Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Καμμένος διέγραψε Κουντουρά και Κόκκαλη

- Advertisement -


Οι δύο υπουργοί που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ δήλωσαν πως θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – Μέσω Twitter τους έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις τους περί στήριξης της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την Έλενα Κουντουράκαι τον Βασίλη Κόκκαλη.

Πρόκειται για τους δύο υπουργούς της κυβέρνησης που είναι και εκλεγμένοι βουλευτές.

Ο Πάνος Καμμένος, με ένα tweet για τον καθένα, ανακοίνωσε την διαγραφή τους από το κόμμα, κατηγορώντας τους πως ανταλλαξαν το όνομα της Μακεδονίας για την υπουργική καρέκλα.

«Η κυρία Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter για την υπουργό Τουρισμού, ενώ για τον κύριο Κόκκαλη ανέφερε πως «παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης» για να τον διαγράψει. 


Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

171 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα τρίζουν τα κόκαλα του στρατηγού Βασιλόφρονα πατέρα της κυρίας! Σαν δεν ντρέπεται λίγο……
    Είναι αυτή που ελεγε ότι έχουμε ιδεολογικές διαφορές στα εθνικά θέματα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο πιο ξεφτιλισμένη! Ιδού τι έλεγε
    https://www.youtube.com/watch?v=mOWVoedt1GI

  2. Η Κουντουρά έγινε Μπουκουρά κι αυτή. Αν δεν συνεχίσει το βουλευτιλίκι, τι θα κάνει? Πασαρέλα στην ηλικία της? Δεν θέλει να καταλήξει σαν την Καγιά αναμένοντας στο ακουστικό της να την καλέσουν να παρουσιάσει κανα show στην tv. Αυτά βλέπει και η Σαμίου και θέλει να της μοιάσει. Να γίνουν συντρόφισσες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog