήθελες?Μηπως θέλεις να κανείς σύγκριση του Αντρέα με τον Τσίπρα ?!Πιστευω να κατάλαβα λάθος γιατί αλλοιώς πρέπει να κοιτάχτεις γιατί είναι σε προχωρημένο σταδίο η περίπτωση σου !Αν κατάλαβα σωστά τότε σου ανήκει το Νόμπελ της Μ@@@@ιας??????

  8. 6:47 μ.μ. εδώ περιφρόνησαν το 62% του λαού στο δημοψήφισμα και παρέμειναν στην κυβέρνηση. Γιατί να μην περιφρονήσουν το 70% τώρα? Ακόμη και ο Ζάεφ έκανε δημοψήφισμα. Όπως έμειναν τόσα χρόνια, έτσι ελπίζουν πως θα παραμείνουν, τάζοντας θέσεις στο δημόσιο. Δεν είναι ανατριχιαστικό το ότι ακόμη έχουν ένα ποσοστό γύρω στο 21% στα γκάλοπς μετά από τόσους κακούς χειρισμούς και προδοσίες? Το κόμμα αυτό θα έπρεπε να εξαφανιστεί όπως το πασοκ, αλλά επιβιώνει. Και φυσικά με την απλή αναλογική που ψήφισε, αν δεν γίνει κυβέρνηση τον Οκτώβρη, θα γίνει στις μεθεπόμενες εκλογές που θα δεις πως δεν είναι μακρυά. Θα βγάλει ο συριζα τα αναρχοάπλυτα τάγματα εφόδου στους δρόμους να καίνε την Αθήνα, όπως ακριβώς έκαναν και με τον Καραμανλή. Και έτσι θα πάμε σε νέες εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog